Все пак онова време вече е безвъзвратно отминало и мене не ме топли много много как бкп е промивала мозъци, а по-скоро как върви същия процес в момента
 Все пак онова време вече е безвъзвратно отминало и мене не ме топли много много как бкп е промивала мозъци, а по-скоро как върви същия процес в момента 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ronnie написа:Не искам да защитавам комунистите, но не е ли по-логично да разгледаме как днешните деспоти на България превръщат медиите в свое оръжиеВсе пак онова време вече е безвъзвратно отминало и мене не ме топли много много как бкп е промивала мозъци, а по-скоро как върви същия процес в момента
валкареджио написа:Тони написа:Ма мен кво ме интересува? Я напишете как прабългарите са ползвали медии, за да плюят по Византия и да манипулират траки и славяни. После ще стигнем заедно до заключението, че те са виновни за тези 30г посредственост и мизерия.
като не те интересува какъв го дириш тука,или така ти е наредено от червените другари ,да тролиш срещу всичко уличаващо комунистите в престъпления.
za nas e toj religiq написа:ivan56 написа:za nas e toj religiq написа:Soulen написа:8-мата в Европа, ти чуваш ли се
Значи Англия, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Югославия, СССР, Италия, Испания,Португалия, Дания, Швеция, Норвегия, Чехословакия, Полша и някои страни джуджета са били по-зле от нас ли?
Хората на Запад са нямали режим на тока и не са ядали цитруси веднъж в годината. Карали са и истински коли, а не съветски.... кочини.
Да, икономически доста от изброените са биле по зле от нас ! А това какво сме имали и какво не, е резултат на затворения режим който имахме,
а не че не сме можели да си го позволим

Само за Комиците, ще си много актуален
Със сигурност!!!
Голям смях ще падне като стане въпрос за земеделие и хранително вкусова промишленост, за военна и химическа промишленост, за енергетика, машиностроене, металообработване, рудодобив,електроника и електротехника, текстил, тютюнев отрасъл и т.н...............
Все неща за които само си спомняме че сме ги имали

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Tzar_Kiro написа:Player написа:Вие? Кои са вие? И не си оправдавай сегашното извъртане на нещата с някакви минали теми. Има ли тема за БКП или режима тук, в която да не сте намесили САЩ. Сега се показват абсурди от телевизията у нас пред 89-та и пак се сочи САЩ. Направете си тема за САЩ и си я обсъждайте. На мен ми е интересно в тази тема да напишат нещо хора, които са били свидетели на такива излъчвания по телевизията от онова време и да споделят отзиви. Какво е било и що е било. А не да ви гледам изтърканите обвинения на САЩ това, САЩ онова, на шепа идиоти тук.
Аз от първо лице да ти кажа,като напълно безпристрастен свидетел и съвременик на гадния режим!!!Всяка вечер,децата ги облъчваха и манипулираха типично по комунистически с "Педя човек,лакът брада","Ум белият делфин"(френско филмче) или "Джейми и вълшебното фенерче"(американска простотия)!!!Както забелязваш,около 70% от филмичте,които сме гледали като деца са били западна пропаганда!!!Да му се ненадява човек на това оръжие на БКП!!!

ronnie написа:Не искам да защитавам комунистите, но не е ли по-логично да разгледаме как днешните деспоти на България превръщат медиите в свое оръжиеВсе пак онова време вече е безвъзвратно отминало и мене не ме топли много много как бкп е промивала мозъци, а по-скоро как върви същия процес в момента

).  Пошъл елементаризъм и изкривяване на нещата , но от посредствени хорица и още по-посредствени техни неграмотни последователи, няма какво да се очаква...
 ).  Пошъл елементаризъм и изкривяване на нещата , но от посредствени хорица и още по-посредствени техни неграмотни последователи, няма какво да се очаква...za nas e toj religiq написа:ronnie написа:Не искам да защитавам комунистите, но не е ли по-логично да разгледаме как днешните деспоти на България превръщат медиите в свое оръжиеВсе пак онова време вече е безвъзвратно отминало и мене не ме топли много много как бкп е промивала мозъци, а по-скоро как върви същия процес в момента
Че това си е четвърт век, за по малък период от края на междусъюзническата война, до началото на втората световна, България от най тежката си национална катастрофа, става една от най прогресиращите страни в Европа
Сега обаче не може, все комунистите пречат
ivan56 написа:za nas e toj religiq написа:ivan56 написа:za nas e toj religiq написа:Soulen написа:8-мата в Европа, ти чуваш ли се
Значи Англия, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Югославия, СССР, Италия, Испания,Португалия, Дания, Швеция, Норвегия, Чехословакия, Полша и някои страни джуджета са били по-зле от нас ли?
Хората на Запад са нямали режим на тока и не са ядали цитруси веднъж в годината. Карали са и истински коли, а не съветски.... кочини.
Да, икономически доста от изброените са биле по зле от нас ! А това какво сме имали и какво не, е резултат на затворения режим който имахме,
а не че не сме можели да си го позволим

Само за Комиците, ще си много актуален
Със сигурност!!!
Голям смях ще падне като стане въпрос за земеделие и хранително вкусова промишленост, за военна и химическа промишленост, за енергетика, машиностроене, металообработване, рудодобив,електроника и електротехника, текстил, тютюнев отрасъл и т.н...............
Все неща за които само си спомняме че сме ги имали
Че да завършим с режима на тока, дефицитни стоки, липсата на тоалетна хартия и тн...........
А и влажните погледи по некермани и корекоми

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта