Ман Ю - Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ман Ю - Барселона
Юнайтед си вкараха положението за разлика от финала в Рим и поведоха с 1:0. Двата отбора играят страшно агресивно сякаш играят финал в ШЛ. Имам чувствот, че терена е клей.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- Joro_Barca
- Контакти:
Re: Ман Ю - Барселона
Греда на Суарез , после Роберто сам срещу вратаря изпусна..... Барселона играе без Меси , Неймар , Масчерано. Мачът го дават по Ринг БГ

cska-632 написа:...Имам чувствот, че терена е клей.
+1 Хамериканци да ти правят терен специално за "сокър", изключено.
P.P. Хубава греда!
Joro_Barca написа:Греда на Суарез , после Роберто сам срещу вратаря изпусна..... Барселона играе без Меси , Неймар , Масчерано. Мачът го дават по Ринг БГ
Благодаря!
Ееех Българийо!
- Antananarivo
Манчо води с 2:0...Явно в такива предсезонни турнирчета, всеки гледа да се хвърли и да се докаже срещу Еврошампиона! Няма лошо. В официалните мачове обаче нещата изглеждат друго яче. 

- paceto
- Контакти:
lifesaver написа:cska-632 написа:...Имам чувствот, че терена е клей.
+1 Хамериканци да ти правят терен специално за "сокър", изключено.
P.P. Хубава греда!
Говорите по инерция ми се струва.
- ICAKOV_FCB
cska-632 написа:Юнайтед си вкараха положението за разлика от финала в Рим и поведоха с 1:0. Двата отбора играят страшно агресивно сякаш играят финал в ШЛ. Имам чувствот, че терена е клей.
Човек ти сериозно ли си мислиш, че играят както на финал на ШЛ?

Иначе добра тренировка стана и за 2-та отбора. Юнайтед вкараха повече и заслужиха победата. Това е само тренировъчен мач, нищо повече!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
Добра тренировка, аз лично съм доволен, очаквах да сме малко по-ялови с оглед на липсата на 4 от 5 те най-добри играчи на отбора...заедно със Суарез, Лео, Неймар, Масчерано и Дани са ядрото на отбора...
отделно, конкуренцията в Юнайтед е жестока и всеки от играчите им дори в контролите се стреми да се докаже на Ван Гаал и са доста нахъсани
да видим с Челси ква ще я направим
отделно, конкуренцията в Юнайтед е жестока и всеки от играчите им дори в контролите се стреми да се докаже на Ван Гаал и са доста нахъсани

да видим с Челси ква ще я направим
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.