Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Diema Sport 2 тръгва без допълнително заплащане

Мнениеот ehh » 24 юли 2015 15:02

Popokatepetal написа:Седя си удобно на дивана, биричката - студена, мезето - нарязано, гледам си мачовете на HD качество на 42 инчовия ми телевизор. По някое време хвърлям едно око на темата за съответния мач в Гонга и какво да видя. Осем от десет мнения са в тоя стил: "дайте линк", "линка за мача на лично може ли", "насича да го е.а", "появи ли се работещ линк за мача", "прекъснаха стрийма, пуснаха някаква мазна чалгия".....а тука някакви хора ми обясняват, че аз съм бил балъка, разбираш ли.

:lol: :lol: :lol: Хахаха, е добро беше това.
:mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 24 юли 2015 15:11

Popokatepetal написа:Седя си удобно на дивана, биричката - студена, мезето - нарязано, гледам си мачовете на HD качество на 42 инчовия ми телевизор. По някое време хвърлям едно око на темата за съответния мач в Гонга и какво да видя. Осем от десет мнения са в тоя стил: "дайте линк", "линка за мача на лично може ли", "насича да го е.а", "появи ли се работещ линк за мача", "прекъснаха стрийма, пуснаха някаква мазна чалгия".....а тука някакви хора ми обясняват, че аз съм бил балъка, разбираш ли.

Ако плащаш за нещо, което аз намирам за безполезно, си балък. Ако плащаш за нещо, което аз искам, но не мога да си позволя, е тогава вече ставаш страшен балък :lol:
Така е по тия земи, от Андрешково време още :lol:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 юли 2015 16:08

Хехехехе, факт, дет се вика, господине, абсолютен и неоспорим факт!

:P :lol: :lol:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 25 юли 2015 12:18

Не зная с какво ще ги пълнят тези спортни тв.Явно "стреличките'' и ''стиковете за голф'' от новаспорт ще се въртят и в тая новоизлюпена боза.

pomiqr269

Мнениеот pomiqr269 » 27 юли 2015 12:27

Сетих се, че освен за "А" група плщат и за НБА, Висшата лига, Формула 1, бокс, заплати на служители и ми е много интересно как си избиват парите и колко абоната имат. Това са сигурно поне 9 млн. лв. на година.

zaqwsxd
Контакти:

Диема Спорт 2 в ефира на Булсатком ?

Мнениеот zaqwsxd » 06 авг 2015 13:41

Здравейте , изправени сме пред поредния парадокс - да платиш 4 лева на оператора и да не ти пуснат втория канал на време за откриването на Висшата Лига , по който по абсолютна (НЕ)случайност ще вървят 5 от 6те мача .При вас скъпи съфорумници има ли го същия проблем - да сте си платили и да не са пуснали Диема Спорт 2 , а и също да нямате Диема Спорт HD?

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Диема Спорт 2 в ефира на Булсатком ?

Мнениеот 727150 » 06 авг 2015 13:54

Ще го пуснат , сега че ще е в SD вариант е ясно , но булсата по този начин осигуряват възможност на клиентите със SD приемници да могат да наблюдават мачовете.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 06 авг 2015 13:57

Диема спорт2 стартира от 8ми август,така че няма как да са ти го пуснали.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
KANSAS
Контакти:

Мнениеот KANSAS » 06 авг 2015 13:59

zaqwsxd написа:Здравейте , изправени сме пред поредния парадокс - да платиш 4 лева на оператора и да не ти пуснат втория канал на време за откриването на Висшата Лига , по който по абсолютна (НЕ)случайност ще вървят 5 от 6те мача .При вас скъпи съфорумници има ли го същия проблем - да сте си платили и да не са пуснали Диема Спорт 2 , а и също да нямате Диема Спорт HD?

Ами реално те още не са го пуснали за да се разбере, което само по себе си е пореден парадокс и нищо необичайно за Булгаристан и за което сме виновни всички ние защото търпим да ни правят на маймуни всеки ден.Нормално е този канал ВЕЧЕ да върви и хората да имат представа за какво иде реч.Но за сметка на това вчера само ни пропищяха ушите за невижданото излъчване на френското първенство.Хубаво би било да има “горещ телефон“ за проблеми свързани с ПЛАТЕНИЯ пакет.Аз примерно 2 рия канал(Тrace... )виждам, че не е нито ХД и даже няма звук, но за сметка на това е с......ИСПАНСКИ субтитри!?!?!Няколко пъти се оплаквам на Оператора а той ми казва, че така се получава сигнала.....аз как да разбера кой ме......ЛЪЖЕ като нямам точно инфо.Сега за тази Диема 2 питах вече няколко пъти а те ми казват, че нищо не знаели, в събота щяло да стане ...ясно, ОБАЧЕ в събота те не работят!?!?Абсурдистан в целия му блясък!!!

Знам, че модератора и админа който следи форума не му е това работа, НО Гонг са част от медийната група и ако могат в името на ФУТБОЛА нека да но осветлят по въпроса или поне да дадат някакъв телефон за реална информация!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 06 авг 2015 14:00

При скоростта на интернета в България, трябва да си тотален дебил, да си плащаш на тия обирджии. Особено с дебилните им студия и коментатори.
През Sopcast и на телевизора, гледам всички мачове в HD :)
Последна промяна от River Plate на 06 авг 2015 14:19, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Свободна зона”