Нощен кошмар над Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko_cska
Контакти:

Re: Нощен кошмар над Пловдив

Мнениеот petko_cska » 23 юли 2015 10:46

DarkPsy написа:
petko_cska написа:Май само лош човешки материал ни е останал. Такива самолети нямат никаква работа да провеждат учения над населени места посред нощ! Майните уж корави изглеждахте преди време и вместо и един самолет да ви бръмчи посред нощ да излезнете, то гледам бая надупени кифли и от вас има вече. Прост народ слаба държава.

Много серт го раздаваш. Интересно ТИ какво би направил? Може би ще извадиш РПГ-то от избата?

Смешното е че има пловдивчани, които защитават подобни безобразия. Ясно е, че няма как да попречим щом и на държавните органи им е все тая, ама виж даже разни ботевисти нямат против да им серат на главите и се радват даже. Тия диспансеризираните дето и руснаците намесиха не ги коментирам.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 юли 2015 11:38

River Plate написа:А кви да летят, руски ли?

Айде стига сте се излагали, или ви плащат за троленето по форумите!

Ами не плещи глупости. Снощи бях в Пловдив при дъщерята. Празнувахме рожден ден...и баш така си беше!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 23 юли 2015 11:40

Самолетите си летят така от доста вечери наред. От 20-21 ч. поне до полунощ. После заспивам и не знам дали продължават до по-късно.
А американците от няколко месеца не са мърдали от Новотела. Чак тази сутрин видях, че военната полиция я няма и си мисля, че вече са си тръгнали.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 юли 2015 11:45

samatoranaga написа:То бива бива простотия, ама трябва да сте рядко прости да намесвате политика в тези неща. Хората над които летяха се чудеха какво става и в момента в който попиташ - разни болни мозъци започват да те обиждат, че който не харесвал посред нощ да му бучат грамадни самолети над главата бил рубладжия и едва ли не трябвало да излезнем с цветя по покривите да посрещаме освободителите дето ни тормозеха посред нощ. Ако самолета мине встрани от вас може и да не усетите за какво става въпрос, ама ако ви мине точно над кооперацията и ви я разтресе няколко пъти в 1 през нощта няма да сте толкова толерантни.
Аз харесвам йената и от ника ми личи, та изтърваните от Паталеница, Карлуково и другите такива заведения може да въведат и йенаджий, освен рубладжий. Вижте и прочетете колко хора се оплакват и се чудят какво става преди да пишете глупости. Тая страна май най-добре наистина да я закрият щом само дупедавци са останали. Вместо да си защитаваме интересите един друг, то тук някакви "граждани"( интересно на коя държава) изкарват другите малоумни, че разпитват защо ги включват без да ги предупредят в някакви учения. Е**м ви и масти**те прости дето и фенове се пишете на всичко отгоре.

Респект брат! Еднакво мислим по въпроса!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 23 юли 2015 12:08

Ivan-LPFC написа:Е чак пък кошмар ... едва ли бяха повече от 2-3 самолета.
Т'ва като наближат избори и тук става ебати и цирка :D

Е то за теб и 20-да са все тая нали коня ти и без това се разкарва из жилището ти :lol:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 23 юли 2015 12:34

Айде бе, някои комсомолци под тепетата го играят все едо за пръв път виждат голяма метална и шумна... птица. :lol: :lol: В София още от Люлин вече са доста снишени и шумнички, а около Герена вече можеш да си махаш с пасажерите. :lol: На мен дори ми се случи да имаме мач и да се информирам за резултата от самолета, взирайки се в таблото на стадиона. ;) Естествено има разлика в шума при различна натовареност на двигателите. Но дори когато по Гергьовден формации по три изстребителя даваха яко газ на 100 метра от главите ни не беше нещо страшно.

Sirene

Мнениеот Sirene » 23 юли 2015 13:04

Това е нещо като национален спорт в България. Довчера си се оплаквал за нещо и когато видиш някой друг да има несгоди да почнеш да му се подиграваш.
Де*ба тъпата и проста нация.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 23 юли 2015 13:10

Пловдив едно време беше град символ на нормалността и крепост на антикомунизма. Сега като ви слушам, май наистина ви пръскат с нещо. Много на зле отиват нещата.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 23 юли 2015 13:12

Българският роб и гъза си дава на американец, а докъто го праскат вика : "ми ти кво искаш, руснак ли да е". Нищо, че руснаците отдавна нямат нищо общо с нас.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 23 юли 2015 13:15

Тони написа:Българският роб и гъза си дава на американец, а докъто го праскат вика : "ми ти кво искаш, руснак ли да е". Нищо, че руснаците отдавна нямат нищо общо с нас.

Деня в който руския тумор спре да има общо с нас е денят, в който ще станем нормална държава. Но това на потомък на активни борци срещу несъществуващ фашизъм няма как да го обясниш.

Върни се в “Свободна зона”