HoUs4oOL написа:Нали знаеш колко полицаи има у нас в момента и колко има в Ню Йорк примерно?

Просто тука е така, полицейщината си е на почит или и сега има много антиевропейски настроения и затова се държи толкова полицейска сила?
Абсолютно, кротки и покорни, тук там са слушали Бони М и някакви касетки съм чувал Милиодраг някой си май, не знам.
Атака е дискредитирана до немай къде, не знам защо я даваш като някакъв пример.
БСП е същата работа, а и аз като гледам колко е избирателната активност, не знам какви заключения може да се правят.
Факт е, че май няма друга държава с толкова руски паметници, имена на улици, национално движение на русофилите и изобщо такова разделение на русофили и русофоби, както тук.
Обичта не само, че не е изчезнала, ами и ще расте все повече, само чакай ей т'ва идващото отдолу да порасне и стискай палци за републиканец в Бялата къща.
Ооо, въобще не иде реч за милицията.
Писал съм "ченгета", агенти и доносници, т'ва бяха хора, извън сиситемата на МВР, чиято единствена функция бе, да прекършват в зародиш всякакви революционни замисли, деяния, инициативи и т.н.
Кротки и покорни, защото нали знаеш, каква беше алтернативата ??
А след падането на "комунизма", какви бяха тея милионни митинги у нас ?
Защо немаше анти-митинги на "кротките и покорните, обичащи Русия" ?
Е, ти всичко изкара дискредитирано, горките фенове на Русия нема къде да изразят любовта си.
То единствената алтернатива остава, да емигрират в Р.Ф. ама пустиняците му, бягат в други страни от ЕС, както и в техните Съюзници - САЩ, Канада, Австралия ...
Наистина ще е много интересно, колко българи са избягали в Русия.
Относно паметниците... Е, нали сме евро-толерасти, явно сме коректни и към руските паметници.
К'во да правиш, толерантен народ сме си, и т'ва е.
Ама дали народа, или управляващите, не е ясно.
Щото то махането на паметници и смяната на имена, не зависи от народа.