Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Diema Sport 2 тръгва без допълнително заплащане
Може да се провали много лесно ако им отрежат парите за Диема и Нова който се плащат незнайно за какво и Домуса остава с пръст у гъзоооооо
Човек ако наистина не знае защо плаща дадена услуга, просто спира да я плаща. Щом nx10^5 човека все пак я заплащат всеки месец, значи или намират смисъл в това, или са олигофрени. По принцип не ми е много трудно да си представя, че nx10^5 българи са олигофрени, но все пак не бива да сме толкова черногледи.
Интересно ми е, ако направят чалгата платена, дали ще умре като жанр и ще вдигне средното IQ на нацията с 20 единици, или ще си я плащате и слушкате все така послушно
Интересно ми е, ако направят чалгата платена, дали ще умре като жанр и ще вдигне средното IQ на нацията с 20 единици, или ще си я плащате и слушкате все така послушно

За чалгата по принцип стана ясно , че стане ли платена умира.Докато кметове даваха да се правят пайнер концерти на аванта всичко беше ок.В момента в който поискаха да се плаща турнетата спряха.Ясно е защо.
Относно Диема в един друг форум човек който е по навътре в нещата каза , че до края на бай броя на абонатите на Диема Екстра са били около 80к.Като си представиш , че броя на абонатите на булсат са между 800к(официални данни) и 1200к(неофициални данни) може да си правиш извода за какво иде реч като добавиш Близуу и , Виваком и Мтел.Ясно е , че са под 1% и ако това е успешно - тогава нека си съществува.Поне за мен Нова Броадкастинг решиха да вдигнат броя на каналите за да кажат , че разбираш ли нещата поевтиняват.И вече не са 2 , а 3 канала.Горчивата истина е , че нямат какво да дават в тези 2 канала.Ясно е че 3 канал е пълнеж.
Относно Диема в един друг форум човек който е по навътре в нещата каза , че до края на бай броя на абонатите на Диема Екстра са били около 80к.Като си представиш , че броя на абонатите на булсат са между 800к(официални данни) и 1200к(неофициални данни) може да си правиш извода за какво иде реч като добавиш Близуу и , Виваком и Мтел.Ясно е , че са под 1% и ако това е успешно - тогава нека си съществува.Поне за мен Нова Броадкастинг решиха да вдигнат броя на каналите за да кажат , че разбираш ли нещата поевтиняват.И вече не са 2 , а 3 канала.Горчивата истина е , че нямат какво да дават в тези 2 канала.Ясно е че 3 канал е пълнеж.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:ivan56 написа:Аз пък имам въпрос, защо Гонг Плей са с нови цени на абонаментите, и на какво се дължи това
Ами някой трябва да плати за да тръгне новият канал , Иване![]()
![]()
Хехе, аз си купих 3 месеца на старата цена май точно преди да я вдигнат. Кеф!!

HekakaB написа:XYAN написа:Смешник прегледай цените и първенствата който излъчват тв в други страни и тогава коментирай
Дай ги тия цени да ги прегледаме бре уймане.
Само за инфо, за новия сезон абонатите на Скай които не са си купили пакет, могат гледат каналите които предават мачовете от ВЛ само срещу 10 паунда за 24 часа достъп.А бай Ганьо реве за 4 лева.Че и качествен продукт иска.
А коментаторите отговарят ли на качество,че да им плащаме?
dafquezz написа:Човек ако наистина не знае защо плаща дадена услуга, просто спира да я плаща. Щом nx10^5 човека все пак я заплащат всеки месец, значи или намират смисъл в това, или са олигофрени. По принцип не ми е много трудно да си представя, че nx10^5 българи са олигофрени, но все пак не бива да сме толкова черногледи.
10^5= 1 000 000
Да не искаш да кажеш, че над 1 милион домакинства плащат на Нова за тези канали?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Поне 3/4 от хората нямат HD и им се чудя на Нова на акъла 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Кашчей написа:dafquezz написа:Човек ако наистина не знае защо плаща дадена услуга, просто спира да я плаща. Щом nx10^5 човека все пак я заплащат всеки месец, значи или намират смисъл в това, или са олигофрени. По принцип не ми е много трудно да си представя, че nx10^5 българи са олигофрени, но все пак не бива да сме толкова черногледи.
10^5= 1 000 000
Да не искаш да кажеш, че над 1 милион домакинства плащат на Нова за тези канали?
Опитай пак сметката

За момент ме стресна, уж съм физик, но не, не съм се изложил в случая. N-стотин хиляди са, със сигурност.
stefani написа:Поне 3/4 от хората нямат HD и им се чудя на Нова на акъла
Не са 3/4, вече всеки може да си позволи евтин поне 720р телевизор, и той дори няма да е китайски, а турски. Само пенсионерите масово си гледат кинескопи, защото са им по-прости и лесни за употреба, а и като цяло по-надеждни, на тези хора не им пука дали е ХД или не.
Дори и да нямаш по-нов телевизор, Диема Спорт отдавна има СД версия, така че всеки може да я гледа.
dafquezz написа:Кашчей написа:dafquezz написа:Човек ако наистина не знае защо плаща дадена услуга, просто спира да я плаща. Щом nx10^5 човека все пак я заплащат всеки месец, значи или намират смисъл в това, или са олигофрени. По принцип не ми е много трудно да си представя, че nx10^5 българи са олигофрени, но все пак не бива да сме толкова черногледи.
10^5= 1 000 000
Опитай пак сметката
За момент ме стресна, уж съм физик, но не, не съм се изложил в случая. N-стотин хиляди са, със сигурност.
Прав си, аз съм се заблудил в броенето, хем два пъти го смятах, но не си ползвах пръстите, за да отмятам степените

ПП-Уф, то си има правило, ама кой да го помни( 10 на степен е 1 с нули зад него, на която степен се повдига

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Седя си удобно на дивана, биричката - студена, мезето - нарязано, гледам си мачовете на HD качество на 42 инчовия ми телевизор. По някое време хвърлям едно око на темата за съответния мач в Гонга и какво да видя. Осем от десет мнения са в тоя стил: "дайте линк", "линка за мача на лично може ли", "насича да го е.а", "появи ли се работещ линк за мача", "прекъснаха стрийма, пуснаха някаква мазна чалгия".....а тука някакви хора ми обясняват, че аз съм бил балъка, разбираш ли.