Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
drvasko98 написа:Надявам де и догодина да се класирате, за да видим следващия анонимник, който ще ви изпраска какъв гранд ще бъде
ShooterMan написа:Спортинг е категоричния и безспорен Евроидиот на Португалия нямащ НИЩО общо с успехите на грандовете Бенфика и Порто! Нещо повече....те хубаво играха Финал за УЕФА през 2005, но го играха дори на своя стадион Жозе Алваладе и като ДОМАКИН го загубиха от ЦСКА Москва, като ПЪЛНИ ИДИОТИ! Много напомнят на вашите истории със Славия, с Берое, с нас....НАИСТИНА СА ЕВРОИДИОТ, но това не им попречи да ви размажат като пучи въшки, а в БЕЗСМИСЛЕНИЯ МАЧ да ви пуснан малко гювеч
runnersa написа:Динамо Минск бие в Швейцария Цюрих да не са някво страшилище но няма нищо странно че отстраниха средняк от БГ по този начин!
Iceberg написа:runnersa написа:Динамо Минск бие в Швейцария Цюрих да не са някво страшилище но няма нищо странно че отстраниха средняк от БГ по този начин!
Преди мачовете ни с тях останах с впечатление, че си доста доброжелателен към отбора ни и шансовете му. Даваше акъли, пожелаваше успехи, някак съпричастен беше... Сега гледам си обърнал палачинката?! "Отстраниха средняк от БГ", "по този начин"?! Какъв ти е проблема? Аз пък бих казал, че да, не са някакво страшилище Динамо Минск, но факта, че бият в Цюрих е показателен, че са сериозен и не случаен отбор. И въобще, ама въобще не можеш да ги сравняваш с Йелгава, нали?! Пък и да отпаднеш от Работнички (Македония) - безценно. Какво там значи някаква победа в Цюрих?! И какво викаш, по точно искаше да кажеш с този си пост?! Май жегата не прощава наредХм... Добре, че се поразхлажда малко
runnersa написа:Iceberg написа:runnersa написа:Динамо Минск бие в Швейцария Цюрих да не са някво страшилище но няма нищо странно че отстраниха средняк от БГ по този начин!
Преди мачовете ни с тях останах с впечатление, че си доста доброжелателен към отбора ни и шансовете му. Даваше акъли, пожелаваше успехи, някак съпричастен беше... Сега гледам си обърнал палачинката?! "Отстраниха средняк от БГ", "по този начин"?! Какъв ти е проблема? Аз пък бих казал, че да, не са някакво страшилище Динамо Минск, но факта, че бият в Цюрих е показателен, че са сериозен и не случаен отбор. И въобще, ама въобще не можеш да ги сравняваш с Йелгава, нали?! Пък и да отпаднеш от Работнички (Македония) - безценно. Какво там значи някаква победа в Цюрих?! И какво викаш, по точно искаше да кажеш с този си пост?! Май жегата не прощава наредХм... Добре, че се поразхлажда малко
На тебе къв ти е проблема 8мо място как да го нарека??? Сега тръгвате с хикс и загуба сигурен шампион ли да ви нарека тее то в БГ да не кажеж истината!!! То ще кажеж че последните сезони на косъм изпускате титлата 7-8мо място последните няколко години и вече голямо престъпление че съм използвал думата за отбор завършващ на тези места!!!
Стига с това изкуствено самочувствие Цюрих бяха уж преодолими за Морето и непреодолими за Минск а това се оказа точно обратното!!! Пожелаването на успех не означава че съм длъжен да не наричам нещата такива каквито са! С въздухарско самочувствие и загуба на връзка с реалността няма да се оправим трябва реална преценка и здрава работа - лека вечер!
Iceberg написа:runnersa написа:Iceberg написа:runnersa написа:Динамо Минск бие в Швейцария Цюрих да не са някво страшилище но няма нищо странно че отстраниха средняк от БГ по този начин!
На тебе къв ти е проблема 8мо място как да го нарека??? Сега тръгвате с хикс и загуба сигурен шампион ли да ви нарека тее то в БГ да не кажеж истината!!! То ще кажеж че последните сезони на косъм изпускате титлата 7-8мо място последните няколко години и вече голямо престъпление че съм използвал думата за отбор завършващ на тези места!!!
Стига с това изкуствено самочувствие Цюрих бяха уж преодолими за Морето и непреодолими за Минск а това се оказа точно обратното!!! Пожелаването на успех не означава че съм длъжен да не наричам нещата такива каквито са! С въздухарско самочувствие и загуба на връзка с реалността няма да се оправим трябва реална преценка и здрава работа - лека вечер!
Аз разбира се, проблем нямам. Исках само да ти обърна внимание, че нямаше нужда от подобни постове, с които освен да се заяждаш, "казвайки истината", друго не постигна?! А и никой не ти я е искал, нали? Най-много някой да ти беше теглил една..
И когато прочетеш нещо от мен " с въздухарско самочувствие" или пък " загуба на връзка с реалността", тогава ми ги пиши такива и ме поучавай за "реална преценка и здрава работа". Лека да е вечерта и за тебе.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта