Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Мнениеот damyanov1963 » 23 юли 2015 20:27

morqche написа:От цялата работа ме е яд че кухите шопски плювалници не играха днеска че отиваха на по голяма разлика, а те едните ще джиткат по поляните а другите ще са боксова круша в А група за което са били създадени и скоро, може би след края на този сезон ще отидат там при цура в кочинката както им приляга.
Конкретно за мача, просто си личат милионите в Динамо, класен отбор със 5 халфа и един защитник не се бие лесно и то без подготовка. Да са ни живи и здрави ТИМ че докараха "синята" купа във Варна, Черно море има сили за предно класиране в А група.
Заключвайте темата.

Заключвайте темата, че на шамандурите не им издържат нервите :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 юли 2015 20:27

След много по добра игра,Динамо Минск заслужено ни победи и продължава напред!Поздравяваме по-класния отбор и му желаем успех в турнира!!!Играта на нашите момчета не вървеше,а и с оглед класата и състоянието на противника,беше ясно че можем да разчитаме само на добро стечение на обстоятелствата!!!Е не се случи!!!Това обаче,за мен не е повод да ревна срещу своите,защото са загубили един мач......от доста добре балансиран отбор,в разгара на първенството си!!!Това,че от дупките си изпълзяха разни долни мижитурки,не е нещо ново и не ме вълнува особено!!!С тях ще се срещаме по четири пъти и ще видим,кой кой е!!!Каквото и да е станало ЧЕРНО МОРЕ Е МОЯТ ОТБОР И АЗ СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО!!!Винаги ще го подкрепям в добро и в лошо!!!Сега ще пия една студена ракия,ще ближа рани и ще се надявам Берое да сътвори чудо!!!Гледам ги и им желая успех!!!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 23 юли 2015 20:28

stoyankd написа:
KIL написа:
batmanlevski написа:4-0 красиво :lol: , нека и това първенство Ивайло Стоянов да помага на морето ,че иначе Б група не им мърда !

Ей,НЕАНДЕРТАЛЕЦ! За такива ГОВЕДА като теб съм измислил прекрасен пародиен текст по мелодията "Бургаски вечери".Е,и заглавието е малко променено "Бургаски вечери,синя мъгла..." Когато я запиша в студио и я кача в YouTube,всеки ден ще те поздравявам с нея,да слушаш и да се радваш...Ще поздравявам и всички НЕАНДЕРТАЛСКИ ГОВЕДА,защото явно още не можете да преглътнете големия Курьор и дуднете ли,дуднете...

П.П. Не е тук мястото,но все пак искам искрено да благодаря на всички истински ЛЕВСКАРИ за добрите пожелания!Ей това е истински противник,да преглътнеш отнетата купа в последния момент и да пожелаеш успех на противника! Поздрави!

Не си разбрал най-важното, с достойство приеми и загубите и победите. Нито едното си направил, нито другото. Само си прочети творението. На нас болката не ни я донесе Черно море, бяхте много по-слаби и от нас. И днес го видяхте с очите си.

Вярвай си! Не споря с радио,гардероб,говедо...
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юли 2015 20:29

Нищо не е станало!
Продължавате напред! :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юли 2015 20:30

КироВарна написа:След много по добра игра,Динамо Минск заслужено ни победи и продължава напред!Поздравяваме по-класния отбор и му желаем успех в турнира!!!Играта на нашите момчета не вървеше,а и с оглед класата и състоянието на противника,беше ясно че можем да разчитаме само на добро стечение на обстоятелствата!!!Е не се случи!!!Това обаче,за мен не е повод да ревна срещу своите,защото са загубили един мач......от доста добре балансиран отбор,в разгара на първенството си!!!Това,че от дупките си изпълзяха разни долни мижитурки,не е нещо ново и не ме вълнува особено!!!С тях ще се срещаме по четири пъти и ще видим,кой кой е!!!Каквото и да е станало ЧЕРНО МОРЕ Е МОЯТ ОТБОР И АЗ СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО!!!Винаги ще го подкрепям в добро и в лошо!!!Сега ще пия една студена ракия,ще ближа рани и ще се надявам Берое да сътвори чудо!!!Гледам ги и им желая успех!!!

И аз ще пия, само че няколко ИЗстудени ракии!
НАЗДРАВЕ :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 23 юли 2015 20:30

Някой упорито ми трие коментарите, без да съм обиждал или псувал. Просто съм адски разочарован от слабата игра на любимия ми отбор - без идея, без желание, без настроение, без селекция, без стадион...и то само няма и два месеца от историческо спечелване на купата. Не ти прави чест, колега...

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 23 юли 2015 20:30

KIL написа:
batmanlevski написа:4-0 красиво :lol: , нека и това първенство Ивайло Стоянов да помага на морето ,че иначе Б група не им мърда !

Ей, За такива като теб съм измислил прекрасен пародиен текст по мелодията "Бургаски вечери".Е,и заглавието е малко променено "Бургаски вечери,синя мъгла..." Когато я запиша в студио и я кача в YouTube,всеки ден ще те поздравявам с нея,да слушаш и да се радваш...Ще поздравявам и всички,защото явно още не можете да преглътнете големия Курьор и дуднете ли,дуднете...

П.П. Не е тук мястото,но все пак искам искрено да благодаря на всички истински ЛЕВСКАРИ за добрите пожелания!Ей това е истински противник,да преглътнеш отнетата купа в последния момент и да пожелаеш успех на противника! Поздрави!

Олеле мамо, е*а ни Динамо.Не три в едно а КУАТРО-беше ми много приятно.Министърчето Кралев ви уреди купа,ама в Европа не става :lol:

NLO

Мнениеот NLO » 23 юли 2015 20:31

Само луд би се вързал на провокации от синия ченгесарски комплекс. Прекално много срам им се насъбра, нека си говорят, те са нулеви хора тези, които злорадстват в момента. Относно мача, за Спасов бях абсолютно прав, алармирах за всичко, което днес видяхме, можеше да се предотврати, но някои фенове бяха захластнати по Адмирала и не гледаха трезво на нещата. Не очаквам да се задържи дълго време начело на отбора, няма потенциал, а и е редно да си признае грешките след този мач. Само късмета не може да те прави всеки път треньор. Казах кой трябва да е дойде начело на отбора, само че той ще постави условия, които може и да не ги изпълнят ТИМ, докато Спасов е удобен и им е по-добре с него.
Последна промяна от NLO на 23 юли 2015 20:33, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 юли 2015 20:32

КироВарна написа:След много по добра игра,Динамо Минск заслужено ни победи и продължава напред!Поздравяваме по-класния отбор и му желаем успех в турнира!!!Играта на нашите момчета не вървеше,а и с оглед класата и състоянието на противника,беше ясно че можем да разчитаме само на добро стечение на обстоятелствата!!!Е не се случи!!!Това обаче,за мен не е повод да ревна срещу своите,защото са загубили един мач......от доста добре балансиран отбор,в разгара на първенството си!!!Това,че от дупките си изпълзяха разни долни мижитурки,не е нещо ново и не ме вълнува особено!!!С тях ще се срещаме по четири пъти и ще видим,кой кой е!!!Каквото и да е станало ЧЕРНО МОРЕ Е МОЯТ ОТБОР И АЗ СЕ ГОРДЕЯ С НЕГО!!!Винаги ще го подкрепям в добро и в лошо!!!Сега ще пия една студена ракия,ще ближа рани и ще се надявам Берое да сътвори чудо!!!Гледам ги и им желая успех!!!

Мижитурките сте вие, дето се подигравахте на Левски, а сега се видя какво сте вие всъщност!
Зелени сте и никога няма да узреете!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юли 2015 20:32

black sea написа:Някой упорито ми трие коментарите, без да съм обиждал или псувал. Просто съм адски разочарован от слабата игра на любимия ми отбор - без идея, без желание, без настроение, без селекция, без стадион...и то само няма и два месеца от историческо спечелване на купата. Не ти прави чест, колега...

ТИМ е неформалното название на варненския икономически холдинг около групата „Химимпорт АД“ (борсов код 6C4), основан в средата на 90-те години на миналия век. Най-често се свързва с криминална дейност през 90-те и икономическа дейност през 2000-те години (пример и Уикилийкс цитирайки посланика на САЩ). Конгломератът е контролиран от Марин Митев, Тихомир Митев и Иво Каменов.

Към момента холдингът е собственик на множество дружества (над 50) с различни сфери на дейност, сред които: курортен комплекс "Свети Константни и Елена", "България ер", Централна кооперативна банка, ЗАД „Армеец“, „Зърнени храни България“, Фарин АД, Мустанг ТВ (М-САТ)(България он Ер), вестник Черно море, радио Алфа, хотел „Плиска“, хотел "Астера" - Златни пясъци и др. Известно е, че едно от публичните лица на групировката Марин Митев, е бивш морски пехотинец от секретното поделение на военноморските сили "Тихина" край Варна, където са били подготвяни елитни спецчасти - десантчици, водолази и парашутисти. Смята се, че и други ръководни фактори в ТИМ са бивши служители на тайните служби и военното контраразузнаване.

ТИМ, главно поради първоначалната си дейност, свързана със събиране на лоши дългове, е обект на теории на конспирации и легенди, сред които най-често за рекет и наркотици. В тази връзка, ТИМ се сравняват с групировки като Мултигруп, (бившите вече) ВИС и СИК и др. Според немския разследващ журналист и писател Юрген Рот, "в момента ТИМ е най-мощната криминална структура в България". През май 2011 г. излиза книгата "ТИМ — отборът, който превзе България" от варненската журналистка Невяна Троянска, в която се проследява историята на групировката. http://e-vestnik.bg/11735.

Към момента (началото на 2011 г.) пазарната капитализация на холдинга надхвърля 2,5 млрд. щатски долара, пряко или косвено осигурени (финансово, здравно, данъчно и т.н.) са над 25 000 души, а групата компании представлява най-големият български работодател и данъкоплатец.

Защо?

Върни се в “Черно море”