Тоя Рибейро ли е къв е, не го знам, ама може ли да се оправдва след мача, че били уморени и имали мачове през 3 дни
Тоя тъп ли е !?! Щом на 21 юли се оправдава с умора, според мене тоя е някакъв шизофреник, който само си мисли че Моуриньо му е приятел !
Като цяло голям срам за Лудогорец - всички, като се почне от Кирчо Президента, който си повярва много и почна да обижда журналисти и да си мисли че разбира от футбол, премине се през скаутите им и мениджърите, с които работят и дето им доведоха дървета за 1.6 млн евро, като тоя Ангуло например и се стигне до треньора шизофреник и футболистите, като Моци дето си помислиха, че като са хванали две дузпи и всичко им е позволено - всички са виновни !
От високо се пада най-лошо ! Някой колега сравни мачовете на Лудогорец с Милсами с тези на Левски с Тампере и лично за мен приликата е поразителна. Късмета е нещо, което не е даденост, а се заслужава. Миналата година Вандерсон вкара на Стяуа в 90-тата минута, тази година обаче не получиха дузпа, която можеше да получат. Явно вече не заслужават да имат късмет.
За жалост още в четвъртък, мисля че ще останем без предствители в Европа !
Няма смисъл да се присмиваме едните фенове на другите - истината е, че всички футболни отбори в тая държава в момента са еднакво смешни и слаби... само се се чудя колко време ще продължи това ?