zaqwsxd написа:Здравейте , изправени сме пред поредния парадокс - да платиш 4 лева на оператора и да не ти пуснат втория канал на време за откриването на Висшата Лига , по който по абсолютна (НЕ)случайност ще вървят 5 от 6те мача .При вас скъпи съфорумници има ли го същия проблем - да сте си платили и да не са пуснали Диема Спорт 2 , а и също да нямате Диема Спорт HD?
Ами реално те още не са го пуснали за да се разбере, което само по себе си е пореден парадокс и нищо необичайно за Булгаристан и за което сме виновни всички ние защото търпим да ни правят на маймуни всеки ден.Нормално е този канал ВЕЧЕ да върви и хората да имат представа за какво иде реч.Но за сметка на това вчера само ни пропищяха ушите за невижданото излъчване на френското първенство.Хубаво би било да има “горещ телефон“ за проблеми свързани с ПЛАТЕНИЯ пакет.Аз примерно 2 рия канал(Тrace... )виждам, че не е нито ХД и даже няма звук, но за сметка на това е с......ИСПАНСКИ субтитри!?!?!Няколко пъти се оплаквам на Оператора а той ми казва, че така се получава сигнала.....аз как да разбера кой ме......ЛЪЖЕ като нямам точно инфо.Сега за тази Диема 2 питах вече няколко пъти а те ми казват, че нищо не знаели, в събота щяло да стане ...ясно, ОБАЧЕ в събота те не работят!?!?Абсурдистан в целия му блясък!!!
Знам, че модератора и админа който следи форума не му е това работа, НО Гонг са част от медийната група и ако могат в името на ФУТБОЛА нека да но осветлят по въпроса или поне да дадат някакъв телефон за реална информация!