Нощен кошмар над Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Re: Нощен кошмар над Пловдив

Мнениеот drakon » 23 юли 2015 15:07

scb написа:
drakon написа:
scb написа:Най-лошото на демокрацията е че дава право на всякакви изрезки да говорят свободно. Най-доброто за такива го е измислил Пиночет - на стадиона, по една супа на ден и там свободно да си протестират колко искат. Най-големите празнодумци и мрънкачи са винаги ляво ориентирани. Дали от педерастия или от нещо друго, но са леваци отвсякъде.

[offtopic]Не е по-темата затова спри да се излагаш прочети сега кой президент на Чили ще се изненадаш много :lol:[/offtopic]

Няма какво да се изненадам, след Пиночет и социалистите там са станали хора! А не като нашите промити мозъци - 50 години комунистическо робство направо е затрило нацията ни и още 100 години не можем се оправим.

Тогава не пиши само ами стани нашия Пиночет зад теб съм !

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 23 юли 2015 15:14

drakon написа:
scb написа:
drakon написа:
scb написа:Най-лошото на демокрацията е че дава право на всякакви изрезки да говорят свободно. Най-доброто за такива го е измислил Пиночет - на стадиона, по една супа на ден и там свободно да си протестират колко искат. Най-големите празнодумци и мрънкачи са винаги ляво ориентирани. Дали от педерастия или от нещо друго, но са леваци отвсякъде.

[offtopic]Не е по-темата затова спри да се излагаш прочети сега кой президент на Чили ще се изненадаш много :lol:[/offtopic]

Няма какво да се изненадам, след Пиночет и социалистите там са станали хора! А не като нашите промити мозъци - 50 години комунистическо робство направо е затрило нацията ни и още 100 години не можем се оправим.

Тогава не пиши само ами стани нашия Пиночет зад теб съм !

Не те искам зад мен, ти си фен на Севиля! А Пиночет не мога да стана защото няма да мога да намеря повече от2-ма българи да мислят еднакво.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 23 юли 2015 15:29

scb написа:
Не те искам зад мен, ти си фен на Севиля! А Пиночет не мога да стана защото няма да мога да намеря повече от2-ма българи да мислят еднакво.

Ааа ясен си ми нека друг да го свърши пък после ще дойдеш и ти ;) ! Не ти трябват мислители, а революционери ! Като гледам от София лесно се гледа Ботев Пд ;)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 юли 2015 15:30

keanu1936 написа:
dafquezz написа:
Тони написа:Българският роб и гъза си дава на американец, а докъто го праскат вика : "ми ти кво искаш, руснак ли да е". Нищо, че руснаците отдавна нямат нищо общо с нас.

Деня в който руския тумор спре да има общо с нас е денят, в който ще станем нормална държава. Но това на потомък на активни борци срещу несъществуващ фашизъм няма как да го обясниш.

много евроатлантици с промити мозъчета има затова сме на тоя хал

България е член на НАТО,независимо дали го одобрявате това.НАТО е военна организация и като така планира и провижда учения.Ако вместо
американски самолети,прелитаха турски,тогава какво.Повече от 10г сме член и това се случва за първи път.Като член на Варшавския договор
същото са го правили руски самолети-каква е разликата.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 23 юли 2015 15:31

scb написа:няма да мога да намеря повече от2-ма българи да мислят еднакво.

Което е едно от малкото добри неща останали характерни за тоя народ. Стадния манталитет, колкото и да се пънат някои мислители, ни е чужд и непривичен.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 юли 2015 15:52

petko.h.markov написа:България е член на НАТО,независимо дали го одобрявате това.НАТО е военна организация и като така планира и провижда учения.Ако вместо
американски самолети,прелитаха турски,тогава какво.Повече от 10г сме член и това се случва за първи път.Като член на Варшавския договор

Колко учения има между България и Франция или Германия да речем?
Защо над Пловдив не летят френски или немски самолети?
Ако летяха турски, нищо, защото Турция, подобно на сащ е пълноправен член на нато и също трябва да пази българските граници.
Колко съветски бази имаше в България по време на Варшваския договор?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 юли 2015 16:11

HoUs4oOL написа:
petko.h.markov написа:България е член на НАТО,независимо дали го одобрявате това.НАТО е военна организация и като така планира и провижда учения.Ако вместо

Ако летяха турски, нищо, защото Турция, подобно на сащ е пълноправен член на нато и също трябва да пази българските граници.

Ако правилно съм прочел,проблема е защо американски,за другите може.На първия въпрос-кой съм аз за да знам такива неща.Къде в България има
американски бази,ти виждал ли си какво представлява американска база извън САЩ?Та ние искахме да станем република към СССР.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 юли 2015 16:17

HoUs4oOL написа:

Има Серьожа ама ти откъде да знаеш, всяка година се провежда "БРИЗ" и участват различни държави от НАТО.
По данни от руски източници е имало ядрени съветски бази тук, ама нашите отричат.
Не беше нужно да има съветски бази тук, ние бяхме най- верният пудел, като в Москва пръднеха, ние се насирахме.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 23 юли 2015 16:26

dafquezz написа:
scb написа:няма да мога да намеря повече от2-ма българи да мислят еднакво.

Което е едно от малкото добри неща останали характерни за тоя народ. Стадния манталитет, колкото и да се пънат някои мислители, ни е чужд и непривичен.

Не съм чобан и не разбирам от стада, но мисля, че за да свършиш нещо читаво трябва да имаш съмишленици. А то нашето е - всеки е войвода, всеки е най-начетен, най-разбиращ. Бе изобщо сме - ни се води, ни се кара :mrgreen:

drakon написа:
scb написа:

Ааа ясен си ми нека друг да го свърши пък после ще дойдеш и ти ;) ! Не ти трябват мислители, а революционери ! Като гледам от София лесно се гледа Ботев Пд ;)

Извади логика! Какво ти казвам, ти какво разбираш, а и това с лесното гледане от София просто е върха на логическата връзка :mrgreen: Не е добре да си за Севиля :geek:
Последна промяна от scb на 23 юли 2015 16:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 23 юли 2015 16:28

petko.h.markov написа:Та ние искахме да станем република към СССР.

Ние искахме да станем република на СССР ама те ни не искат ! С това тая ваша мантра , че русите все ни искали умре :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”