Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Мнениеот desi_1234_1997 » 23 юли 2015 20:32

Типично българска-комплексарска черта е да се радвате на неуспехите. Не мога да разбера защо злорадствате, при положение че ЧМ никога не е показвал неуважение към други отбори и винаги е подкрепял марката България. Не мисля, че сме се изложили, в крайна сметка нищо не губим. Спечелването на Купата, равният резултат в Разград си бяха огромни плюсове за моряците. Не ни стигнаха силите, но нещото, което ми хареса страшно много, бе фактът, че не се предадохме. И 10:0 да ни бяха били, ние, ФЕНОВЕТЕ, винаги ще подкрепяме Варна и Черно море. НИКОГА няма да сменим отбора си! Нищо не сме загубили, първенството е пред нас! Чакат ни много победи и радости. Успех на Берое!
Само Черно море!!!!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юли 2015 20:33

NLO написа:Само луд би се вързал на провокации от синия ченгесарски комплекс. Прекално много срам им се насъбра, нека си говорят, те са нулеви хора тези, които злорадстват в момента. Относно мача, за Спасов бях абсолютно прав, алармирах за всичко, което днес видяхме, можеше да се предотврати, но някои фенове бяха захластнати по Адмирала и не гледаха трезво на нещата. Не очаквам да се задържи дълго време начело на отбора, няма потенциал, а и е редно да си признае грешките след този мач. Казах кой трябва да е треньора!

Ти представянето на Чморе май го имаш за гордост, а :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 23 юли 2015 20:34

КироВарна написа:След много по добра игра,Динамо Минск заслужено ни победи и продължава напред!Поздравяваме по-класния отбор и му желаем успех в турнира!!!Играта на нашите момчета не вървеше,а и с оглед класата и състоянието на противника,беше ясно че можем да разчитаме само на добро стечение на обстоятелствата!!!Е не се случи!!!Това обаче,за мен не е повод да ревна срещу своите,защото са загубили един мач......от доста добре балансиран отбор,в разгара на първенството си!!!Това,че от дупките си изпълзяха разни долни мижитурки,не е нещо ново и не ме вълнува особено!!!С тях ще се срещаме по четири пъти и ще видим,кой кой е!!!Каквото и да е станало ЧЕРНО МОРЕ Е МОЯТ ОТБОР И АЗ СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО!!!Винаги ще го подкрепям в добро и в лошо!!!Сега ще пия една студена ракия,ще ближа рани и ще се надявам Берое да сътвори чудо!!!Гледам ги и им желая успех!!!

Напълно съм съгласна с теб! Догодина повече!
Само Черно море!!!!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юли 2015 20:35

desi_1234_1997 написа:Типично българска-комплексарска черта е да се радвате на неуспехите. Не мога да разбера защо злорадствате, при положение че ЧМ никога не е показвал неуважение към други отбори и винаги е подкрепял марката България. Не мисля, че сме се изложили, в крайна сметка нищо не губим. Спечелването на Купата, равният резултат в Разград си бяха огромни плюсове за моряците. Не ни стигнаха силите, но нещото, което ми хареса страшно много, бе фактът, че не се предадохме. И 10:0 да ни бяха били, ние, ФЕНОВЕТЕ, винаги ще подкрепяме Варна и Черно море. НИКОГА няма да сменим отбора си! Нищо не сме загубили, първенството е пред нас! Чакат ни много победи и радости. Успех на Берое!

Дори нямате доблестта да си признаете как се подигравахте с Левски, когато отпаднеше в Европа - Обаче това ви беше, като бумеранг, който ви отсече главата!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юли 2015 20:36

Teo написа:Нищо не е станало!
Продължавате напред! :lol:

:lol: Тия изтрещяха тотално :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 23 юли 2015 20:36

Teo написа:Нищо не е станало!
Продължавате напред! :lol:

Ей туй лайно кога ще го баннете.Само дразни другите отбори!Аматьор гледай си отборчето във В група.

NLO

Мнениеот NLO » 23 юли 2015 20:36

damyanov1963 написа:
NLO написа:Само луд би се вързал на провокации от синия ченгесарски комплекс. Прекално много срам им се насъбра, нека си говорят, те са нулеви хора тези, които злорадстват в момента. Относно мача, за Спасов бях абсолютно прав, алармирах за всичко, което днес видяхме, можеше да се предотврати, но някои фенове бяха захластнати по Адмирала и не гледаха трезво на нещата. Не очаквам да се задържи дълго време начело на отбора, няма потенциал, а и е редно да си признае грешките след този мач. Казах кой трябва да е треньора!

Ти представянето на Чморе май го имаш за гордост, а :lol:

Гледай твоя отбор, нали сте велики, отбора на народа. Ченгетата на Пеевски и Борисов, доста срам и комплекс насъбрахте и сега ви изби, аз ви разбирам, не ме дразните и няма да ви обръщам повече внимание. Аз нещата за проблемите в Черно море съм ги казал, виждам вече, че и другите се съгласят с мен за това, което говорих.
Последна промяна от NLO на 23 юли 2015 20:37, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 юли 2015 20:37

Срамна година за българския футбол.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 23 юли 2015 20:38

DarkPsy написа:Срамна година за българския футбол.

Меко казано

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 юли 2015 20:39

damyanov1963 написа:
КироВарна написа:След много по добра игра,Динамо Минск заслужено ни победи и продължава напред!Поздравяваме по-класния отбор и му желаем успех в турнира!!!Играта на нашите момчета не вървеше,а и с оглед класата и състоянието на противника,беше ясно че можем да разчитаме само на добро стечение на обстоятелствата!!!Е не се случи!!!Това обаче,за мен не е повод да ревна срещу своите,защото са загубили един мач......от доста добре балансиран отбор,в разгара на първенството си!!!Това,че от дупките си изпълзяха разни долни мижитурки,не е нещо ново и не ме вълнува особено!!!С тях ще се срещаме по четири пъти и ще видим,кой кой е!!!Каквото и да е станало ЧЕРНО МОРЕ Е МОЯТ ОТБОР И АЗ СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО!!!Винаги ще го подкрепям в добро и в лошо!!!Сега ще пия една студена ракия,ще ближа рани и ще се надявам Берое да сътвори чудо!!!Гледам ги и им желая успех!!!

И аз ще пия, само че няколко ИЗстудени ракии!
НАЗДРАВЕ :)

Размислих!Ще гледам мача на Берое и ще ги подкрепям без да вадя ракията от хладилника!!!С идиоти като теб в една и съща вечер не искам да пия!!!Като се сетя колко ти е акълчето,ми става неприятно и губя апетит!!!

Върни се в “Черно море”