ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:На тия им еб*ха майката за едно полувреме.
Тей трябва. След час и половина и ние ще бием, и айдьееее, интерИесно първенство![]()
![]()
Ще се борите с Монтаната за титлата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:На тия им еб*ха майката за едно полувреме.
Тей трябва. След час и половина и ние ще бием, и айдьееее, интерИесно първенство![]()
![]()
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:На тия им еб*ха майката за едно полувреме.
![]()
Ще се борите с Монтаната за титлата.
ralka_levskarka написа:Наша победа бих приела учудващо, но победата на Монтана въобще не ме изненадва.
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:Наша победа бих приела учудващо, но победата на Монтана въобще не ме изненадва.
Тъй като за момента не сме си конкуренция в А група - желая ви успех.
ralka_levskarka написа:Нещо, не ми се вижда как ще бием, но А група е все пакХ2
Ни защита имаме, ни нападател..
becks32milan написа:Ако премахнат съдиите в А група ще гледаме много по-хубави мачове
AnalBreaker написа:becks32milan написа:Ако премахнат съдиите в А група ще гледаме много по-хубави мачове
Представяш ли си, ако всички дискотеки бъдат затворени за 1 година
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта