Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот gogovcite » 26 юли 2015 15:59

john barnes написа:тренер,дебелогъзото и сина му нямат махане...единствено лукас да даде и да вземе ияраменди,както и нов ляв бек,това си е максимума.

Горе-долу така смятам и аз, макар че замяната на Лукас с Яра ще струва няколко милиона без да има особена разлика в играта на отбора.
Hala Madrid

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 юли 2015 16:02

лично на мен,лукас ми е антипатичен отдавна.това не е бразилец,а някакъв измишляк.испанчето от реал,ще е по-добрата опция за отбора.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 26 юли 2015 16:08

Абе доста ми е късал нервите в Реал. Може би там му е трудно да се справя до останалите в халфовата линия , които са класа, но за мен си е посредствен. Не е човек, който ще вдигне класата на отбора ако замени Лукас.
Hala Madrid

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 юли 2015 16:13

gogovcite написа:Абе доста ми е късал нервите в Реал. Може би там му е трудно да се справя до останалите в халфовата линия , които са класа, но за мен си е посредствен. Не е човек, който ще вдигне класата на отбора ако замени Лукас.

поне е по-млад и може да се развива,а лукас е изчерпан вече за отбора и му трябва ново предизвикателство.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 26 юли 2015 16:23

john barnes написа:
gogovcite написа:Абе доста ми е късал нервите в Реал. Може би там му е трудно да се справя до останалите в халфовата линия , които са класа, но за мен си е посредствен. Не е човек, който ще вдигне класата на отбора ако замени Лукас.

поне е по-млад и може да се развива,а лукас е изчерпан вече за отбора и му трябва ново предизвикателство.

Имаме вече млад играч, който да се развива там - Джан. Аз лично предпочитам да се продаде Алън... Абе Лукас, Алън, Яраменди са ми еднотипни и на едно и също ниво. Няма да има промени там според мен.
Hala Madrid

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 26 юли 2015 16:35

Маркович не е направил колеблив сезон, момчето няма кво да си стъпва на краката и да се стяга. Сърбинът е поредният футболист изгаврен от Роджърс и гениалните му схеми. Вижте го в Партизан ( признавам, там съм го гледал само на клипове ) , Бенфика и Сърбия как разцъква и ще разберете кво имам предвид. Аз лично го искам титуляр в АДЕКВАТНА схема.
Алберто Морено няма кой да го измести ако е здрав. Колеблив,не колеблив, испанчето ще си изкара целият сезон. Не се молете да играе зле за да видите Гомез от ляво.
Хендерсън титуляр във 38 мача от висшата лига и колкото там направим в ЛЕ .

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 юли 2015 16:44

suareshampion написа:
Milkoy написа:Има разлика от крило до крило. Барса, както някой спомена, също играе 4-3-3, но не бих казал, че Меси и Неймар са точно крила в тази схема. Те имат много по-свободна роля, често влизат навътре, а по фланговете се разчита много на бековете. Мисля, че това ще пробва и Роджърс. Ако няма травми очаквам срещу Стоук да стартират Миньоле, Клайн, Шкъртел, Сако, Морено, Джан, Хендерсън, Милнър, Айб, Коутиньо, Бентеке.

Mахни Данчо Фифата ,сложи Фирмино ,махни Морено сложи ...Гомез и съм съгласен . От това ,което видях ,предпочитам малкия Гомез пред трагичния все още Морено . Да си стои Гомез по отзад ,почти да не се включва ,но от неговата страна да играе Ибе и той да атакува.
Ако се вземе Дин ,нека той да играе ляв бек . Исках го Лукас Дин ,още като беше в Лил ,наби ми се в очите в един мач ,добър е ,по хитър от Морено ,вади я точно на човек като атакува и отзад е по стабилен . Не го е страх и да пробва удари ,има самочуствие .
Пределно ми е ясно ,че Фифата ще е титуляр ,заради дебелата кратуна на Брендън ,но поне Морено да не започва все още .Не е готов за Сток .
Също така пределно ми е ясно ,че Лукас ще започне а не Джан.
Днес резервите до 21 г ще играят в 18 ч срещу втория отбор на Порто .И най вероятно в мача ще участват Джан и Коутиньо ,ако може някой да даде линк по късно да ги гледаме .

И аз предпочитам Хендерсън да започва на скамейката, но реалността е такава. Относно Айб и Фирмино, мился, че с оглед на представянето на Айб на турнето и постепенното интегриране на Фирмино, Айб ще започне титуляр. За Лукас и аз си мислех, че може да започне, и дори Алън, защото Джан започна по-късно подготовка, но се надявам, че тенденцията ще е към налагане на Емре. Иначе не разбирам какъв е проблемът на всички с Джо Алън. Халф, който не блести, но върши много работа, ако някой между него и Лукас трябва да се продаде, предпочитам Лукас. Аз също харесах Джо Гомез, но Морено ще започне според мен.

Йоветич го исках много, дано Бентеке се окаже по-правилният избор и ме опровергае.

Видно е, че Роджърс ще разчита на 4-3-3 за начало, но когато се върне Стъридж може да се пробва и 4-4-2 диамант. Също мисля, че Коутиньо може да играе много добре и в по-задна позиция - в лявата част на диаманта или като един от вътрешните халфове в 4-3-3. Така Фирмино и Айб могат да започнат титуляри за сметка на някой от вътрешните халфове. Един от Илори, Уиздъм и Гомес вероятно ще отиде под наем, аз предпочитам да е Уиздъм, но вероятно ще е Илори.

И накрая аз също мисля, че ако Лукас остане и след изявите на Гомес на турнето, е много вероятно входящите трансфери да са приключили. Което е плюс, вече всички могат да се концентрират подготовката и да имаме комплектован състав две седмици преди началото на сезона. Тази година трансферите са една идея по-обнадеждаващи и ако добавим очакваното подобрение в играта на Маркович, Лалана, Морено, да се надяваме и Ловрен, напук а прогнозите мисля, че можем да започнем с добра серия.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 юли 2015 16:52

PSvilenov написа:
Milkoy написа:Много бързо се забравят хубавите неща, но това е нормално за нашата нация. Защо аз давам още един шанс на Роджърс - заради сезон 2013/14. Отборът игра красив, атакуващ и агресивен футбол. Ако някой мисли, че Суарес и Стъридж едва ли не сами са почнали да играят добре - за мен той не разбира от футбол. Роджърс дойде и започна да следва начертаната политика за постепенно изграждане на боеспособен отбор, като планът беше тригодишен и не бе определен от него. Още на втората година той бе на път да я спечели с отбор, струващ 5 пъти по-малко от този на противниците му. И само късметът му попречи да я спечели. Да, именно късметът, защото ако някой твърди, че голът на Демба Ба е плод на тактическа грешка, тойима повърхностни познания върху играта. Хора, годината е 2015, конкуренцията е много по-жестока и ввторото място означава много повече, дори от това на Рафа. Не отричам грешките на Роджърс, но провалът от миналата година е следствие в голяма степен на загубата на Суарес, контузиите на Стъридж и бавната интеграция на някои от новите. Роджърс направи грешки, но кой не прави? Моуриньо? Анчелоти? ЛВГ? Пелегрини? За мен провалът на Пелегрини този сезон е далеч по-голям. Дори прословутите смени на позициите, за които говорите, са всъщност част от добър тактически отговор, защото след лошото начало, Роджърс все пак успя да направи повече от прилична серия с непривична схема, което говори за тактическа гъвкавост. Естествено от това страдаха типичните крила, но в една част от сезона играехме наистина добре. Относно трансферите, Роджърс искаше много играчи, които отказаха да дойдат по една или друга причина. Купи играчи, които не отговориха на очакванията, но и такива, които със сигурност имаха нужда от повече адаптация и ще покажат много повече. Политиката, която се следва от клуба и своите недостатъци, но пък успехите ще бъдат по-сладки. Мисля, че в този форум е пълно с хора, които умират от кеф да дават негативни прогнози и после доволстват, ако излязат прави.Мисля, че Роджърс заслужава шансът, който получава и малко повече респект. Сезонът ще е труден, но аз вярвам в Роджърс и не мисля, че в момента има по-подходящ човек за политиката на клуба. Хайде, нападайте :)

Добре, почваме да нападаме щом си казал. Така е , тия неща дето си ги изброил Роджърс има голем принос. Кажи ми обаче в същият тоя ПРОЧУТ ЗЛАТЕН НЕРЕЛЕАН БОЖЕСТВЕН ПОЛОВИН-ТИТЛЕСТ сезон кой доведе олигофрена Али Сисоко, кой доведе вечноото чудо на Уигън Виктор Моузес, кой доведе ПОРЕДНИЯТ ЯЛОВ НАПАДАТЕЛ Яго Аспас , кой доведе Луис Алберто който не мое си намери място 2 години по късно, кой разкара Джонджо Шелви след като и слепите разбраха, че е футболист на място , кой каза на Сусо ,че е излишен в отбора и още от тогава определи бъдещето на един прекрасен талант като аутсайдер от отбора . Испанчето се кълнеше в Ливърпул, преди да дойде в нашата школа е отрязал испанските колоси за да има бъдеще при нас, а Роджърс му се изплю в лицето . Даде си шанса на лакомият английски лайнар да се развива , а Сусо го изхвърли с некъв смешен наем в Алмерия.
Това е за селекцията , да продължавам ли ? Твърдите всички, че Суарез и Стъридж не носеха сезона ? Помните ли коментаторите в Англия кво мото ни беха измислили ? Рецептата на Ливърпул да вкараш повече отколкото ще ти вкарат ? През целият сезон допускахме голове и то не само от големите отбори. Всички помните как сме били Юнайтед на 2 пъти , Арсенал с 5 гола и Сити в края , ама не помните как Стоук Сити , Фулъм , Суонзи, Саутхемптън , Норич , Хъл Сити редовно ни бутаха по 2-3 гола на мач независимо домакини или гости. Ако не беха отпред момчетата в атаката сезона щеше да е повече от посредствен дори. Защитата не е барната. Защитата за нищо не става, преди си ни разпиляваха и сега си ни разпиляват. Да не задълбавам как олигофренският мениджър едва ли не набеди Даниел Агер за виновник за всички тея голове през този ЗЛАТЕН сезон и го изхвърли като куче. Най-отдаденият ни футболист, човек който обичаше Ливърпул изключително силно и не искаше и да чуе за офертите на Барселона и Манчестър Сити и същото лято си татуира YNWA за да изрази на всички кво му е мнението. Човек , който лично по мое мнение беше един от най-добрите защитници в Европа трябваше да се върне в родината си да играе за Брондби защото те са го отгледали. Убиха му кариерата на датчанина и тва никога няма да го забравя. АБСОЛЮТНА ЛЕГЕНДА беше направен за смях.

Въпрос на гледна точка, ти предпочиташ да се фокусираш върху негативните неща, а аз върху позитивните. Лекцията, която изнесе на Венгер ми е донесла много повече радост, отколкото ме събаря това, че Хъл, Фулъм и Норич ни бил вкарали 2-3 гола.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 юли 2015 17:11

john barnes написа:
Alonso_Massa написа:
wolf написа:Йоветич в Интер за 15млн ЕВРО, за сравнение Бентеке е 46млн. БРАВО БРАВО БРАВО!

Да и като го бяхме взели и като се беше контузил още втория мач какво правехме? Не ни трябва втори Стъридж! Не разбирам удоволствие ли ви доставя все да говорите празни приказки и да плюете...

той щото бентеке нямаше тежка контузия миналата година...ами ако той се контузи втория мач,кво прайм тогава?

Бентеке има една контузия за 3 години, Йоветич има сигурно 6-7 различни контузии за този период. Виждаш ли разликата? И какво стана нали нямаше да влизаш докато не махнат Роджърс? Още сезона не е започнал, пък се върна. :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 юли 2015 17:27

Alonso_Massa написа:
john barnes написа:
Alonso_Massa написа:
wolf написа:Йоветич в Интер за 15млн ЕВРО, за сравнение Бентеке е 46млн. БРАВО БРАВО БРАВО!

Да и като го бяхме взели и като се беше контузил още втория мач какво правехме? Не ни трябва втори Стъридж! Не разбирам удоволствие ли ви доставя все да говорите празни приказки и да плюете...

той щото бентеке нямаше тежка контузия миналата година...ами ако той се контузи втория мач,кво прайм тогава?

Бентеке има една контузия за 3 години, Йоветич има сигурно 6-7 различни контузии за този период. Виждаш ли разликата? И какво стана нали нямаше да влизаш докато не махнат Роджърс? Още сезона не е започнал, пък се върна. :mrgreen:

никво връщане,минах само да ви успокоя,че идола ви лебед е пътник!

Върни се в “Ливърпул”