Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

NLO

Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Мнениеот NLO » 25 юли 2015 15:00

Абе я престанете малко бе. Човек се опитва да ви помогне, да ви изясни тази игра футбол, вие все с рогата напреде. До тук прав ли бях за всичкото, което казах за Спасов, което го говоря не от вчера, ами прав бях. Поне малко не се ли усещате, има интелигентни хора сред вас, не се връзвайте на приказките за 1001 нощ, някои просто обичат да витаят из облаците, защото така им се вижда по-весел света, докато другите се смеят отстрани.
Изображение

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 25 юли 2015 15:08

NLO написа:Абе я престанете малко бе. Човек се опитва да ви помогне, да ви изясни тази игра футбол, вие все с рогата напреде. До тук прав ли бях за всичкото, което казах за Спасов, което го говоря не от вчера, ами прав бях. Поне малко не се ли усещате, има интелигентни хора сред вас, не се връзвайте на приказките за 1001 нощ, някои просто обичат да витаят из облаците, защото така им се вижда по-весел света, докато другите се смеят отстрани.

Аре бе Дебил, всеки път когато те псуваме и гоним ти казваш, че ще спреш да пишеш и да споделяш "безценната" си информация с нас - е хайде, МОЛЯ !

NLO

Мнениеот NLO » 25 юли 2015 15:15

Знаете ли какво, гледайте си Спасов, радвайте му се, обичайте си го. Обаче го правете и след 5 кръга и след 10 кръга, след 1 сезон, да ви видя тогава какво ще приказвате като много големи разбирачи. Още утре да не запеете друга песен...После аз да съм виновният, добре!
Изображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 25 юли 2015 15:24

Наистина ли няма кой да го разкара тоя? Ама веднъж завинаги. Прав бил. За кое си прав бе, охлюв? И аз мога да кажа че с Меси, Роналдо, Пирло, Хумелс, Рамос и Ван Гаал за треньор ще станем шампиони. И повярвай- ще съм прав. Ама ще бъда и най- големия балък. Какъвто си и ти. Що не вземеш да си ги купиш Теодор Стефанов, оная звезда от Плевен, Делев, Том и още някой друг талант от Аксаково например и да направиш отбор. Вече ми писна да ти чета глупостите, които за жалост са и едни и същи. Пиши там домашните на когото си искаш и си живей във фантазиите си. Всички го били признали? Кой те е признал пък тебе бе? Тебе и във входа ти сигурно те смятат за най- големия тъпак.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 25 юли 2015 15:34

NLO написа:Знаете ли какво, гледайте си Спасов, радвайте му се, обичайте си го. Обаче го правете и след 5 кръга и след 10 кръга, след 1 сезон, да ви видя тогава какво ще приказвате като много големи разбирачи. Още утре да не запеете друга песен...После аз да съм виновният, добре!

Изчезни бе куку.СПАСОВ Е ЕДИН ОТ НАЙ УСПЕШНИТЕ ТРЕНЬОРИ В ИСТОРИЯТА НА ФК ЧЕРНО МОРЕ.
Каквото и да говориш ,Спасов ще е винаги уважаван на Тича.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юли 2015 15:47

Ти не се опитваш да помогнеш, а само искаш да плюеш Спасов и на всяка втора дума се самоизтъкваш, въпреки, че всички виждат колко си прост! Берое имали селекция...кво имат бе пиянде? Айде обясни като имат що ще играят ВСЕКИ мач с по 10 души от тука насетне! Айде обясни го това, накупиха посредственяци и пенсионери като Том и Милисавлевич, ама забравиха за правилото за БГ играч до 21 г.....и всеки мач със Сивънчо Петков, т.е. с 10 души :lol: , това май ти убягна от инженерното око! И основна причина беше да се накензат срещу Монтана, домакини на новак - 0:0 и едва не паднаха....нищо не каза, цървул!!! Обаче Кольо, гост на новак, надъхан новак, не умреляците от Монтана...1:1 след 600 км път....срина го със земята некъдърник такъв! И утре какво? Утре ако опънем Домуза какво ще кажеш а?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 25 юли 2015 17:44

NLO написа:
ShooterMan написа:Тоя пак ли си е сменил ник-а? Гарфилд, разкарай го, само се заяжда и дразни, направи му отделна тема да плюе в нея на спокойствие Спасов. Не разбирам защо тоя галфон е насочил всичката си злъч срещу човека, който вдигна отбора от дъното, доведе играчи без пари и спечели Купата на България. Или играчите. Ей, цъврул, я кажи за Теодор Стефанов, с него отнасяхме Динамо, нали? Или с дърводелци като Том, а? Делев, твоята мечтица видя ли я как провали отбора си от некъдърност, защо мълчиш бе, нали се накенза да ревеш за Делев? Пълен и завършен, кръгъл идиот! Заради такива сменихме Спасов с физкултурника Попов и от там до миналата есен - само физкултурници!

Tи не си добре. Гледа ли Берое срещу Брьондби бе, видя ли им линиите. Не искам да коментирам глупости до лудости. Берое са ми много омразен отбор, може би повече от Леевски защото са държавен тим, гербаджийски!Но там се Р-А-Б-О-Т-И.

Драги ми Мишо,не ти ли омръзна да плюеш?Защо мислиш,че помагаш по този начин?Не се ли замисляш,като виждаш,че нито един от съфорумниците не е съгласен с теб?Или всички грешим,само ти си прав?Аз гледах Берое срещу Брьондби.Видях им линиите.Но видях,също така,че Хубчев игра както винаги предпазливо....направо страхливо!!!Каква е разликата,дали отпадаш с 0:0 или с 4:0?Нашият отбор не игра за 0:0.Можехме,да играем затворено,дисциплинирано,в строги защитни линии.....като Берое.На мен в отличие от теб,те са ми симпатични,защото Стара Загора за разлика от Ловеч например,е футболен град.Не смятам да критикувам играта,или треньорът им!Но НИКОЛА СПАСОВ не е Хубчев!Нашият треньор е перде и не му пука от нищо!Затова ми харесва!КОЛЬО тръгна за победа!Винаги играе за победа!!!Така се изгражда манталитет на победител!!!Помниш ли последния мач с Лудогорец в Разград?Биха ни,но ние ги натискахме!!!Вкараха си головете при контри.През целия мач,контра атакуваха!Няма друг мач в Разград,през Новата ера на местния футбол,в който шампиона Лудогорец да е играл защитно,защото гостуващия тим го натиска!!!Загубихме с 0:2,а ако се бяхме затворили можехме да издрапаме до 0:0 !!!Но манталитета на КОЛЬОВИЯ отбор е друг!!!Играем нагло и нападателно,срещу всички защото сме си мамата тракали!!!Динамо ни изненадаха с високата класа,която демонстрираха!!!След първия мач ние малко се понадценихме!!!Но ако АДМИРАЛА е сгрешил,да го съсипем ли?"Който не е грешил никога,нека първи хвърли бутилка по него"Цитатът е в кавички,защото е библейски!Следователно е много мъдър!Аз лично не мисля,че трябва да търсим грешки!!!Просто беларусите вкараха гол в Разград и мачът им стана по лесен!!!Достатъчно им беше да играят близо до нас и да рушат!!!Здрави бичмета са и това го могат!!!Знаеха,че трябва да вкараме обезателно и колкото напредва времето,ще се изнервяме!!!Ние напротив,трябваше да бягаме по далеч от твърдите сблъсъци и да разчитаме на по добрата си индивидуална техника!!!Не ни се получаваха нещата,а и трябва да признаем,че не можахме да неутрализираме бързите им нападатели!!!Но това не е повод да отпишем,всичко положително!!!Я да си спомним мишоците!Предстои ни важен мач,с шампиона на България!Не ли най-добре да подкрепяме отбора си,вместо да плюем и критикуваме?Лудогорец е в серия от неуспешни мачове и мачът ще е много труден!!!И двата отбора се издъниха в Европа,но на нашите ще им е по тежко защото имаха два дни по малко за възстановяване!!!А и нашите пътувания бяха по дълги!!!Момчетата са уморени и унили!!!Ако и ние започнем да ги мачкаме....какви фенове сме?Нали твърдиш,че те боли?Аз имам чувството,че се радваш като загубим,защото се оправдавали непрестанните ти критики!!!Много те моля да се вземеш малко в ръце и да се позамислиш!!!Всеки може да критикува постоянно,а ако се случи отбора да загуби да ревне:"Видяхте ли!Аз какво ви казвах?"Това е стара демагогска тактика,която обикновено се използва от черногледци и неудачници!!!А ние МОРЯЦИТЕ не сме такива!!!Както писах по горе НИЕ СМЕ СИ МАМАТА ТРАКАЛИ и подобно отношение не ни подхожда!!!

NLO

Мнениеот NLO » 25 юли 2015 18:44

Хубаво се смейте на Берое. Монтана ли, Наско Илиев ли...
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юли 2015 18:56

Не се смеем на Монтана, смеем се на ГЛУПОСТИТЕ ти за мега селекцията на Берое, която ги кара да играят с 10 човека всеки мач. Колкото до Наско Илиев - всички твърдяхме още тогава, че това е едно от многото престъпления на Наглия, един от многото физкултурници пробвали се в Черно Море след Спасов...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

NLO

Мнениеот NLO » 25 юли 2015 19:08

Смейте ми се още, давайте :D Ферарио Спасов е ниво, такъв треньор да имаш!
Изображение

Върни се в “Черно море”