ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mekatoplina1
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 13:21

Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:
Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:Каши, вече излезе ли, че ганчо ще прави ново дружество и старото да мре ??? А ?

Не знам, кажи ти!

Ако джуджето си направи ново ЦСКА и аз ще си направя, заклевам се . Да видим Кралев на кой , ще даде базите :)

Направи си!
ФК "Мека армейска топлина-ЦСКА" София

Ти ще ме припознаеш веднага, нали ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2015 13:25

mekatoplina1 написа:
Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:
Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:Каши, вече излезе ли, че ганчо ще прави ново дружество и старото да мре ??? А ?

Не знам, кажи ти!

Ако джуджето си направи ново ЦСКА и аз ще си направя, заклевам се . Да видим Кралев на кой , ще даде базите :)

Направи си!

Ако заиграеш с червена фланелка на "Армията" и Кралев ти предостави базата-одма съм те припознал :mrgreen: Кого ще цаниш за треньор, защото тук има разбиращи играта-това вратар, ляв бек, десен бек, средено-централен бек, външен халф, вътрешна сърма (опс, това беше от борбата) , дефанзивни, офанзивни....Моуриньо чете и чейнето му провисва от уважение.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 13:26

Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:Каши, четеш ли кво пишат идиотите тук , стареца пребит от некви с татуси на кафето на пацо и сега се чудим ,нама фенове ли са , кви са , а не бе монаси от Семинарията , взели детето за дяволско изчадие ....бахти олигофрените, това вече е прекалено !!!! Полицията да кажела, журналята да не нагнетяват ....

Аз не се наемам да кажа какви са, но пък оня убавец, с бръснатата глава и рекламна фланелка на ЦСКА, дето пиеше Пиринско, излъчваше такъв интелект и култура, че направо се потресох :(

В случая няма значение, дали са фенове на Левски, ЦСКА или пък Ботев. Във всяко стадо има мърша. Лошото е, че след такива изцепки страдат нормалните фенове, които често биват приобщавани към идиотите. Феновете са гласът и обликът на един отбор. Докато простотията и вандалщината стои на преден план, стадионите ще пустеят все повече.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2015 13:31

RedeviL написа:
Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:Каши, четеш ли кво пишат идиотите тук , стареца пребит от некви с татуси на кафето на пацо и сега се чудим ,нама фенове ли са , кви са , а не бе монаси от Семинарията , взели детето за дяволско изчадие ....бахти олигофрените, това вече е прекалено !!!! Полицията да кажела, журналята да не нагнетяват ....

Аз не се наемам да кажа какви са, но пък оня убавец, с бръснатата глава и рекламна фланелка на ЦСКА, дето пиеше Пиринско, излъчваше такъв интелект и култура, че направо се потресох :(

В случая няма значение, дали са фенове на Левски, ЦСКА или пък Ботев. Във всяко стадо има мърша. Лошото е, че след такива изцепки страдат нормалните фенове, които често биват приобщавани към идиотите. Феновете са гласът и обликът на един отбор. Когато обаче простотията и вандалщината стои на преден план, стадионите ще пустеят все повече.

Прав си. Аз обаче дадох конкретен пример и не мога да го причисля към друг отбор този фен. Иначе, като гледам как учтиво, само с леки и фини закачки се водят дискусиите тук, особено между пловдивските фенове....Тази сутрин получих много мило лично, от едно смотано левскарче, което винаги ми е правило впечатление с огромната си речникова ограниченост (и не само речникова). Та щом по форум, без да познаваш човек, можеш да си простак с него, защо да очаквам друго поведение от този простак и в реалния живот.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 13:35

Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:
Кашчей написа:
mekatoplina1 написа:
Кашчей написа:

Не знам, кажи ти!

Направи си!

Ако заиграеш с червена фланелка на "Армията" и Кралев ти предостави базата-одма съм те припознал :mrgreen: Кого ще цаниш за треньор, защото тук има разбиращи играта-това вратар, ляв бек, десен бек, средено-централен бек, външен халф, вътрешна сърма (опс, това беше от борбата) , дефанзивни, офанзивни....Моуриньо чете и чейнето му провисва от уважение.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 юли 2015 13:38

Модераторите или да заключват темата или да вземат мерки и да озаптят двата трола които я налазиха!Вие сте на ход! :shock: :( :o
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 13:39

Мисля да дам шанс , на най- успелият треньор на младежи в БГ, стига да не е левскар. Да покаже какво може за мъже. :)

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 13:40

GOLEADOR написа:Модераторите или да заключват темата или да вземат мерки и да озаптят двата трола които я налазиха!Вие сте на ход! :shock: :( :o

Като два трола ли ти се виждам ???

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 13:42

GOLEADOR написа:Модераторите или да заключват темата или да вземат мерки и да озаптят двата трола които я налазиха!Вие сте на ход! :shock: :( :o

Мислех, че си в ремисия, но явно си неспасяем случай ти ....уви !

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 13:46

Абе, оли, нали ако не сме 2-3 идиоти тук с чувство за хумор, ще си умрете от скука тук и ще трябва да се капълоса този форум... Дай да си говорим реално.

Върни се в “Архив”