Иначе мача доста по-добре(като изключим русия Винету).Започват да си спират топката и все по–малко излишно да я задържат.В доста от младите момчета си личи липсата на опит,но се вижда и потенциал за развитие.До началото на първенството ще сме доста добре според мен.
ЦСКА София - Марица Пловдив (22.07.2015) контрола FT 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: ЦСКА София - Марица Пловдив (22.07.2015) контрола FT 3:1
Аз нямам спомен мач от "В" група да не се е играл на осветление.
Иначе мача доста по-добре(като изключим русия Винету).Започват да си спират топката и все по–малко излишно да я задържат.В доста от младите момчета си личи липсата на опит,но се вижда и потенциал за развитие.До началото на първенството ще сме доста добре според мен.
- dreben23
- Контакти:
Не успях да гледам мача, а много исках пак да погледам Маричка срещу нас, ама сестрата си дойде слънчасала от Рожен и ходихме и на болница. Мъки човешки колкото щеш!
Тва слънце не прощава, днеска беше ад да си на открито! [offtopic]Една системка вляхме, една инджекцийка и живнахме малко. Изследванията и те са добри, това е важното.
[/offtopic]
Доста често и аз не се замислям и викам да не ги жалим футболистите, ама като ти дойде на главата и почваш да се замисляш. Все пак гледам от репортажа, че сме играли значително по-добре и голчетата са хубави, и гредите и пропуска на Момчил Цветанов много ме радва!
Как успя да я извади тая топка, егати спеца!
Дали ще го има на запис някъде?
О, има го, тегля! 
Доста често и аз не се замислям и викам да не ги жалим футболистите, ама като ти дойде на главата и почваш да се замисляш. Все пак гледам от репортажа, че сме играли значително по-добре и голчетата са хубави, и гредите и пропуска на Момчил Цветанов много ме радва!
Дали ще го има на запис някъде?
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Аз втория мач пропуснах, но от видяното на живо - в Тетевен и вчера - закономерно се забелязва сработване и плавно навлизане във форма (индивидуална и отборна). При по-голяма концентрация пред гола Маричката отиваше на 5-6 парцала разлика... Но нямаше нужда и причина да ги унижаваме. По-добре да си пазим головете за Боковите котенца, Жадното, Симитли и подобни.
Единственото притеснение е, че Боби Галчев изглеждаше като Меси, а Преслав Йорданов като Джеко на фона на останалите играчи( и чужди и свои, неиграли в А група). Дано разликата не е толкова огромна, колкото изглежда... Реалната проверка, доколко можем да мислим за добри игри на Купата, ще видим в последната контрола с кипърците.
Единственото притеснение е, че Боби Галчев изглеждаше като Меси, а Преслав Йорданов като Джеко на фона на останалите играчи( и чужди и свои, неиграли в А група). Дано разликата не е толкова огромна, колкото изглежда... Реалната проверка, доколко можем да мислим за добри игри на Купата, ще видим в последната контрола с кипърците.
За съжаление и аз пропуснах да гледам мача, но като чета репортажите се радвам на напредъка, който и аз очаквах! - не познах за резултата 2:0, но пък познах за два гола разлика! Така трябва да е за да има растеж и ето че го има!!!
А за жегите и аз не разбирам, защо се дискутира? - не само като деца, но и точно на тази възраст, гонехме топката по 2 часа, без да се замисляме за времето!!! А най се радвахме на такова слънчево време...
Синът ми - Локомотивец - на 27 години и той ходи да рита сега, че и иска да се включва в новото Локо Сф, ако нямат достатъчно футболисти
А за жегите и аз не разбирам, защо се дискутира? - не само като деца, но и точно на тази възраст, гонехме топката по 2 часа, без да се замисляме за времето!!! А най се радвахме на такова слънчево време...
Синът ми - Локомотивец - на 27 години и той ходи да рита сега, че и иска да се включва в новото Локо Сф, ако нямат достатъчно футболисти
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
-
гражданин от село
kiril.a.d написа:Синът ми - Локомотивец - на 27 години
На това му се казва - лош родителски контрол.
-
angelofdeath
- Контакти:
Контролните мачове са за треньорите и от тях не се очакват разгромни победи. Важно е отбора да се обиграва и да стават ясни титулярите. Аз все още не познавам всички нови футболисти, но като гледам ядрото е ясно. Радвам се много на младите момчета, които израстват от мач на мач. Няма нищо по-хубаво от слав между опитни и нахъсани младоци. Вярвам, че Янев ще им дава шанс и в истинските двубои. Притесняваме, че във битки, като с Миньор, Беласица и Радомир могат да ги наритат зверски и да се пречупят. Възможно е и да се калят и след време във А група да имаме състав от гладиатори.
гражданин от село написа:kiril.a.d написа:Синът ми - Локомотивец - на 27 години
Така си е,особено като се сетя,че баща ми Бог да го прости,беше левскар
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Re: ЦСКА София - Марица Пловдив (22.07.2015) контрола
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Май този път ръководството сбърка с началния час на срещата.Адска жега е и грехота да караш някой да тича в този пек.Точно в горещниците контролите трябваше да се проведат в късен час и на осветление.Мдааа...
На 9-и август гарантираш ли, че ще е по-хладно, особено ако гостувате в Перник, примерно?
Ако случайно си забравил, заради зрителите в Европа, мачовете от СП в САЩ, в ЛА започваха по обяд, а не мисля, че техните стадиони са с климатик.
Кашчей,ако трябва да съм дребнав щях да ти отговоря,че в момента ЦСКА не е професионален отбор (за които ти говориш) и все от тоя сорт.Но истината е ,че просто в тази жега нямаше нужда от от толкова ранен час на двубоя.Говоря от човешка гледна точка.Дай да скапем футболистите в жегите,пък после ще му мислим защо сме ги правили тези контроли.Както и да е,за мен е грешка,че играем в този пек.
Написах го и преди мача с Панагюрище-този полусезон започва при горещо време и повечето ви мачове ще са на дневна светлина. Футболистите трябва да свикнат да играят при такива условия.
Малко офф, но аз работя всеки ден на температура доста по-висока и нямам право на смяна на полувремето. Дори това, което аз и колегите ми правим при тези условия, е по-полезно за икономиката на България от тичането на 22 двама изоглавени типа, а и то е едно тичане....Някои от тях (нямам предвид никого и никой отбор) могат да бъдат надбягани и от куца костенурка.
Янев добре прави, че не организира контролите по време, което няма да съвпада с мачовете. Ако утре вечер ще играеш на осветление, то и тренировката ти на стадиона трябва да е на осветление. Знаеш какво стана с подготовката на Белмекен преди Мексико 70, или не знаеш?!
Прав си Коша-само чанч за тия „изоглавени типове“
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
гражданин от село написа:kiril.a.d написа:Синът ми - Локомотивец - на 27 години
Важното е, че момчето няма афинитет към отбора на ДС!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?