Левски (София) - Литекс (Ловеч) |25.07.2015| 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |25.07.2015| 21:00
Добре ни подпукаха от БФС с тези съдии-първи кръг Лекето,втори кръг Таско,в Разград очаквам Сватбата,а във Варна-пак Лекето...
С този съдия нищо добро не ни чака. Мисля ,че ще изгони поне двама от Левски. Съдия номер 1 на Гелосания.
Гаврата продължава. Мога да се обзаложа , че другия кръг , ще ни свири Иво-сватбата.
Отрано започнахте с оправданията !
- ralka_levskarka
- Контакти:
Reckless написа:Отрано започнахте с оправданията !
Не са оправдания, а истини

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Стига глупости, съдията няма никакво значение. Излизаме утре, побеждаваме резонно и празнуваме!
Само Левски!
Не съм оптимист за мача.
Не искам да търся оправдания със съдиите, най-малкото защото считам, че за да се върнем там, където трябва като игра, резултати, организация и доминиране трябва първо да побеждаваме с лекота при 11 срещу 12. Иначе дори и да се окажем сред най-малко слабите, в Европа пак ще стане голяма излагация. Не играем ли както трябва аз не искам абсолютно никакви успехи. Като гледам обаче масовото притеснение срещу съдията (рядко срещано явление тук), както и лошите отзиви от Николай Йорданов и това, което успях да чуя по радиото, оставам с впечатлението че може и да има нещо, колкото и невероятно да ми изглежда това.
И още нещо да споделя. Аз продължавам да подкрепям Стойчо, вярвам в качествата му и смятам че той може да ни свърши много добра работа в този момент. Но е срамно, че за толкова години откакто Гонзо е на ръководен пост при нас, нито веднъж не бе поканил Любко за треньор - човекът, който на практика го изгради като футболист, благодарение на който някои все още виждат нещо положително у Гонзо. Любко бе свободен през по-голямата част от този период и това че веднага прие офертата на Литекс ме кара да съм убеден, че веднага щеше да приеме и нашата оферта.
Не искам да търся оправдания със съдиите, най-малкото защото считам, че за да се върнем там, където трябва като игра, резултати, организация и доминиране трябва първо да побеждаваме с лекота при 11 срещу 12. Иначе дори и да се окажем сред най-малко слабите, в Европа пак ще стане голяма излагация. Не играем ли както трябва аз не искам абсолютно никакви успехи. Като гледам обаче масовото притеснение срещу съдията (рядко срещано явление тук), както и лошите отзиви от Николай Йорданов и това, което успях да чуя по радиото, оставам с впечатлението че може и да има нещо, колкото и невероятно да ми изглежда това.
И още нещо да споделя. Аз продължавам да подкрепям Стойчо, вярвам в качествата му и смятам че той може да ни свърши много добра работа в този момент. Но е срамно, че за толкова години откакто Гонзо е на ръководен пост при нас, нито веднъж не бе поканил Любко за треньор - човекът, който на практика го изгради като футболист, благодарение на който някои все още виждат нещо положително у Гонзо. Любко бе свободен през по-голямата част от този период и това че веднага прие офертата на Литекс ме кара да съм убеден, че веднага щеше да приеме и нашата оферта.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Но е срамно, че за толкова години откакто Гонзо е на ръководен пост при нас, нито веднъж не бе поканил Любко за треньор
Обаче пък (миналата година) се разходи до Испания за тежки преговори

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
kent1914 написа: Съдия номер 1 на Гелосания.
Точно по тази причина ще направи всичко възможно Литекс да не спечели най-малкото мача. Гела едав ли си мисли в момента, че Левски ще му е претендент.
Очаквано 0-2 и тишина... 

100 години Черно Море !