Потресени свидетели на побоя в Борисовата с друга версия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Потресени свидетели на побоя в Борисовата с друга версия
Дори така да е и дядото да ги е псувал, това оправдава ли жестокия побой над него ? Естествено че не. Но какво може да очакваш от някакви ултраси, утайката на обществото...
ivailo1403 написа:Дори така да е и дядото да ги е псувал, това оправдава ли жестокия побой над него ? Естествено че не. Но какво може да очакваш от някакви ултраси, утайката на обществото...
Ако дядото е карал децата да просят, тогава кой е утайката на обществото?
И ако това, което пише в статията, е вярно, то дядката си заслужава боя.
-
- Контакти:
djd написа:ivailo1403 написа:Дори така да е и дядото да ги е псувал, това оправдава ли жестокия побой над него ? Естествено че не. Но какво може да очакваш от някакви ултраси, утайката на обществото...
Ако дядото е карал децата да просят, тогава кой е утайката на обществото?
И ако това, което пише в статията, е вярно, то дядката си заслужава боя.
Ултрасите, написал съм го ясно!
- Der Führer
- Контакти:
Дали дядото е карал децата да просят няма никакво значение ... Да пребиеш възрастен човек си е чиста олигофрения , избиване на комплекси и наличие на тежки психически отклонения . Такива "герои" , трябва да получават ефективни присъди пък било и за по няколко месеца . А в затвора да бъдат настанявани при убийци и изнасилвачи.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Интересно. След нападението над сградата на БФС, вече явно феновете на цска са придобили повече смелост и вече атакуват дядовци с внучета.
Червените лумпени все са невинни
Вчера според фен клуба някой извънземен хвърлил факла преди да угасне , а бомбичките и псувните залели Оли Тасев са измислица
Ей спрете се, че оня горе пак гледа и ще ви е във вреда 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Помнете как неонацистите пребиха бате Асен Кисимов, разказвача на приказки,
Навсякъде звучи една стара, но неостаряваща детска песничка, с която порасналите деца си пожелават никога да не губят детското в себе си и поне за малко да забравят, че са възрастни.
Тя е "Къде остана детството" или както всеки я знае "Къде са ми детските книжки", изпята от незабравимия Асен Кисимов. Бате Асен събира зрителската обич с чудесните си роли в театъра, телевизията и киното, завинаги остават в сърцата и изпълненията му на други детски песни като "Тече, всичко тече" и "Зайченцето бяло".
Дотук с милите детски спомени.
През 1995 г. в един софийски трамвай група неонацисти го пребиват и наръгват в главата, защото им приличал на турчин. Търсели някой "небългарин" и намират дребничкия, 60-годишен мъж с артистична барета и детска книжка под ръка. Следва светкавичен удар в слепоочието, черепът хлътва, мъжът губи съзнание, смазват го с ожесточение, пребиват го като куче, всичко е оплискано с кръв, хората в трамвая не гъкват.
Актьорът прекарва известно време в болница за лечение на черепната си травма. Няколко години след това той не може да играе на сцената - забравя репликите. На тях не им се случва нищо. Учуден е от постъпката на тези млади хора, но им прощава, защото смята, че добротата е тази, която е от значение и която може да промени хора и събития.
Асен Кисимов мисли, че човек се ражда добър и оттам нататък, зависи как ще бъде настроен да възприема околния свят. "За съжаление", казва актьорът, "днешният свят е изпълнен с много насилие, което сякаш се е превърнало в нещо нормално и затова най-верният път е именно добротата".
В интервю в предаването "Всяка неделя", актьорът (още с видими рани от побоя) официално прощава на своите нападатели и с голямото си сърце отново пледира за доброта и толерантност. Младежите с бръснатите глави обаче така и не се свързват с него, за да му се извинят - оказват се съвсем не толкова смели, колкото в деня на нападението.
Навсякъде звучи една стара, но неостаряваща детска песничка, с която порасналите деца си пожелават никога да не губят детското в себе си и поне за малко да забравят, че са възрастни.
Тя е "Къде остана детството" или както всеки я знае "Къде са ми детските книжки", изпята от незабравимия Асен Кисимов. Бате Асен събира зрителската обич с чудесните си роли в театъра, телевизията и киното, завинаги остават в сърцата и изпълненията му на други детски песни като "Тече, всичко тече" и "Зайченцето бяло".
Дотук с милите детски спомени.
През 1995 г. в един софийски трамвай група неонацисти го пребиват и наръгват в главата, защото им приличал на турчин. Търсели някой "небългарин" и намират дребничкия, 60-годишен мъж с артистична барета и детска книжка под ръка. Следва светкавичен удар в слепоочието, черепът хлътва, мъжът губи съзнание, смазват го с ожесточение, пребиват го като куче, всичко е оплискано с кръв, хората в трамвая не гъкват.
Актьорът прекарва известно време в болница за лечение на черепната си травма. Няколко години след това той не може да играе на сцената - забравя репликите. На тях не им се случва нищо. Учуден е от постъпката на тези млади хора, но им прощава, защото смята, че добротата е тази, която е от значение и която може да промени хора и събития.
Асен Кисимов мисли, че човек се ражда добър и оттам нататък, зависи как ще бъде настроен да възприема околния свят. "За съжаление", казва актьорът, "днешният свят е изпълнен с много насилие, което сякаш се е превърнало в нещо нормално и затова най-верният път е именно добротата".
В интервю в предаването "Всяка неделя", актьорът (още с видими рани от побоя) официално прощава на своите нападатели и с голямото си сърце отново пледира за доброта и толерантност. Младежите с бръснатите глави обаче така и не се свързват с него, за да му се извинят - оказват се съвсем не толкова смели, колкото в деня на нападението.
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Teo написа:HekakaB написа:Teo написа:Кашчей, без причина няма как да те бият... разбери го това!
Искаш ли да си чукнем една среща и да те смеля ей така без причина, за спорта?Обещавам никаква причина няма да има.
Голям бияч се изкарваш, еми хвани един до вас е сега и го счупи от бой, защо мене точно?
Явно има причина![]()
Разбира се, вярно е, че ако се пазиш и не си търсиш белята шанса да те натепат е по-малък. Но за съжаление някои хора смятат за основателна причина "не бех на кеф", "кфо ме зяпаш е пич, има ли нещо", "тоя е говедо/прасе", "тоя е негър/арабин/знае английски". Тогава за всеки има риск.
Мен са ме нападали с обективната причина "ти къф си Дядо Коледа е". От лигня си бях сложил на 25 декември някаква подобна шапка. И усетих как някой ме изперка доста злобно зад ухото отзад. А след кратка размяна на по удар идиота измъкна и нож. Не че имаше нужда, аз съм с физика "призрак" а тоя си беше здравеняк но явно не очакваше отпор и се ядоса. Все пак дотича един мой познат, при оня дойде па негов познат, който беше цяла канара но не се включи а го натика в някаква кола и изчезнаха. И по-добре, тоя втория ако беше агресивен щеше да ме качи на тролея с шамар :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
GOLEADOR написа:Има полиция,прокурор и съд!Тяхна работа е да разберат дядото карал ли е децата да просят или хулигани са му нанесли побой.Ако стареца е виновен,децата трябва да се изведат от ДАЗД и да се настанят в безопасна среда.Хулиганите трябва да понесат отговорност за стореното,не очаквайте феновете на ЦСКА да им издигат паметник пред стадион "Българска армия"!
А няма ли вариант дъртия да кара децата да просят, но да не е провокирал боя? Тогава тия са за съд, че раздават самоволно правосъдие, а стареца... да остане без тоя доход.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:GOLEADOR написа:Има полиция,прокурор и съд!Тяхна работа е да разберат дядото карал ли е децата да просят или хулигани са му нанесли побой.Ако стареца е виновен,децата трябва да се изведат от ДАЗД и да се настанят в безопасна среда.Хулиганите трябва да понесат отговорност за стореното,не очаквайте феновете на ЦСКА да им издигат паметник пред стадион "Българска армия"!
А няма ли вариант дъртия да кара децата да просят, но да не е провокирал боя? Тогава тия са за съд, че раздават самоволно правосъдие, а стареца... да остане без тоя доход.
1.Ако бе прочел поста ми,нямаше да ми задаваш този въпрос.Побойниците трябва да отговарят за действията си,колко по-ясно да го напиша?
2.Стареца ако е взимал парите на малките също е за съд,а за децата трябва да се погрижи ДАЗД!
3.Надявам се да съм бил ясен!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]