Как БКП превърна телевизията в свое оръжие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Как БКП превърна телевизията в свое оръжие

Мнениеот Player » 25 юли 2015 18:39

drakon написа:
Player написа:
drakon написа:
Player написа:„Съперникът напада“ или „Противникът се защитава“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
По малоумно същество от комуниста няма! Егати идиотите на квадрат са били тези. По-добре не предай мач, отколкото да правиш цяла страна на луди :mrgreen:
Гледам всички русофили защитават режима пред и 89-та и нещата стават ясни. Или имат нещо руско или са свързани по някакъв начин с БКП. Защото нормален човек необременен от онова време, няма как да го защитава.

А има има децата на комунистите към който спадаш и ти :lol:

Може ли да преведеш на български какво точно си написал, че не владея сбъркания и неграмотен език.

Ако спреш да се друсаш ще го прочетеш :mrgreen:

Столипиновски език не владея, магнал!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 25 юли 2015 18:46

Една от незначителните съчмички на това оръжие на БКП,сега ви е флагман на антикомунистите и символ на демокрацията и свободата на словото!!!Казва се Ивайло Инджев,по-известен като агент Ивайло!!!Та въпросът ми към хейтърите на соца ми е,кога агент Ивайло е бил откровен???Тогава или сега???Да ви напомням ли и за агент Алберт(Георги Коритаров)???Те това са ви водачите,на които толкова безрезервно вярвате!!!
Последна промяна от Tzar_Kiro на 25 юли 2015 18:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 25 юли 2015 18:46

Player написа:
drakon написа:
Player написа:
drakon написа:
Player написа:„Съперникът напада“ или „Противникът се защитава“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
По малоумно същество от комуниста няма! Егати идиотите на квадрат са били тези. По-добре не предай мач, отколкото да правиш цяла страна на луди :mrgreen:
Гледам всички русофили защитават режима пред и 89-та и нещата стават ясни. Или имат нещо руско или са свързани по някакъв начин с БКП. Защото нормален човек необременен от онова време, няма как да го защитава.

А има има децата на комунистите към който спадаш и ти :lol:

Може ли да преведеш на български какво точно си написал, че не владея сбъркания и неграмотен език.

Ако спреш да се друсаш ще го прочетеш :mrgreen:

Столипиновски език не владея, магнал!

Сигурно не владееш ама ближеш патката на Обама :lol:

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 25 юли 2015 18:48

Tzar_Kiro написа:Една от незначителните съчмички на това оръжие на БКП,сега ви е флагман на антикомунистите и символ на демокрацията и свободата на словото!!!Казва се Ивайло Инджев,по-известен като агент Ивайло!!!Та въпросът ми към хейтърите на соца ми е,кога агент Ивайло е бил откровен???Тогава или сега???Да ви напомням ли и за агент Алберт(Георги Коритаров)???Те това са ви водачите,на които толкова безрезервно вярвате!!!

Kaжи им го! :lol:

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 25 юли 2015 18:49

fcb_bg написа:
HoUs4oOL написа:
fcb_bg написа:
HoUs4oOL написа:Има ли държава, в която телевизията не обслужва интересите на управляващите или на задокеанския хазяин? :roll:

Има. По западната СНН чинно броят труповете на цивилните от ударите с дронове на US ARMY.

Ама те бомбите на избраната нация не засягат цивилни, да не става въпрос за ''умерените опозицонери''' убити от варелните бомби на Асад? :lol:

Засягат, засягат.... и къща в страна съседка на тази където водят бойни действия даже засягат... Нерде сръбско, нерде Горна Баня...

...Нерде китайското посолство!!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 юли 2015 18:51

Player написа:
fcb_bg написа:
Player написа:
fcb_bg написа: Бяла спретната къщурка с 2 бОрчета отпред... и ракета в покрива... :?

Това има много общо с темата. Всяка една неудобна тема си я хващате дежурните тук на пост руснаци и я променяте в съвсем друга посока, главно САЩ. Сигурно САЩ е виновен за манипулацията излъчвана по телевизията тук до 1990г. Остава само да кажете и че САЩ е виновен за това, че сте се родили.

Няма тема, която досега да не се разводнила, освен може би оная с леко облечените курвентии.
И вие като тръгнете да казвате А, аз се чувствам длъжен да кажа и Б.

Вие? Кои са вие? И не си оправдавай сегашното извъртане на нещата с някакви минали теми. Има ли тема за БКП или режима тук, в която да не сте намесили САЩ. Сега се показват абсурди от телевизията у нас пред 89-та и пак се сочи САЩ. Направете си тема за САЩ и си я обсъждайте. На мен ми е интересно в тази тема да напишат нещо хора, които са били свидетели на такива излъчвания по телевизията от онова време и да споделят отзиви. Какво е било и що е било. А не да ви гледам изтърканите обвинения на САЩ това, САЩ онова, на шепа идиоти тук.

Не е само САЩ бе, показвам че това е практика навсякъде. Някъде в по-малка степен, другаде в по-голяма. За да го кажа трябва да правя нова тема ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юли 2015 18:52

ivan56 написа:
za nas e toj religiq написа:
Soulen написа:8-мата в Европа, ти чуваш ли се :o

Значи Англия, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Югославия, СССР, Италия, Испания,Португалия, Дания, Швеция, Норвегия, Чехословакия, Полша и някои страни джуджета са били по-зле от нас ли?

Хората на Запад са нямали режим на тока и не са ядали цитруси веднъж в годината. Карали са и истински коли, а не съветски.... кочини.

Да, икономически доста от изброените са биле по зле от нас ! А това какво сме имали и какво не, е резултат на затворения режим който имахме,
а не че не сме можели да си го позволим ;)

:lol: :lol: :lol:
Само за Комиците, ще си много актуален 8-)

Със сигурност!!!
Голям смях ще падне като стане въпрос за земеделие и хранително вкусова промишленост, за военна и химическа промишленост, за енергетика, машиностроене, металообработване, рудодобив,електроника и електротехника, текстил, тютюнев отрасъл и т.н............... :lol:
Все неща за които само си спомняме че сме ги имали :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 юли 2015 18:55

drakon написа: Сигурно не владееш ама ближеш патката на Обама :lol:

Мисля че разбра, че не ти владея циганския език, така че ми се разкарай и не ме занимавай с глупостите си.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 25 юли 2015 18:58

Тони написа:Ма мен кво ме интересува? Я напишете как прабългарите са ползвали медии, за да плюят по Византия и да манипулират траки и славяни. После ще стигнем заедно до заключението, че те са виновни за тези 30г посредственост и мизерия.

като не те интересува какъв го дириш тука,или така ти е наредено от червените другари ,да тролиш срещу всичко уличаващо комунистите в престъпления.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 25 юли 2015 19:02

Player написа:Вие? Кои са вие? И не си оправдавай сегашното извъртане на нещата с някакви минали теми. Има ли тема за БКП или режима тук, в която да не сте намесили САЩ. Сега се показват абсурди от телевизията у нас пред 89-та и пак се сочи САЩ. Направете си тема за САЩ и си я обсъждайте. На мен ми е интересно в тази тема да напишат нещо хора, които са били свидетели на такива излъчвания по телевизията от онова време и да споделят отзиви. Какво е било и що е било. А не да ви гледам изтърканите обвинения на САЩ това, САЩ онова, на шепа идиоти тук.

Аз от първо лице да ти кажа,като напълно безпристрастен свидетел и съвременик на гадния режим!!!Всяка вечер,децата ги облъчваха и манипулираха типично по комунистически с "Педя човек,лакът брада","Ум белият делфин"(френско филмче) или "Джейми и вълшебното фенерче"(американска простотия)!!!Както забелязваш,около 70% от филмичте,които сме гледали като деца са били западна пропаганда!!!Да му се ненадява човек на това оръжие на БКП!!!
Последна промяна от Tzar_Kiro на 25 юли 2015 19:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”