Мнениеот NLO » 24 юли 2015 19:20
Няма работа Паланков като централен защитник, няма работа Стенио централен защитник, няма работа Кулибали централен защитник! Паланков и Клок трябваше да играят опорни халфове, да си вършат това, за което те са в състояние, а ти си длъжен да намериш централни, като не можеш си казваш ''довиждане'', аз не мога защото лъжа. Ще ми мъкне като куфари двама централни защитници Жиньо и Траянов, ти не ги пускаш за една минута, за една! Това какво значи - едната опция е, че не стават, той се е убедител, че не стават, защото иначе веднага ще ги пуска, а другата опция е, че той генерално е приключил и не знае какво прай.
Тим ще то жертват тоя глупак, той отиде да им се подлага, ама те ще го жертват сега, защото загубите ще последват, същият глупак ще го изгонят. Разград няма да ни пропусние въобще, бъдете сигурни, в момента ние сме разбита команда, след това отиваш на Славия - няма да те пропусни, идва Левски и те нямат да те пропуснат и к'во прайме?И отборът ще стартира с 1 точка, в най-добрия случей - 2, 5 кръга.
Аз отивам при Мартин Митев - ДИРЕКТНО, не ме интересува тука Марин Маринов да ме подтиска и казвам - г-н Митев, истината е тая - нямам играчи, заминават играчите, губя си Божилов - основен играч и аз ако съм - ще водя битка за Божилов индивидуална битка ще водя разбирате ли, ще ги накарам да ми дадат 1000 лв отгоре на заплатата, за да го задържа. А той човечецът готов веднага веднага да се навежда и никаква реакция и казва - да заминава , ще вземем друг...ще вземеш ама дръжки!
Живко Петков го мъкнеш като куфар, гледаш Бижев за нищо не става, дори един Райков не знае какво прави, стреля от 40 метра, вярно тежък удар, ама не може да вкараш гол от там бе човек . Ти трябва да си комбинативен , да правиш нещо. Един Бурабия се стреми да въртииграта САМ, съвсем единствено САМ. Ами тоз поляка, той като дъска, топката се удря в него и отскача на 5 метра, той е свършил като футболист бе, той е свършил напълно. Той няма една линия която да му работи,, А защитата която ни беше сравнително добра, той я унищожи напълно, Венков не знае какво прави, къде е. Вижте Берое как се изявява срещу Брьондби, вижте им линиите, вижте за какво говоря.
Спасов има някаква качества човечецът, ама не вижда ли, че той просто е ИЗПОЛЗВАН - ден да мине, друг да дойде . Ти вземаш Купата на България - еуфория, всичко след това сриваш отбора, гониш Котев, гониш Живко Атанасов , гониш Божилов, гониш Коконов, как може, ти вместо да съграждаш, ти го рушиш и това става пред неговия поглед. И ти да ми вземат разн Богдан Атанасов, Васев, извинявай ама ти вече ставаш мръсник. Това не е треньор вече . Това е как да ви кажа, все едно охранител на Черно море. Ето за това го упреквам и всичките дето ми казват, че аз съм бил хулил, че съм критикувал. Прав ли съм, че аз критикувам, защото виждам нещата на къде отиват и ето стигнаха до там. Нещо да съм сгрешил?В това, че ''плюя'', така ли?Аз КРИТИКУВАМ, защото ме БОЛИ. Най-лесната работа е да гледам и да се смея, това е най-лесната работа. И защо на моите години си губя нервите, за какво ми е...