Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес по всяка вероятност ще напусне клуба, ако „червените” не успеят да намерят място сред първите четири тима до края на настоящия сезон във Висшата лига, пише седмичното издание „News of the World”.
Дългосрочната лоялност на испанеца многократно бе поставяне под изпитание след неспирния хаос в Ливърпул на и извън терена.
Мениджърът Рафаел Бенитес отказа оферти на стойност 70 милиона лири за испанеца от страна на Манчестър Сити и Челси, но отборите славещи се с практически неограничените си средства ще подновят интереса си през предстоящите трансферни прозорци. Торес непрестанно заявява, че остава верен на Ливърпул, но дори и неговото търпение не е безгранично.
Амбициите на Торес са да печели трофеи и това може да се окаже най-големия мотиватор за напускане на клуба. Подобно на родния си клуб Атлетико Мадрид Ливърпул се затруднява да отговори на целите и мечтите му. Наскоро той подписа многомилионен дългосрочен договор, но за него парите не са определящ фактор.
Следващите две шампионатни срещи на „червените” ще играят определяща роля и за остатъка на сезона. Дали финиша в Топ 4 е реалистична или илюзорна идея ще проличи в двубоите срещу намиращите се в отлична форма Астън Вила (във вторник) и Тотнъм на 10 януари. Ако разликата с първите отбори нарасне след тези срещи шансовете на Бенитес да „оживее” след месец май ще намалеят значително.
Торес къса с Ливърпул ?!?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Торес къса с Ливърпул ?!?
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Re: Торес къса с Ливърпул ?!?
Възможно е,Торес е талантлив,но е разглезен и е примадона
Но едва ли би отишъл в Ман Сити 

Торес разглезен и примадона? Ехм, по-скоро бих го определил като много сериозен играч с изключително отношение към тренировъчния процес, който няма изцепки извън терена.
А NotW е патешко жълто издание...
А NotW е патешко жълто издание...
Ако не е той Ливерпул ще драпат за златната среда-носи ги като раница! 

- deepblue1963
И,като отиде в Ман Сити,колко трофея ще спечели,че нещо не ми е ясно?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
разглезени са наще псевдозвезди.торес е голям футболист и е жалко че до момента няма нищо сериозно спечелено на клубно ниво.
- Lord of memory
- Контакти:
Не е разглезен затва като някои го докосне пада на земята и седи като препариран и като някои път съдията не му се върже на симулацийте и вади ревливата физиономия.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Не е разглезен затва като някои го докосне пада на земята и седи като препариран и като някои път съдията не му се върже на симулацийте и вади ревливата физиономия.
От фен на Юнайтед да не съм чул дума за симулации. Или бързо забравихте Роналдо? А дузпата срещу Арсенал? М?
Колкото до Торес-ми нормално е да си тръгне, след като клубът явно не може да отговори на амбициите му-всеки иска да печели трофеи, но пък ако напусне Ливърпул заради друг отбор в Англия........по-добре да поигае другаде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- deepblue1963
rhaegar написа:Lord of memory написа:Не е разглезен затва като някои го докосне пада на земята и седи като препариран и като някои път съдията не му се върже на симулацийте и вади ревливата физиономия.
От фен на Юнайтед да не съм чул дума за симулации. Или бързо забравихте Роналдо? А дузпата срещу Арсенал? М?
Колкото до Торес-ми нормално е да си тръгне, след като клубът явно не може да отговори на амбициите му-всеки иска да печели трофеи, но пък ако напусне Ливърпул заради друг отбор в Англия........по-добре да поигае другаде.
Отборите,дето печелят трофеи ги знаем.Не съм чул някой от тях да го търси.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- originalni.be
- Контакти:
Според мен ще играе в Реал М а Игуаин ще хване по света
Като може да отиде в Пуул и пари за Торката

Като може да отиде в Пуул и пари за Торката

ORIGINALNI...BE =)