Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

black sea
Контакти:

Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.

Мнениеот black sea » 23 юли 2015 19:30

Илюзии не съм си правил, но съм много разочарован. Излязохме пренавити, изнервени и уплашени. Защо не знам...

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 23 юли 2015 19:31

gzagorov написа:
noi написа:Уж щяхме да разчитаме на Морето да отсрамва българския футбол, уж Динамо бяха слабаци, а какво се оказа - първенството ни е ужасно слабо. Лошото е, че ни разкриха "сили" като Йелгава и Милсами(Динамо и Брьондби са друга бира).
Хубавото е, че ще се съсредоточим към родната действителност, с надеждата за по-добър и по-интересен сезон, и ще затаим дъх в очакване на следващия евросезон

Ами, защото всички дуднеха как "Левски" и ЦСКА само срамят българския футбол и са най-голямото зло. Е, ето, тази година няма ни "Левски", ни ЦСКА, а резултатите и срамът са... дори не са същите, а даже по-лоши. Което, за мен, само потвърждава, че проблемите в родния ни футбол НЯМАТ ЦВЯТ и клубна принадлежност. Нещо като проблемите в държавата ни, като цяло!

Проблемът започва от държавата и липса на стратегия за развитие в която и да е сфера. Футбола е отражение на държавата - няма държава, няма футбол(икономика, спорт, здравеопазване, образование, култура и т.н.)

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 23 юли 2015 19:32

black sea написа:Илюзии не съм си правил, но съм много разочарован. Излязохме пренавити, изнервени и уплашени. Защо не знам...

Не сме излезли така- толкова си можем. И в Благоевград ли бяхме пренавити?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 юли 2015 19:36

Мляко с ориз написа:
sandi74 написа:Опълчение по варненски.Динамо ви скриха топката.Факт.

Вече глефахме старозагорско опълчение, довечера ще гледаме и гавра с труп

Гаврата с труп е в момента.Пазите резултата,а :?: :mrgreen: :lol: :oops:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 23 юли 2015 19:36

Само мене ли ме дразни коментаторът с равнодушния кометар и с това "гостите" вместо "нашите" например . Никаква съпричастност с българския отбор ...

Потребителски аватар
bufy

Мнениеот bufy » 23 юли 2015 19:37

Странджата написа:Само мене ли ме дразни коментаторът с равнодушния кометар и с това "гостите" вместо "нашите" например . Никаква съпричастност с българския отбор ...

Не само теб, коментаторът изглежда симпатизира на Динамо
Изображение

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 23 юли 2015 19:39

Странджата написа:Само мене ли ме дразни коментаторът с равнодушния кометар и с това "гостите" вместо "нашите" например . Никаква съпричастност с българския отбор ...

нЕма паре, нЕма емоция!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 юли 2015 19:40

bufy написа:

Не само теб, коментаторът изглежда симпатизира на Динамо

Коментатора явно го е срам от играта на Черно море :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 23 юли 2015 19:41

toti75 написа:

нЕма паре, нЕма емоция!

ТИМ не плащат като някои други

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 23 юли 2015 19:41

noi написа:
gzagorov написа:
noi написа:Уж щяхме да разчитаме на Морето да отсрамва българския футбол, уж Динамо бяха слабаци, а какво се оказа - първенството ни е ужасно слабо. Лошото е, че ни разкриха "сили" като Йелгава и Милсами(Динамо и Брьондби са друга бира).
Хубавото е, че ще се съсредоточим към родната действителност, с надеждата за по-добър и по-интересен сезон, и ще затаим дъх в очакване на следващия евросезон

Ами, защото всички дуднеха как "Левски" и ЦСКА само срамят българския футбол и са най-голямото зло. Е, ето, тази година няма ни "Левски", ни ЦСКА, а резултатите и срамът са... дори не са същите, а даже по-лоши. Което, за мен, само потвърждава, че проблемите в родния ни футбол НЯМАТ ЦВЯТ и клубна принадлежност. Нещо като проблемите в държавата ни, като цяло!

Проблемът започва от държавата и липса на стратегия за развитие в която и да е сфера. Футбола е отражение на държавата - няма държава, няма футбол(икономика, спорт, здравеопазване, образование, култура и т.н.)

То и миналата година нямаше държава, а лудогорието си цвъкаха от всякакви висоти ... опс, забравих, че и държавата е тяхна и правят каквото си искат

Върни се в “Черно море”