И гърците ни разкриха.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- velomaster
- Контакти:
Re: И гърците ни разкриха.
Масовия българин е много изпростял след 45 г. малоумно управление!Но Беломорието е освободено от турците от нашата армия,а гърците ни го откраднаха,сега да траят! 
Защото словото на кръста е глупост за тия дето погиват,а за нас които се спасяваме е Божия сила!
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM
JESUS NAZARENUS REX IUDAEORUM
абе прави са хората за много неща, обаче има и нещо друго, случвало ми се отивам в Гърция за един ден и си лежа на шезлонга и даже сладолед нямат на бара, не говорим за храна.... е как човек да изкара цял ден без ядене... друг е въпросът, че и наш'те си носят едни дисаги със всякакви неща, което си е баси подигравката 
[center]
[/center]
[/center]- za nas e toj religiq
- Контакти:
Българина изпростя масово след 90та, преди това не можеше да правиш където и каквото поискаш 
- damyanov1963
za nas e toj religiq написа:Българина изпростя масово след 90та, преди това не можеше да правиш където и каквото поискаш
Простотията на българина я имаше и преди, но беше прикривана с чатал на врата. Тогава тя се изразяваше в обезцветяването на държавния бензин с железен сулфат, свалянето на чистачките, след паркирането на автомобила(Москвич най-често), поправка на битови уреди с подръчни средства, като тел, чук, издялкан чеп от клон на дърво и др. и др.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Ние ,ако трябва да разкриваме какво правят чужденците по нешето черноморие , ще напишем цял роман.
- Red Warrior
- Контакти:
Всеки гледа да мине тънко, не само българите. Аз съм се чудил например как може западняците да са само на ол инклузив при положение, че изкарват повече от нас. Все си мисля, че българина, ако има достатъчно пари ще си ходи всяка вечер на ресторарнт, а за Гърция трябва да си много зле да не опиташ от морската им храна. Според мен нещата се преувеличават. Е сега... Трябва да си малоумен да можеш да си заредиш бензин в България и да ръсиш пари в Гърция, но другото е преувеличено. А, че си има селяндури и простаци българи не е тайна за никой, но ги има и сред другите народности. Алкохолни и ол инклузив туристи, и такива дето висят на басейна в хотела - това за мен също не е нормално.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Levskifan1914
- Контакти:
Бъркането директно в душата на обществото с турски чалга ритми и текстове за лека любов и изневери поднесени от силиконови курви са си целенасочени. Ниския морал и култура са в основата на падението на всяка нация и ДПС добре знаят това. Затова и турчин ни е министър на културата. Това не са случайни работи хора.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Че някои нашенци отивайки в Гърция (пък и където и да е) демонстрират простотия и диващина, а зад себе си оставят куп боклуци е вярно. И това е поведение, за което няма оправдание. Това, че нашите опитват да минат тънко (за разлика от други туристи, правещи същата свинщина) също не е изненада. Но забавното в оплакванията на гърците е, че описаното от тях едно към едно се покрива с поведението на гръцки туристи, които съм виждал в България: не само свинщина и мръсотия и простотия, но и цинцарлък ако може ще си стисне гъза да не се*е.
Разбира се, виждал съм и други туристи, които показват удивителна простащина в България, но само за гърци се сещам да съм виждал за да не харчат пари даже да си носят.. туба с вода :D
Разбира се, виждал съм и други туристи, които показват удивителна простащина в България, но само за гърци се сещам да съм виждал за да не харчат пари даже да си носят.. туба с вода :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
damyanov1963 написа:za nas e toj religiq написа:Българина изпростя масово след 90та, преди това не можеше да правиш където и каквото поискаш
Простотията на българина я имаше и преди, но беше прикривана с чатал на врата. Тогава тя се изразяваше в обезцветяването на държавния бензин с железен сулфат, свалянето на чистачките, след паркирането на автомобила(Москвич най-често), поправка на битови уреди с подръчни средства, като тел, чук, издялкан чеп от клон на дърво и др. и др.
Явно и теб те е хванало, иначе не мога да си обясня драсканиците ти
Искаш да кажеш, че навремето нямаше кошчета и всеки хвърляше където му падне или пък си хвърляхме фасовете по улицата
Или, че когато някой си е понасял наказанието за това, е било слагане на чатал
Какво означава "И гърците ни разкриха"?!
Първо, туризмът в описаният район дръпна яко, след като се отвори гп "Маказа". Второ, едва ли има почиващ сънародник, който да не остави поне 300 евро в Гърция, а хотелите са пълни с българи. Преди месец, спряхме да обядваме до плажа на Фанари с компанията и оставихме 180 евро. Същият ден, толкова ни струваше вечерята, нощувката и закуската в комплекс "Романтика" до с. Кирково. Тази статия е гнусна и неточна, най-малкото, защото обобщава. Някой тъп грък е съчинил и трудно би разбрал, че ние никога няма да оприличим примерно английската култура с пияните им сънародници по нашето черноморие. Има и нещо друго - в този район, в значително по-слаба степен през последните 25г., но винаги се е водила антибългарска пропаганда над помашкото население. Отделно, учудвам се, че има хора тук, които са в унисон с написаните шовинистични гнусотии.