"Защо толкова се мразите бе, хора?"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: "Защо толкова се мразите бе, хора?"

Мнениеот fire » 22 юли 2015 17:51

samo_levski написа:
fire написа:
samo_levski написа:
Безапелационо правина и обоснована статия постната от автора на темата!

за да е добре обоснована една статия, първо в нея трябва да има някакво твърдение, което да бъде обосновано. какво твърди статията?

Ами във въпроса, зададен от автора е твърдението от статията! Ти не споделяш ли това твърдение? За пословичната омраза имам в предвид не за друго?
Написах си мнението без грам намерение да влизам в някаква полемика ;) Просто лично мнение.

въпрос не може да бъде твърдение. пословичната омраза я има нявсякъде, хората са същества, които мразят, мразили са и ще мразят. тва е. конкретно във футбола да не мислиш, че някой от юнайтед ще спести подигравките срещу ливърпул, ако бяха отпаднали така? или някой от барса ще вика за реал? щото са испанци или англичани?

тук не играе омразата, а играе националния ни комплекс за малоценност. що са комплексар може да се чуства горд от това, че някакъв футболен отбор от неговата страна играел в групите на някакъв футболен турнир. сега сигурно в англуия дружно всички се събират на площадите да гледат отборите, които играят в шл...

глупостите с това, че тия прославяли държавата ни пред света са много голяма комплексарщина, честно. никой футболен фен не го боли фара лудогорец от къде е. държавата ни и без това се е прославила достатъчно в западна европа с ордите мангали и евтиния алкохол в слънчев бряг. а конкретния неутрален индивид да чуства гордост или патриотизъм от това, че футболен отбор победил 2-3 други футболни отбора и влезнал в групите на шл е направо нелепо.

Съгласен съм напълно, но излизаме от контекста на темата, а поста ми беше изцяло по нея! Иначе принципно нямам особени различия с мисленето ти по останалите въпроси! Успех.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 22 юли 2015 18:35

Аз не ги мразя и вчера исках да продължат.Исках да гледам мачове от ШЛ или поне ЛЕ с участше на български отбор.По принцип подкрепям всички български отбори в евротурнирите без подуенци.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 23 юли 2015 00:05

Aз мога да напиша моята причина. Защото когато Левски отпадне от подобни отбори, а и от далеч по-силни, започват да се леят тонове помия от представители на най-различни други отбори, да се отварят тема след тема. Омръзнало ми е да слушам и чета как ако Левски се класирали за ЕКТ щели да донесат поредния срам, как щели да откриват нови географски ширини и какво ли още не. Ами ето - сега Левски не участва. Какво донесоха останалите уж по-достойни наши отбори? Нищо по-различно. Ами сега помията ще се връща там откъдето е дошла. Честито на таз годишните ни участници!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 23 юли 2015 06:21

Не мразя никого,но не е задължително да обичам всеки.Няма как да са ми любимци отбори които се разпореждат по всякакъв начин в българският футбол и решенията засягат други.Особенно любимият ми отбор.Какви чувства може да изпитва човек когато срещу отбора ти свирят смешни дуспи,не дават такава за любимците ти, страничният си затваря очите при явна засада,или играта с ръка е ,,дълго рамо''.Може и да съм християнин,но не подавам другата буза.Лудогорец жънат това което са посяли.И не злорадствам,но беше време да се свалят на Земята.

scot

Мнениеот scot » 23 юли 2015 06:45

как нема да мраземе бе!
ЛУПИ НА САПУН! САМО СМЪРТТА МУ ШЕ ЕЗМИЕ СРАМА!
АКО БЕХЕМЕ У СИЦИЛИА.......
МАЛКО Е ОМРАЗАТА ЩОМ ТАКИВА НЕ НАМАЗВАТ ВЪЖЕТО ПРИ ПЪРВИ ГАФ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юли 2015 10:07

Толкова ли е трудно да си дадем сметка, че всъщност положението във футбола ни много често е близко до отчайващо, че няма никакъв смисъл да спорим кой е по-голям евро идиот.

Да де, ама миналата година повечето журналя се надпреварваха да казват, че Лудогорец вдигнали нивото на футбола ни.

Сега, като отпаднаха, ма то нивото на футбола ни е ниско... Тц, тц, тц... Принципност от БГ журналист, това ще се случи, когато Земята спре да се върти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юли 2015 20:20

В живота има и омраза... моята е към подуянския комунистическо-доноснически клуб.... накратко - Отбора на всяка власт! :idea:
@ Няма как този отбор да не бъде мразен при положение, че е дало началото от 1944г. на съветско-комунистическата идеология в България!

Scanspeak
Контакти:

Мнениеот Scanspeak » 23 юли 2015 22:12

petko.h.markov написа:Нали всички сме българи. Нали всички трябва да се радваме, когато без значение кой отбор направи успех в Европа. Нали трябва всички да сме тъжни, когато се случи това, което се случи днес.

Поредното доказателство за футболната култура и изобщо привързаността на феновете на Разград. Да си виждам фен на Тотнъм да се радва като Арсенал бие в ШЛ или ЛЕ? Няма и да видиш. Киро си мисли, че ако уреди и Леевски да изпадне за да не стане така, че както отпадна мулти-милионния проект от Милсами, да не завършат и втори в класирането, че тогава и ШЛ няма. Миналата година, когато кренвиршите бяха в апогея си, какво стана с милионите и многото работа, която се влагала в Разград? Бяха втори след набързо окомплектования отбор на ЦСКА дето беше пред фалит. Голям успех, няма що, после някои ( основно неразбиращите от футбол ) хранеха надежди, че ще отстранят Молдовците.
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"

Върни се в “Футбол - България”