Когато говорех за правилен футбол, някой спецове ми се смееха, но ето вече и в Астана мирише на изгорели вестници и надиграни европейски грандове. Един ден когато узреят футболните хора в България мога да склоня и да се върна да оправя футбола в страната. Защото и аз като българин милея за нашия футбол и ми е мъчно да гледам окаяното положение на нашите отбори.
П.С. С уважение Станимир Стоилов
Извикайте ме да Ви оправя футбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извикайте ме да Ви оправя футбола
Абе много си отворен, ама я си кажи право, каква п...а беше в Левски, Литекс и Пловдив! Признай си греховете и тогава парадирай, че видиш ли ти е потръгнало нейде най-сетне!

Мари, недей оправяй футбола, ела да оправиш държавата! Не искаме да гледаме правилен футбол, искаме да живеем правилно 

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Lyubooo написа:Абе много си отворен, ама я си кажи право, каква п...а беше в Левски, Литекс и Пловдив! Признай си греховете и тогава парадирай, че видиш ли ти е потръгнало нейде най-сетне!
Не забравяй и финансовите постъпления: Мъри за по-малко от 40 бона месечно не сяда на масата, да не говорим за врътките със звезди от Румъния и прибиране на комисионни...
Той автора дано да намери начин да излекува душата си... футбола - майната му!!!
- paceto
- Контакти:
Автора да си намери друго занимание.
Върни се в “Кошче за отпадъци”