suareshampion написа:Milkoy написа:Има разлика от крило до крило. Барса, както някой спомена, също играе 4-3-3, но не бих казал, че Меси и Неймар са точно крила в тази схема. Те имат много по-свободна роля, често влизат навътре, а по фланговете се разчита много на бековете. Мисля, че това ще пробва и Роджърс. Ако няма травми очаквам срещу Стоук да стартират Миньоле, Клайн, Шкъртел, Сако, Морено, Джан, Хендерсън, Милнър, Айб, Коутиньо, Бентеке.
Mахни Данчо Фифата ,сложи Фирмино ,махни Морено сложи ...Гомез и съм съгласен . От това ,което видях ,предпочитам малкия Гомез пред трагичния все още Морено . Да си стои Гомез по отзад ,почти да не се включва ,но от неговата страна да играе Ибе и той да атакува.
Ако се вземе Дин ,нека той да играе ляв бек . Исках го Лукас Дин ,още като беше в Лил ,наби ми се в очите в един мач ,добър е ,по хитър от Морено ,вади я точно на човек като атакува и отзад е по стабилен . Не го е страх и да пробва удари ,има самочуствие .
Пределно ми е ясно ,че Фифата ще е титуляр ,заради дебелата кратуна на Брендън ,но поне Морено да не започва все още .Не е готов за Сток .
Също така пределно ми е ясно ,че Лукас ще започне а не Джан.
Днес резервите до 21 г ще играят в 18 ч срещу втория отбор на Порто .И най вероятно в мача ще участват Джан и Коутиньо ,ако може някой да даде линк по късно да ги гледаме .
И аз предпочитам Хендерсън да започва на скамейката, но реалността е такава. Относно Айб и Фирмино, мился, че с оглед на представянето на Айб на турнето и постепенното интегриране на Фирмино, Айб ще започне титуляр. За Лукас и аз си мислех, че може да започне, и дори Алън, защото Джан започна по-късно подготовка, но се надявам, че тенденцията ще е към налагане на Емре. Иначе не разбирам какъв е проблемът на всички с Джо Алън. Халф, който не блести, но върши много работа, ако някой между него и Лукас трябва да се продаде, предпочитам Лукас. Аз също харесах Джо Гомез, но Морено ще започне според мен.
Йоветич го исках много, дано Бентеке се окаже по-правилният избор и ме опровергае.
Видно е, че Роджърс ще разчита на 4-3-3 за начало, но когато се върне Стъридж може да се пробва и 4-4-2 диамант. Също мисля, че Коутиньо може да играе много добре и в по-задна позиция - в лявата част на диаманта или като един от вътрешните халфове в 4-3-3. Така Фирмино и Айб могат да започнат титуляри за сметка на някой от вътрешните халфове. Един от Илори, Уиздъм и Гомес вероятно ще отиде под наем, аз предпочитам да е Уиздъм, но вероятно ще е Илори.
И накрая аз също мисля, че ако Лукас остане и след изявите на Гомес на турнето, е много вероятно входящите трансфери да са приключили. Което е плюс, вече всички могат да се концентрират подготовката и да имаме комплектован състав две седмици преди началото на сезона. Тази година трансферите са една идея по-обнадеждаващи и ако добавим очакваното подобрение в играта на Маркович, Лалана, Морено, да се надяваме и Ловрен, напук а прогнозите мисля, че можем да започнем с добра серия.