Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Да пожелаем успех на момчетата и дано Господ е Моряк днес! Страшно ми се иска да гледам още европейски мачове, оптимист съм, но дори и да отпаднем не трябва да правим трагедии. Момчетата ни донесоха достъчно радост със спечелването на купата и добрата игра в първия мач.
- bojo0o0o94
- Контакти:
Според мен по добре Живко Петков да почне отколкото Бижев!
bojo0o0o94 написа:Според мен по добре Живко Петков да почне отколкото Бижев!
А дали няма да излезем с още един халф, вместо нападател? Примерно Стенио или Дани на мястото на Бургхард, като дефанзивен, заедно с Клок, Бургхард и Бурабия малко по-напред, като се редуват да нахлуват в центъра като нападател, когато е момента?! Вляво Райков и вдясно Курьор малко по-офанзивни и така. С фалшива деветка?! От Кольо всичко може да се очаква, той умее изненадите.

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: Динамо Минск - Черно море
NLO написа:Беларуси са руснаци!
Верно ли?От някои твои писания,бяха останали съмнения,че са молдовци!!!
Дано се потвърди, че Господ е "византиец".
Надявам се, че нашите ще пуснат пердето и ще им дойде малко, но достатъчно късмет. Останалото го гледахме на 30 май, дано се повтори и днес!
Дано "М-Сат" пуснат излъчването на мача на "тестов" канал.
Използвах 3 пъти "дано". 3 пъти за щастие. Дано е на късмет! А, станаха 4 пъти. Значи ще е на голям късмет. Дано!

Надявам се, че нашите ще пуснат пердето и ще им дойде малко, но достатъчно късмет. Останалото го гледахме на 30 май, дано се повтори и днес!
Използвах 3 пъти "дано". 3 пъти за щастие. Дано е на късмет! А, станаха 4 пъти. Значи ще е на голям късмет. Дано!

Varnauser написа:Дано се потвърди, че Господ е "византиец".![]()
Ако е по Диема Спорт HD тестовия канал е на 203

\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
- Контакти:
Айййййййййййййде моряци! 

Май ми въртят номера, не ми го зарежда 203 канал, дава грешка !!!