Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Екипите са много хубави, само че , лицето което ги е правило ,май е копирало левскарската концепция - един раиран екип, надписчето на гърба със запетайката , май говедата имаха и те черен екип миналата година .....не е могло да си напъне мозъчето да си измисли своя визия !!!
Beladona написа:Екипите са много хубави, само че , лицето което ги е правило ,май е копирало левскарската концепция - един раиран екип, надписчето на гърба със запетайката , май говедата имаха и те черен екип миналата година .....не е могло да си напъне мозъчето да си измисли своя визия !!!
Точно ЧЕРНИЯ екип ЦСКА го наложи като резервен още 2005... и тия да не останат по назад и те направиха някакъв подобна ''реплика-парцал''

@ А с надписа на врата не малко отбори в света са го наложи.. ония пак са копи/пасте от някой друг!

- dreben23
- Контакти:
Гледам, че спорите за шрифта- стихчето се пише на два реда, момци.
Но пак няма запетайка, тя се слага накрая. Прав е лошият!
Но пък е по-готино така, к'во не ви кефи?
То и ЦСКА се пиша с главни букви, но левскарите ги пишат с по-малки, а и половината не могат нито да пишат, нито да четат, но пък могат да смятат.
Мен друго не ми се хареса, слабият фотограф на спортала, който е успял да превърне червен цвят в оранжев, но така е като се щрака на автоматичен режим.
Имаш ръчен режим- бял баланс, експозиция, фокусно разстояние, светлочуствителност и т.н., ама нямаш талант да снимаш и червеното става оранжево! 

Но пък е по-готино така, к'во не ви кефи?

Мен друго не ми се хареса, слабият фотограф на спортала, който е успял да превърне червен цвят в оранжев, но така е като се щрака на автоматичен режим.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Гледам, че спорите за шрифта- стихчето се пише на два реда, момци.Но пак няма запетайка, тя се слага накрая. Прав е лошият!
![]()
Но пък е по-готино така, к'во не ви кефи?То и ЦСКА се пиша с главни букви, но левскарите ги пишат с по-малки, а и половината не могат нито да пишат, нито да четат, но пък могат да смятат.
![]()
![]()
Мен друго не ми се хареса, слабият фотограф на спортала, който е успял да превърне червен цвят в оранжев, но така е като се щрака на автоматичен режим.Имаш ръчен режим- бял баланс, експозиция, фокусно разстояние, светлочуствителност и т.н., ама нямаш талант да снимаш и червеното става оранжево!
Дано им светне малко, след като и ти им каза същото за текста

Относно екипите:
-Вече казах, че изцяло червеният ми хареса-това е вашият екип. Не помня някога да сте играли в червено-бяло райе- може и да е било, но аз лично трудно мога да приема ЦСКА с такъв екип-само червено, червено-бяло, бяло-червено, само бяло, ама райе....

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Говоря за това : говедата през 2014 - син, черен и райе . ЦСКА през 2015 - червен,черен и райе. Текстчето май е на едно и също място май ?!
Кашчей написа:dreben23 написа:Гледам, че спорите за шрифта- стихчето се пише на два реда, момци.Но пак няма запетайка, тя се слага накрая. Прав е лошият!
![]()
Но пък е по-готино така, к'во не ви кефи?То и ЦСКА се пиша с главни букви, но левскарите ги пишат с по-малки, а и половината не могат нито да пишат, нито да четат, но пък могат да смятат.
![]()
![]()
Мен друго не ми се хареса, слабият фотограф на спортала, който е успял да превърне червен цвят в оранжев, но така е като се щрака на автоматичен режим.Имаш ръчен режим- бял баланс, експозиция, фокусно разстояние, светлочуствителност и т.н., ама нямаш талант да снимаш и червеното става оранжево!
Дано им светне малко, след като и ти им каза същото за текста![]()
Относно екипите:
-Вече казах, че изцяло червеният ми хареса-това е вашият екип. Не помня някога да сте играли в червено-бяло райе- може и да е било, но аз лично трудно мога да приема ЦСКА с такъв екип-само червено, червено-бяло, бяло-червено, само бяло, ама райе....Черните и златистите пък изобщо не ги виждам.
А стига бе Коша и ти да кажеш нещо положително за Червения тим

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Кашчей написа:...Не помня някога да сте играли в червено-бяло райе- може и да е било, но аз лично трудно мога да приема ЦСКА с такъв екип-само червено, червено-бяло, бяло-червено, само бяло, ама райе....Черните и златистите пък изобщо не ги виждам.
Е, знаем, че не знаеш много неща за ЦСКА, но с удоволствие ще те научим: Д. Якимов, Иван Колев, Д. Пенев, Ст. Йорданов... Какво ли не давам за една такава оригинална фланелка ...
Ето, последната на първа страница:
http://ac-23.com/gallery_ac-23_cska_sofia/ot-1944-do-dnes/
11_best написа:Кашчей написа:...Не помня някога да сте играли в червено-бяло райе- може и да е било, но аз лично трудно мога да приема ЦСКА с такъв екип-само червено, червено-бяло, бяло-червено, само бяло, ама райе....Черните и златистите пък изобщо не ги виждам.
Е, знаем, че не знаеш много неща за ЦСКА, но с удоволствие ще те научим: Д. Якимов, Иван Колев, Д. Пенев, Ст. Йорданов... Какво ли не давам за една такава оригинална фланелка ...
Йордан Филипов да не забравиш или Гошо Найденов, д-р Божков, Цецо Атанасов, Иван Зафиров, Божил Колев..все рожби на армейската школа

ПП- Не ми пускай линкове за АС-23, защото връзката ви с тях е толкова, колкото и със Спартак Подуене, само дето стадионът им е бил на хубаво място, достойно за отбор на БНА и БКП.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Екипите са добри.
Това е стандартна продукция на Лото. Не са правени специално за нас. Просто бяха избрани 3 варианта от каталога.
Играли сме и с трите екипа като тип. Ливърпул през 1982 ги бихме с изцяло червен екип, а през 2005-та - с черен екип. Време е да ги бием и с раиран екип.
Да се пукат душманите!
Само ЦСКА!
Това е стандартна продукция на Лото. Не са правени специално за нас. Просто бяха избрани 3 варианта от каталога.
Играли сме и с трите екипа като тип. Ливърпул през 1982 ги бихме с изцяло червен екип, а през 2005-та - с черен екип. Време е да ги бием и с раиран екип.

Да се пукат душманите!
Само ЦСКА!
Кашчей написа:11_best написа:Кашчей написа:...Не помня някога да сте играли в червено-бяло райе- може и да е било, но аз лично трудно мога да приема ЦСКА с такъв екип-само червено, червено-бяло, бяло-червено, само бяло, ама райе....Черните и златистите пък изобщо не ги виждам.
Йордан Филипов да не забравиш или Гошо Найденов, д-р Божков, Цецо Атанасов, Иван Зафиров, Божил Колев..все рожби на армейската школа![]()
ПП- Не ми пускай линкове за АС-23, защото връзката ви с тях е толкова, колкото и със Спартак Подуене, само дето стадионът им е бил на хубаво място, достойно за отбор на БНА и БКП.
В сайта на АС-23 намирам снимките, не съм го редил аз (макар че има ЦСКА има ясно и конкретно родословно дърво). Снимките са наредени от някой дето пази архивите и историята, за да се знае от бъдещите поколения...
Я кажи сега Септември София. Конеляно ли са, ДИТ ли са или баш Септември?