james написа:Не е нормално за една загуба да уволнят , който и да било треньор. Хубава работа ама Българска.
То тва не е само за днес, ние откак сме влезли в шестицата миналия сезон не сме изиграли един мач като хората.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
james написа:Не е нормално за една загуба да уволнят , който и да било треньор. Хубава работа ама Българска.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Синьо сърце написа:Тия ви потрошиха от бой, бе...басимамата, не е истина! Къф нов тренер, то си е ситуацията нефелна. Инак са ви много големи приказките, ама бяхте 70 човека там. Две измислени дузпи ви дадоха за два кръга-окендзахте ги. И ме бърка, щото моя малкия ви симпатизира и днес беше потресен...
Синьо сърце написа:Тия ви потрошиха от бой, бе...басимамата, не е истина! Къф нов тренер, то си е ситуацията нефелна. Инак са ви много големи приказките, ама бяхте 70 човека там. Две измислени дузпи ви дадоха за два кръга-окендзахте ги. И ме бърка, щото моя малкия ви симпатизира и днес беше потресен...
Цецо Чука написа:Гледай реално на нещата, когато на вратата нема никой и резултата почва от 0-4 за съперника, няма как да е иначе.
Дузпите бяха напълно реални впрочем, и двете, така че му кажи на малкия горе главата,съвсем скоро нещата ще се нормализират и пак ше мачкаме...е или ако не мачкаме поне няма да се излагаме като днес...
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
STENLI написа:T&T написа:STENLI написа:ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ: ИЗПАДАМЕ ЛИ В Б ГРУПА???
Не естествено или по-скоро е твърде рано да се говори кой изпада, кой ще е в тройката и т. н.
Днес датата е 25.07,но от сега знам 2-та изпадащи отбора тази година. Единиа е Локо, другиа сме ние.Догодина Пловдив без отбор в А група. Да знам че ще ми теглите по една маина, НО не виждам по-слаби отбори от пловдивските.
Синьо сърце написа:Е аз ли ви избрах вратаря? Тоя не беше ли осрал наши мачове, али се лъжа? Детето толкова искаше да види гол, ама уви. Че и болен, инак щях да го водя на Герена, ама одеве като се прибрах, ме уведоми, че Прохазка е вкарал гол!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
sirakov77 написа:За огромно съжаление видяхме, че мечтаният от всички ботевисти тандем се провали във всяко едно отношение, е нищо не играем мамка му............
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост