Лудогорец дойде от В група, изпълни историческата си мисия - биеше постоянно Цска, запрати го към В групата (със своя голям бюджет принуди червените да купуват яко футболисти, за да фалират). Време е Лудогорец да се върне там, откъдето е дошъл.
Благодарим ти, Лудогорец!
Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3:1)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 21.07, 18:00ч
След всички ебавки за минарета, кренвиршоци, гал и т.н. е редно да кажеме, че тоя братовчед ли е на Моуриньо, чича ли му е, не знам точно, ама с такава селекция от играчи за по 2-3 милиона лева да излезеш срещу някакви трактористи с 2-ма опорни халфа
Киро е по-тъп и от него, щом го е назначил ...

Леевски, оле

- DrAvalanche
- Контакти:
Има ли лудогорци??? Има!
Kолко сте??? Трима!!!
C лютеница , кренвирши , салами
орлите падат от Милсами.

Kолко сте??? Трима!!!
C лютеница , кренвирши , салами
орлите падат от Милсами.

Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
Аре - и ние я свършихме по български...
entwickler написа:Аре - и ние я свършихме по български...
Дори не съм сигурен какъв език се говори в отбора

boabbb написа:След всички ебавки за минарета, кренвиршоци, гал и т.н. е редно да кажеме, че тоя братовчед ли е на Моуриньо, чича ли му е, не знам точно, ама с такава селекция от играчи за по 2-3 милиона лева да излезеш срещу някакви трактористи с 2-ма опорни халфа![]()
![]()
Киро е по-тъп и от него, щом го е назначил ...
Човекът след мача обясни, че е имало натрупана умора в отбора, трябва да е било затова. Кво ли ще е след 4 мача?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3
Случва се,за мен беше подценяване.Честито на Лудогорец ,ще имате нов треньор Илиян Илиев.
- tyanko1966
- Контакти:
Падението на Лудогорец
Нещата се повтарят като при Левски
4MVN написа:Случва се,за мен беше подценяване.Честито на Лудогорец ,ще имате нов треньор Илиян Илиев.
Оттук БГ отборите да забравят да подценяват който и да било а срещу Молдовски отбори в последните 4 сблъсъка резултата е 3:1 отстранявания за тях - два пъти Зимбру срещу Литекс и ЦСКА и сега това единствено Литекс отстрани м.г. Верис ли кви бяха!
И докато ние си мислим че футбола е на нивото отпреди 20 години и сме на светлинни години пред Молдова, Казахстан, Азербайджан и т.н. един Кайрат си позволява да привлече вдигал КЕШ с Байерн през 2013 макар и вече на доста сериозна възраст!
http://topsport.ibox.bg/news/id_2054678977
Последна промяна от runnersa на 21 юли 2015 23:14, променено общо 1 път.
Лудогорец от национална кауза се превърнаха в национални ... олигофрени
Така и не разбрах как един добре облечен господин се появи в едно интервю и си позволи такова аругантно държание, с което успя да настрои 90% от всички разумни хора, интересуващи се от БГ футбол срещу отборчето си!
Бил съм им на един "домакински" мач - срещу Стяуа и си спомянм как виках и се радвах за тях.
Днес отново изпитах същата радост
Яд ме е само за Владо Стоянов. Единственият професионалист сред аматьори (колеги и управници)! Всеки мач си оставя сърцето и душата на терена! Не заслужава да е там!

Така и не разбрах как един добре облечен господин се появи в едно интервю и си позволи такова аругантно държание, с което успя да настрои 90% от всички разумни хора, интересуващи се от БГ футбол срещу отборчето си!
Бил съм им на един "домакински" мач - срещу Стяуа и си спомянм как виках и се радвах за тях.
Днес отново изпитах същата радост

Яд ме е само за Владо Стоянов. Единственият професионалист сред аматьори (колеги и управници)! Всеки мач си оставя сърцето и душата на терена! Не заслужава да е там!