Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

NLO

Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Мнениеот NLO » 26 юли 2015 11:58

ShooterMan написа:Говедото как не го е срам да говори за съдии след снощния пореден съдийски подарък за смешното отборчи от ПодУяМи :lol: . 2 мача - 2 точки за Евроидиотите от пасбището....май пак тръгна на изпаданка а :mrgreen: . Вече спрях да чета анализите на нашия наркоман тука. Той просто мрази Спасов, това е. Идалго беше свършил за футбола категорично, а специалиста Гонзо не взе един халф като Цион Цемах, който беше 2-3 класи над ретарда Идалго тогава....Гонзо имаше и поне 1 млн. повече в бюджета от Спасов. За днеска - уволняваме това недоразумение Бруно Рибейро. Още се чудя как Домуз назначи този физкултурник там, но явно навсякъде стават грешки, както ние махнахме Спасов навремето, така и те безумно махнаха чичо Гошо без да имат някаква алтернатива и сега ги води пълен физкултурник. Може да ни бият де, но това ще е плод на индивидуалната класа на техните играчи. От това, което видях, обаче нито са подготвени физически, нито им се играе футбол под ръководството на някакъв даскал по физическо. Ще им направим услуга даже, махаме физкултирника и седващия кръг размазват селяците от ПодУяМи и ги засилват мощно към Б група :mrgreen:

След нас свършилият с футбола Идалго изигра цял сезон като титуляр в 3-я Бней Сахин на ЕЛИТА, а голямата работа Цемах изпадна на 16-то място като резерва в ТРЕТА ДИВИЗИЯ. А за 1-я млн. повече ще се изсмея, тогава защото мишката Спасов не отиде и не си поиска този милион в повече, питам аз?Защото го е страх да каже гък, гледа да си лапа заплатата, защото знае, че след нас и в Каварна може да не го вземат на 300 лв заплата - за толкова впрочем се пазареше в Спартак преди да го назначат при нас.
Последна промяна от NLO на 26 юли 2015 12:04, променено общо 5 пъти.
Изображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 26 юли 2015 12:02

NLO написа:
koseto40 написа:Помооооооооооооооощ..някой разбра ли нещо..? Щото завърших с почти отличен образованието си,специално българската граматика ми е слабост...Обаче..тук почти нищо не ми е ясно... :mrgreen:

И аз заъвршил с отличен, имам 3 висши образование. Ниво в науката, инженер по професия и той в най-трудната сфера - радиолокацията, където се иска да си абсолютно ниво и интелектуално развит на висша степен!Така че не ми скачай с тези номера за неграмотност. Тук не съм на изпит, пиша както ми дойде, когато потекат мислите просто ги пиша, не считам за нужно да редактирам, който ме е разбрал - разбрал и съм дал анализите си върху нещата, които в последствие се потвърждават.

Мишо, тези антени съвсем са ти изпържили мозъка.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 12:05

Глупак! Ти нали не си мишка, отиди ти да поискаш 1 млн. и да доведеш играчите, които искаш! Нали са бъдещи звезди, ако ти дадат 1 млн. ще им върнеш 10, нали си голям разбирач? Идалго игра, вярно, ама игра като инвалид тогава, да твърдиш, че тоя е бил нещо е направо ПОТРЕС, повече може да ме шокираш само с ТЕОДОР СТЕФАНОВ и оня другия селски - Христов ли как беше от Плевен :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

NLO

Мнениеот NLO » 26 юли 2015 12:17

ShooterMan написа:Глупак! Ти нали не си мишка, отиди ти да поискаш 1 млн. и да доведеш играчите, които искаш! Нали са бъдещи звезди, ако ти дадат 1 млн. ще им върнеш 10, нали си голям разбирач? Идалго игра, вярно, ама игра като инвалид тогава, да твърдиш, че тоя е бил нещо е направо ПОТРЕС, повече може да ме шокираш само с ТЕОДОР СТЕФАНОВ и оня другия селски - Христов ли как беше от Плевен :lol:

Айде бягай и ти какво си се хванал за един Идалго, да не ти говоря само за него, да не си малоумен. Каква работа вършеше Гонзо и каква върши този никаквец, всеки сам да прецени и играчи ти докара и футбол се играеше, сега всичко се унищожи...Само с късмет треньор не се става, не се става и разчитайки един футболист да има ден Кривия преди, Курьор сега. Видяхме го Спасов след нас къде го взеха за треньор.
Изображение

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 26 юли 2015 12:26

Ей издухан, Никола Спасов, когато е играл в Черно море , ти си се учил как се правят цветни заварки! Никола Спасов за разлика от теб се ДОКАЗА! Имай малко уважение и респект към другите! Черно море нито е започнал , нито ще свърши с теб! Може да си гледал много мачове на юношите, но това не означава , че си повече от обикновения редови фен! Ако беше нещо особено да се беше записал ВИФ и сега да се радваме на книгите ти написани за футбол, но ти си просто един комплексиран и несбъднал мечтите си дядо!
Последна промяна от Mathias_Coureur на 15 авг 2016 20:12, променено общо 1 път.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 26 юли 2015 13:12

NLO написа:
ShooterMan написа:Глупак! Ти нали не си мишка, отиди ти да поискаш 1 млн. и да доведеш играчите, които искаш! Нали са бъдещи звезди, ако ти дадат 1 млн. ще им върнеш 10, нали си голям разбирач? Идалго игра, вярно, ама игра като инвалид тогава, да твърдиш, че тоя е бил нещо е направо ПОТРЕС, повече може да ме шокираш само с ТЕОДОР СТЕФАНОВ и оня другия селски - Христов ли как беше от Плевен :lol:

Айде бягай и ти какво си се хванал за един Идалго, да не ти говоря само за него, да не си малоумен. Каква работа вършеше Гонзо и каква върши този никаквец, всеки сам да прецени и играчи ти докара и футбол се играеше, сега всичко се унищожи...Само с късмет треньор не се става, не се става и разчитайки един футболист да има ден Кривия преди, Курьор сега. Видяхме го Спасов след нас къде го взеха за треньор.

Досадно ми е вече да чета едни и същи глупости и плюнки по любимия ми отбор!!!Все още не искам да нарушавам добрия тон,но не знам колко ще издържа още!Засега ще запитам инж.Многознайко какво спечели Гонзо с работата,която свърши?Без да омаловажавам качествата му,питам:Купа ли ни донесе,или трето място?Защото хуления от тебе Спасов,ги има в актива си тези постижения!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 13:28

NLO написа:

Като говориш за свършена работа ето ти ФАКТИТЕ!!!
НИКОЛА СПАСОВ
- Финал за Купата - 2008
- 3-то място в А група - 2009
- Купа на България - 2015
- 3 участия в Лига Европа, 1 за Интертото

ГЕОРГИ ИВАНОВ -
АБСОЛЮТНО НИЩО

Каква работа свърши Спасов? Такава каквато ти никога не би свършил, дори и обувките му да лъснеш не ставаш :!:
Последна промяна от Iceberg на 26 юли 2015 18:09, променено общо 1 път.
Причина: т.1 и т.4 от правилника на форума
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

NLO

Мнениеот NLO » 26 юли 2015 13:31

Вижда се кой е олигофрена и кой е злобният, недей че ще вземе да се пръснеш, неиздържал пубертет, че и безмозъчен. Забравяш да споменеш и финала на Ясен Петров. Хабер си нямаш от футбол. С такова повърхностно мислене нищо чудно, че си нямаш хабер от футбол.
Изображение

NLO

Мнениеот NLO » 26 юли 2015 13:43

Шут ли си мут ли си, мери си приказките. Аз не съм ти на годините да имам силна нервна система и да търпя простотии. Като бях млад, такива като теб бързо ги оправях. Нямам намерение да ти отговарям повече на умопомрачителните тъпотии, изобщо не ти е ясен футбола.
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 юли 2015 13:44

Като нямаш силна нервна система хващай ножчето и си режи вените.

Върни се в “Черно море”