Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- interceptor
- Контакти:
Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/
Този мач, може да отговори на много въпросителни и да създаде още толкова. Сигурен съм, че ще е интересно на "Тича", ако се играе феърплей. И двата отбора са като импотентни пред вратите на съперниците дотук в официалните мачове, кой ли ще се отпуши?! "Моряците" вероятно биха се навили на равен, ей така като благодарност за гостоприемството на Разград за ЛЕ, но пък тренера на гостите зове за победа и става леко сложно. Пожелавам на феновете мач в духа на феърплея, изобилстващ от положения и голове, в мач зрелище аз бих приел любимия ми отбор и да загуби, но ще си тръгна с кеф от стадиона.
При обсъждането на мача в Минск,Косьо предлага утре да посрещнем играчите с бурни аплодисменти.Подкрепям на 100% тази инициатива!!!Така ще покажем,че оценяваме труда на треньори и футболисти!!!Ще покажем,че сме истинска публика!!!Истински фенове,които подкрепят безрезервно своя отбор!!!И най-важното....Подкрепа и аплодисменти след неуспешен мач,са най добрия начин да вдигнем футболистите!!!Защото ние за това сме там!!!Затова ходим на стадиона!!!Да аплодираме добрите изпълнения и да вдигаме момчетата след тежка загуба!!!Да бъдем 12-ия играч!!!Сега треньори и футболисти,повече от всякога имат нужда от нашата подкрепа!!!Да им я дадем и да покажем,че сме истински фенове на отбора!!!Убеден съм,че ако при излизането на терена играчите бъдат посрещнати с аплодисменти,това ще им даде нови сили да преодолеят умората и разочарованието!!!Защото те изиграха в сгъстен три дневен цикъл,много тежки мачове!!!С Динамо в Разград,с Пирин в Благоевград и накрая в Минск!Тежки мачове,придружени от дълги преходи!!!Практически време за почивка и възстановяване нямаше!!!Утрешния мач с Лудогорец завършва тази серия,но ще е най-тежкия....като се вземе пред вид факта,че време за физическо възстановяване няма.....а момчетата трябва да се вдигнат и психически!!!Именно в това направление можем да помогнем!!!ДА ПОМОГНЕМ РЕАЛНО !!!Не носят полза,разни съвети и критики!!!Само наливат допълнително напрежение!!!Това,което можем да направим ние като вярна,обичаща отбора си публика,е да вземем присърце предложението на Косьо и......ОТБОРЪТ ДА БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ С БУРНИ АПЛОДИСМЕНТИ от двете страни на игралното поле!!!АГИТКА и КОЗИРКА да посрещнат с ОВАЦИИ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ !!!
КироВарна написа:При обсъждането на мача в Минск,Косьо предлага утре да посрещнем играчите с бурни аплодисменти.Подкрепям на 100% тази инициатива!!!Така ще покажем,че оценяваме труда на треньори и футболисти!!!Ще покажем,че сме истинска публика!!!Истински фенове,които подкрепят безрезервно своя отбор!!!И най-важното....Подкрепа и аплодисменти след неуспешен мач,са най добрия начин да вдигнем футболистите!!!Защото ние за това сме там!!!Затова ходим на стадиона!!!Да аплодираме добрите изпълнения и да вдигаме момчетата след тежка загуба!!!Да бъдем 12-ия играч!!!Сега треньори и футболисти,повече от всякога имат нужда от нашата подкрепа!!!Да им я дадем и да покажем,че сме истински фенове на отбора!!!Убеден съм,че ако при излизането на терена играчите бъдат посрещнати с аплодисменти,това ще им даде нови сили да преодолеят умората и разочарованието!!!Защото те изиграха в сгъстен три дневен цикъл,много тежки мачове!!!С Динамо в Разград,с Пирин в Благоевград и накрая в Минск!Тежки мачове,придружени от дълги преходи!!!Практически време за почивка и възстановяване нямаше!!!Утрешния мач с Лудогорец завършва тази серия,но ще е най-тежкия....като се вземе пред вид факта,че време за физическо възстановяване няма.....а момчетата трябва да се вдигнат и психически!!!Именно в това направление можем да помогнем!!!ДА ПОМОГНЕМ РЕАЛНО !!!Не носят полза,разни съвети и критики!!!Само наливат допълнително напрежение!!!Това,което можем да направим ние като вярна,обичаща отбора си публика,е да вземем присърце предложението на Косьо и......ОТБОРЪТ ДА БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ С БУРНИ АПЛОДИСМЕНТИ от двете страни на игралното поле!!!АГИТКА и КОЗИРКА да посрещнат с ОВАЦИИ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ !!!
Истинските фенове посрещат по този начин. Подкрепете отбора си и треньора, те имат нужда от това. Желая ви успех!
КироВарна написа:При обсъждането на мача в Минск,Косьо предлага утре да посрещнем играчите с бурни аплодисменти.Подкрепям на 100% тази инициатива!!!Така ще покажем,че оценяваме труда на треньори и футболисти!!!Ще покажем,че сме истинска публика!!!Истински фенове,които подкрепят безрезервно своя отбор!!!И най-важното....Подкрепа и аплодисменти след неуспешен мач,са най добрия начин да вдигнем футболистите!!!Защото ние за това сме там!!!Затова ходим на стадиона!!!Да аплодираме добрите изпълнения и да вдигаме момчетата след тежка загуба!!!Да бъдем 12-ия играч!!!Сега треньори и футболисти,повече от всякога имат нужда от нашата подкрепа!!!Да им я дадем и да покажем,че сме истински фенове на отбора!!!Убеден съм,че ако при излизането на терена играчите бъдат посрещнати с аплодисменти,това ще им даде нови сили да преодолеят умората и разочарованието!!!Защото те изиграха в сгъстен три дневен цикъл,много тежки мачове!!!С Динамо в Разград,с Пирин в Благоевград и накрая в Минск!Тежки мачове,придружени от дълги преходи!!!Практически време за почивка и възстановяване нямаше!!!Утрешния мач с Лудогорец завършва тази серия,но ще е най-тежкия....като се вземе пред вид факта,че време за физическо възстановяване няма.....а момчетата трябва да се вдигнат и психически!!!Именно в това направление можем да помогнем!!!ДА ПОМОГНЕМ РЕАЛНО !!!Не носят полза,разни съвети и критики!!!Само наливат допълнително напрежение!!!Това,което можем да направим ние като вярна,обичаща отбора си публика,е да вземем присърце предложението на Косьо и......ОТБОРЪТ ДА БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ С БУРНИ АПЛОДИСМЕНТИ от двете страни на игралното поле!!!АГИТКА и КОЗИРКА да посрещнат с ОВАЦИИ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ !!!
Всичко хубаво, ама лошото е като ни опердаши едно хубаво Делиормана, защото това ще стане с така нареченоето вече ''адмиралче'' и вече малкото останали витаещи от облаците ще се усетят за нещата, които ги говоря от месец и половина!!!До 5-я кръг най-много 2 точки с този глупак. И после който и да дойде, ще вземе разбит отбор...

-
- Контакти:
И отборът, и треньорът донесли ни огромна радост ще бъдат посрещнати като герои! Нима един слаб мач в Минск е критерий? Първия беше добър например да припомня....Мисля, че Лудогорец са в доста по-голям нокдаун и няма нужда да пращаме и наще на пода вместо да се възползваме и да победим. Конкретно за мача. Смятам, че от показаното в Европа сме с добри шансове за победа утре. 50:50 е мача, все пак като еденици класата при тях е по-висока. Обаче нямат играчи в толкова добра форма като Бурабия, КУРЬОР и КЛОК! Освен това си мисля, че треньора им е абсолютен физкултурник, слушах му коментарите, тоя е почти неадекватен, такива глупости наговори, че ме хвърли в потрес. Струва ми се и, че играчите им не го харесват, Домуза също. Може и да му скроят шапката, то ако ще го махат точно сега е момента
. 3:0 за МОРЯЦИТЕ 

Последна промяна от Iceberg на 25 юли 2015 21:02, променено общо 1 път.
Причина: нарушаване т.1 и т.9 от правилника на форума
Причина: нарушаване т.1 и т.9 от правилника на форума
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Eдин слаб мач?С Пирин какво беше, нали уж се бяхме пазили и мислили за Минск. В контролите какво беше?Тя срамна работа, да играеш контроли с Балчик, вместо да направиш сериозни проверки срещу стойностни отбор, за да се види състоянието на отбора, да се видят проблемите в състава му, за това казвам, че Спасов лъга, че имаме отбор цяло лято!Истината лъсна в крайна сметка. Един Гонзо ти докарваше играчи, играехме ФУТБОЛ, ако сте забелязвали преди се сваляше топката на земята, имаше комбинации, откакто си тръгна постепенно всичко това се разби и изкорени...Айде нямам нерви да коментирам повече посредствени хора и треньори, то бива бива, ама малко трябва да имаш достойнсто, той тръгнал да се оправдава с червения картон, срам!

-
- Контакти:
NLO написа:Eдин слаб мач?С Пирин какво беше, нали уж се бяхме пазили и мислили за Минск. В контролите какво беше?Тя срамна работа, да играеш контроли с Балчик, вместо да направиш сериозни проверки срещу стойностни отбор, за да се види състоянието на отбора, да се видят проблемите в състава му, за това казвам, че Спасов лъга, че имаме отбор цяло лято!Истината лъсна в крайна сметка. Един Гонзо ти докарваше играчи, играехме ФУТБОЛ, ако сте забелязвали преди се сваляше топката на земята, имаше комбинации, откакто си тръгна постепенно всичко това се разби и изкорени...Айде нямам нерви да коментирам повече посредствени хора и треньори, то бива бива, ама малко трябва да имаш достойнсто, той тръгнал да се оправдава с червения картон, срам!
Постави си въпросите пред Марин Митев. Можеш да му потърсиш офиса къде е, да влезеш и да изнегодуваш. Като нямаш нерви - стой си у вас, в живота успяват тези, които си контролират нервите и емоциите. Откакто си тръгнал всичко се разбило...ти олигофрен ли си? Купа спечелихме за сефте от 77 години, кое се е разбило? Разбира се, че ЧК повлия, ти в ред ли си изобщо? Срещу физически по-подготвен и обигран отбор с 10 човека....как няма да повлияе? Ама за разлика от тебе КОЛЬО е играл футбол и разбира от играта.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Попов,нищо не казваш?
Семейство имаш ли,жена,деца,лозенце,нещо?
Толкова ли ти е нещастен животеца?
Ти от както се помня плюеш,не е само сега,ти си абсолютен негатив,и няма да се учудя,ако нямаш семейство,трудно се издържа такова мрънкало...
Ти от както се помня плюеш,не е само сега,ти си абсолютен негатив,и няма да се учудя,ако нямаш семейство,трудно се издържа такова мрънкало...
ShooterMan написа:NLO написа:Eдин слаб мач?С Пирин какво беше, нали уж се бяхме пазили и мислили за Минск. В контролите какво беше?Тя срамна работа, да играеш контроли с Балчик, вместо да направиш сериозни проверки срещу стойностни отбор, за да се види състоянието на отбора, да се видят проблемите в състава му, за това казвам, че Спасов лъга, че имаме отбор цяло лято!Истината лъсна в крайна сметка. Един Гонзо ти докарваше играчи, играехме ФУТБОЛ, ако сте забелязвали преди се сваляше топката на земята, имаше комбинации, откакто си тръгна постепенно всичко това се разби и изкорени...Айде нямам нерви да коментирам повече посредствени хора и треньори, то бива бива, ама малко трябва да имаш достойнсто, той тръгнал да се оправдава с червения картон, срам!
Постави си въпросите пред Марин Митев. Можеш да му потърсиш офиса къде е, да влезеш и да изнегодуваш. Като нямаш нерви - стой си у вас, в живота успяват тези, които си контролират нервите и емоциите. Откакто си тръгнал всичко се разбило...ти олигофрен ли си? Купа спечелихме за сефте от 77 години, кое се е разбило? Разбира се, че ЧК повлия, ти в ред ли си изобщо? Срещу физически по-подготвен и обигран отбор с 10 човека....как няма да повлияе? Ама за разлика от тебе КОЛЬО е играл футбол и разбира от играта.
Абе аре бе, глупости не ми се слушат. Олигофренско е да не виждаш реалността, а да витаеш в облаците. Да си пускаме един и същи филм на запис да го гледаме и да се успокояваме, така ли?Треньор не се става само с късмет и разчитайки на един футболист, който трябва да има ден, за да те направи треньор. Нито надгради, а това което го обвинявам е, че ЛЪГА ЦЯЛО ЛЯТО, ЧЕ ИМАМЕ ОТБОР. Защо не направи една стойностна контрола питам аз, защо?Защото тогава щеше да се разбере, че сме за никъде като ни опердашат едно хубаво, а вместо това, той ще ми говори, не ми трябват защитници, нападатели, всичко си имам!Айде бягай от тука, отивай да си пиеш мастиката и остави отбора на можещите.
Последна промяна от NLO на 25 юли 2015 12:10, променено общо 1 път.

ВАРНА написа:Попов,нищо не казваш?
Когато започна да се ровя в твоя личен живот или на другите, тогава може да го ударим на искрено и лично. Мен ме боли за Черно море и това, което виждам да се прави, разберете го. Най-лесно ми е да гледам острани и да се смея.