Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Мнениеот Ron Jeremy » 24 юли 2015 08:58

Много точно мнение Киро , сините отрепки , които злобеят мога да ги разбера , това е техния миг ... , но нашите мърши неблагодарни , които чакаха първия удобен момент , да изпълзят и да почнат да "анализират" и да плюят , тях никога не съм ги разбирал
ex Popeye

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 24 юли 2015 09:46

Като си спомня как преди 10 месеца бяхме сред изпадащите,а сега играем в Европа,смятам че не е малко.Догодина също трябва да играем в евротурнирите,за да трупаме опит и самочувствие. Сега е момента,когато Цска ги няма и Левски са слаби,с много победи да накараме все повече хора да искат да облекат зелено-бялата фланелка.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 24 юли 2015 10:06

Ron Jeremy написа:Много точно мнение Киро , сините отрепки , които злобеят мога да ги разбера , това е техния миг ... , но нашите мърши неблагодарни , които чакаха първия удобен момент , да изпълзят и да почнат да "анализират" и да плюят , тях никога не съм ги разбирал

И никога няма да го разбереш, повярвай. И мен ме боли, въпреки че не е станало нещо сензационно. Загубихме от по- силен отбор. Въобще не ни върза играта снощи. Пренавити ли бяха, какво ли... има си хора които ще кажат. Пуснахме много лек гол от свободен удар, после и червения картон... и така. Не мога да кажа, че не се опитахме. Имахме шанс да се върнем в мача (незаслужено с оглед на играта), но когато не влиза- не влиза. Очевидно е че имаме проблеми и в защита и в нападение, но това е с което разполагаме. Ако в защита имаме някакви резерви, то в нападение не са добре нещата. Бакари липсва много, точно в момента другите имат нужда от подкрепа. Защо пък да не им тръгне?

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 24 юли 2015 10:08

veni__85 написа:
golemia написа:Загубихме от по-класен отбор.Резултата е лош но впредвид че останахме с 10 души-така е.То да не е Левски да загуби мача....

Ама колко сте смешни знаеш ли ? Разгромяват ви , и после пак намесвате Левски. Сигурно и БФС са виновни , че н уредиха мача да ви се свири от сватбаря.
Последна промяна от golemia на 17 юни 2016 13:27, променено общо 1 път.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 24 юли 2015 10:57

damyanov1963 написа:
desi_1234_1997 написа:Типично българска-комплексарска черта е да се радвате на неуспехите. Не мога да разбера защо злорадствате, при положение че ЧМ никога не е показвал неуважение към други отбори и винаги е подкрепял марката България. Не мисля, че сме се изложили, в крайна сметка нищо не губим. Спечелването на Купата, равният резултат в Разград си бяха огромни плюсове за моряците. Не ни стигнаха силите, но нещото, което ми хареса страшно много, бе фактът, че не се предадохме. И 10:0 да ни бяха били, ние, ФЕНОВЕТЕ, винаги ще подкрепяме Варна и Черно море. НИКОГА няма да сменим отбора си! Нищо не сме загубили, първенството е пред нас! Чакат ни много победи и радости. Успех на Берое!

Дори нямате доблестта да си признаете как се подигравахте с Левски, когато отпаднеше в Европа - Обаче това ви беше, като бумеранг, който ви отсече главата!

Хахах колко Ви е яд, че не спечелихте Купата :) Интересно ми е дали ако бяхте на наше място, щяхте да се справите по-добре?
Само Черно море!!!!!!

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 24 юли 2015 10:58

Бай КОРитко и Бечирай-дай дай дааааййй,едно,две,три,четири уоооооуууу :D :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юли 2015 11:07

Доста срамен резултат!Гледах ви мача като вече беше станало 2:0!Не знам как сте играли преди това,ама можеше и повече да ви вкарат!Дано сте разбрали,че в ЕКТ трудно се играе и всяка победа е ценна,а не както години наред ни сипвате на нас за някакви резултати!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 юли 2015 11:29

Не гледах мача, но сега изгледах репортаж. Истината е, че Динамо са прегазили тотално моряците. Жалко, но това е реалността. Успех на Черно море!
Само Левски!

NLO

Мнениеот NLO » 24 юли 2015 11:40

Ron Jeremy написа:Много точно мнение Киро , сините отрепки , които злобеят мога да ги разбера , това е техния миг ... , но нашите мърши неблагодарни , които чакаха първия удобен момент , да изпълзят и да почнат да "анализират" и да плюят , тях никога не съм ги разбирал

Я, чакай малко, аз чаках ли загубата от Динамо Минск, за да кажа, че не се работи и Спасов разгражда отбора, вместо да надгради, а?Питам те само?От месец и половина говоря, че Спасов не става, на него му е най-добре да е удобен, да не иска футболисти, да е доволен от всичко и да си гледа заплатката, ето ви го резултата...Както казах, не може да разчиташ на късмета и Курьор всеки път да има ден, така не се става треньор и не се прави отбор, навремето добре че беше Кривия, сега беше Курьор, от там нататъка без късмет и индивидуални проблясъци не може да надгради, Спасов е един посредствен треньор, това е. Това, че върхът в кариерата му извън Черно море е Каварна, ти е достатъчен аргумент. Ще пускаш ти Васев нападател, защото нямаш такъв, недоказано крило от В група да ти обръща мач в Лига Европа, това е абсолютен срам. За какво ги е взел тези двамата Траянов и Жиньо като няма да ги пуска, защитата ни е под всякаква критика, никаква реакция, явно тези двамата, които ги е взел са по-зле и от Кулибали, смятайте за какво става въпрос тогава. Казах ви кой трябва да е новият треньор, не очаквайте позитивни неща в следващите мачове с този треньор.
Последна промяна от NLO на 24 юли 2015 11:58, променено общо 8 пъти.
Изображение

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 24 юли 2015 11:44

siniq_fen написа:Не гледах мача, но сега изгледах репортаж. Истината е, че Динамо са прегазили тотално моряците. Жалко, но това е реалността. Успех на Черно море!

Видя ли колко му е пробито коритото на Адмирала?
Морето все едно играеха срещу Байерн М или Барса иначе имаха големи претенции към шопите, сега го давайте по кротко морячета.
Успех срещу Лудогорец.

Върни се в “Черно море”