Санди74 написа:Когато си куха лейка като авторчето на темата
"Санди74",Комунистическо изчадие момчето пита а Кухата Лейка си ти.Прост ама с З накрая си.Срам си за Стара Загора срам си за Берое тъп ТРОЛ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Санди74 написа:Когато си куха лейка като авторчето на темата
JohnnieWalker написа:Свидетелството за съдимост може дори да не ти го иска работодателя. При работа като дистрибутор /шофьор ?/ едва ли ще има значение ако си се сбил с някой или ако си се изпикал на Попа. Дори да си съден, работодателя може да реши да те вземе на работа. Има определени институции, за които е задължително да не си съден. Примерно МВР
valio_cska написа:damyanov1963 написа:valio_cska написа:А ако предоставя "нереално" свидетелство за съдимост? Това възможно ли е ?
Може да си докараш беля, ако по някаква случайност се разбере и отново да станеш подсъдим
Преди да ме осъдят на местата които съм работил никога не съм имал проблеми, смисъл с работодатели НОИ, разни служби и т.н. Смятам да напусна България ако до септември не си намеря стабилна работа.
valio_cska написа:...Защо закона ми забранява да работя тези работи ? Каква е целта на всичко това ?
damyanov1963 написа:valio_cska написа:damyanov1963 написа:valio_cska написа:А ако предоставя "нереално" свидетелство за съдимост? Това възможно ли е ?
Може да си докараш беля, ако по някаква случайност се разбере и отново да станеш подсъдим
Преди да ме осъдят на местата които съм работил никога не съм имал проблеми, смисъл с работодатели НОИ, разни служби и т.н. Смятам да напусна България ако до септември не си намеря стабилна работа.
Има работодатели, за които СС е чиста формалност. Изискванията, да не си осъждан са за МВР, МНО и др. от тоя род.
Neo M написа:valio_cska написа:...Защо закона ми забранява да работя тези работи ? Каква е целта на всичко това ?
Къде в закона се казва, че ти е забранено да работиш? В момента си носиш последствията от грешката, която си направил. Най-малкото е коректно работодателя ти да знае дали си осъждан и ако е да, за какво е било. А после да си прецени дали да те вземе или не. А иначе правилото е измислено, за да не може примерно, осъждан за фалшифициране на банкноти и/или монети, да постъпи на работа в монетния двор на БНБ. В полицията да речем, не се допускат на работа хора с каквато и осъдителна присъда да е. Или в момента, в който получиш такава и си събираш партакешите. Редно е, не си ли съгласен?!
valio_cska написа:damyanov1963 написа:valio_cska написа:damyanov1963 написа:valio_cska написа:А ако предоставя "нереално" свидетелство за съдимост? Това възможно ли е ?
Има работодатели, за които СС е чиста формалност. Изискванията, да не си осъждан са за МВР, МНО и др. от тоя род.
Ще се постаря да си изкупя греха, знам че не съм изрод вярвам го и ги знам просто. Направих неща напук на себе си просто ми беше писнало от хората, които искаха да ме смачкат ( и успяха) че да ето постгнахте целта си, сега дано сте доволни. Голяма грешка просто бях в депресия и бях се отчаял от всичко, сега не е така но късно. Никога не подминавам хората които просят за пари ако ще и мошенници да са не ми пука искам да си изкупя греха
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта