Ботев Пловдив с нов треньор от следващата седмица!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Ботев Пловдив с нов треньор от следващата седмица!

Мнениеот Цецо Чука » 25 юли 2015 23:44

james написа:Не е нормално за една загуба да уволнят , който и да било треньор. Хубава работа ама Българска.

То тва не е само за днес, ние откак сме влезли в шестицата миналия сезон не сме изиграли един мач като хората.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юли 2015 23:44

Синьо сърце написа:Тия ви потрошиха от бой, бе...басимамата, не е истина! Къф нов тренер, то си е ситуацията нефелна. Инак са ви много големи приказките, ама бяхте 70 човека там. Две измислени дузпи ви дадоха за два кръга-окендзахте ги. И ме бърка, щото моя малкия ви симпатизира и днес беше потресен... :(

То ние сме потресени, та той ли няма да е... Иначе браво, че е насочил симпатиите си в правилна посока... въпреки домашното "синьо" възпитание :mrgreen: Това в кръга на майтапа де, но трябва да го черпя някой път.
Дузпите си ги имаше, ама нямаме дузпаджии. А и днешната и с нея и без нея, се тая. Пепо беше тотално неадекватен и с право си заминава. За оня "вратар" даже няма какво да се коментира, по-слаб в историята на А-група не е имало. Ако първия кръг бяхте направили 1-2 боца по посока вратата, тръгвахте си с 3-те точки без проблем.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юли 2015 23:45

Синьо сърце написа:Тия ви потрошиха от бой, бе...басимамата, не е истина! Къф нов тренер, то си е ситуацията нефелна. Инак са ви много големи приказките, ама бяхте 70 човека там. Две измислени дузпи ви дадоха за два кръга-окендзахте ги. И ме бърка, щото моя малкия ви симпатизира и днес беше потресен... :(

Общо взето нямаме оправдание и мисля, че и тренера, и вратаря трябва да си понесат последиците! Не може новака в а група да те разцепи с 6;0 :oops:
Не бях оптимист за мача, обаче чак пък толкова ..... :oops:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 юли 2015 23:47

Цецо Чука написа:Гледай реално на нещата, когато на вратата нема никой и резултата почва от 0-4 за съперника, няма как да е иначе.
Дузпите бяха напълно реални впрочем, и двете, така че му кажи на малкия горе главата,съвсем скоро нещата ще се нормализират и пак ше мачкаме...е или ако не мачкаме поне няма да се излагаме като днес... :mrgreen:

Е аз ли ви избрах вратаря? Тоя не беше ли осрал наши мачове, али се лъжа? Детето толкова искаше да види гол, ама уви. Че и болен, инак щях да го водя на Герена, ама одеве като се прибрах, ме уведоми, че Прохазка е вкарал гол! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юли 2015 23:48

james написа:Не е нормално за една загуба да уволнят , който и да било треньор. Хубава работа ама Българска.

Една загуба ???? Че той от как е треньор имаме 3-4 победи и не помня вече колко загуби :oops:

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 25 юли 2015 23:48

Човек, от 12 официални мача / последните ни / имаме 1 победа, ако това не са слаби резултати??? Като добавим и никаквата селекция, при това закъсняла, просто нещата се натрупват и това беше последната капка!
Трябва да има промяна, дали ще е положителна само времето ще покаже! За огромно съжаление видяхме, че мечтаният от всички ботевисти тандем се провали във всяко едно отношение, е нищо не играем мамка му............ :evil:
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 юли 2015 23:49

Какво сте се оклюмали? Първенството едва сега започва. Горе главите!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 25 юли 2015 23:51

STENLI написа:
T&T написа:
STENLI написа:ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ: ИЗПАДАМЕ ЛИ В Б ГРУПА???

Не естествено или по-скоро е твърде рано да се говори кой изпада, кой ще е в тройката и т. н.

Днес датата е 25.07,но от сега знам 2-та изпадащи отбора тази година. Единиа е Локо, другиа сме ние.Догодина Пловдив без отбор в А група. Да знам че ще ми теглите по една маина, НО не виждам по-слаби отбори от пловдивските.

Колкото и чудно да ти прозвучи освен Локото другия изпадащ отбор ще е Монтана. Помниш ли че и Любимец прясно влезли в А група голям го извадиха първите мачове. Даже до към 5-6 кръг бяха на първо място. А после айде чао! Кой от къде е! А Монтана са си от Б група! Канарите показаха способност да закърпят бюджета още втория кръг, така че с още един-два такива мача ще са накрая на 5-6 място.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 25 юли 2015 23:57

Синьо сърце написа:Е аз ли ви избрах вратаря? Тоя не беше ли осрал наши мачове, али се лъжа? Детето толкова искаше да види гол, ама уви. Че и болен, инак щях да го водя на Герена, ама одеве като се прибрах, ме уведоми, че Прохазка е вкарал гол! :)

Споко!Като форма на извинение ше ви купа два билета за ВИП ложата на базата за някой от следващите мачове и ше ти ги прата да го заведеш в Пловдив да гледа на живо.
Че и фланелка ше му купя,такива деца трябва да се поощряват.. :mrgreen:

Дет се вика: ние се извиняваме за неудобството,ама има и такива дни... :oops: :oops:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 юли 2015 00:00

sirakov77 написа:За огромно съжаление видяхме, че мечтаният от всички ботевисти тандем се провали във всяко едно отношение, е нищо не играем мамка му............ :evil:

Аз мисля че задължително Коцето и Пепо трябва да останат да бачкат в клуба-дали ще са помощници на новия треньор или треньори на някоя от младежките формации-все тая, продължавам да вярвам че имат потенциал,просто явно им стоварихме отговорност в неподходящ момент...

Върни се в “Ботев”