diplomat написа:drakon написа:Масква какво е това бе неграмотник
Ти си титан на мисълта, брато!Продължавай в този дух да се хвърляш като Матросов на амбразурата.
Не съм ти искал оценката наркоманче

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:drakon написа:Масква какво е това бе неграмотник
Ти си титан на мисълта, брато!Продължавай в този дух да се хвърляш като Матросов на амбразурата.
diplomat написа:za nas e toj religiq написа:diplomat написа:Не ми е любим алиансът. Факт е, че американците го управляват главно, защото са най-силната страна членка. Факт е, че заради това се ползват с повече привилегии. Не знам какво очаквате, след като си нямаме никаква войска и никаква техника. Това е положението.
ААА взе да издишаш май![]()
Фактите са, че Амерка има воиски из целия свят, без дори да ги е канил някойВсички други набедени врагове имат войски единствено в техните си страни
![]()
![]()
Това ако не е окупиране на територия здраве му кажи! Та кой и от какво пазят янките в целия свят с армията сиМисля че е очевадно но все пак ще почакам да ми го кажеш !!!
Щом се чувстваш окупиран, това е твой проблем и си напълно свободен да направиш нещо по въпроса - Масква е на два хвърлея.Мен лично нито са ме спирали чужди войници, за да ме проверяват и да ми правят нещо лошо, нито се чувствам окупиран или под някаква опасност като видя разни самолети из небето. Свободно можеш да им теглиш майната на янките, за разлика от времената преди 89-та, когато ДС ще ти резне топките за най-малкото провинение и неуважение към "братския" СССР...
za nas e toj religiq написа: Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира![]()
И за разлика от теб, аз не искам нито в Ню Йорк, нито в Москва !!! Устроил съм си добре живота тук, в България и си ми харесва !!!
Това обаче не ми пречи да имам мнение и да мисля, нещо което ваще закърнели мозъци отдавна са спрели да правят! Достатъчно ви е да повтаряте като зомбита, пропагандните и изкривени до неузнаваемост "демократични" ценности на великите янки
Tzar_Kiro написа:za nas e toj religiq написа: Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира![]()
И за разлика от теб, аз не искам нито в Ню Йорк, нито в Москва !!! Устроил съм си добре живота тук, в България и си ми харесва !!!
Това обаче не ми пречи да имам мнение и да мисля, нещо което ваще закърнели мозъци отдавна са спрели да правят! Достатъчно ви е да повтаряте като зомбита, пропагандните и изкривени до неузнаваемост "демократични" ценности на великите янки
Едно голямо БРАВО!!!Все едно аз съм го писал!!!
za nas e toj religiq написа:Както и очаквах, съвсем естествено пропусна да ми отговориш![]()
Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира![]()
Кашчей написа:Tzar_Kiro написа:za nas e toj religiq написа: Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира![]()
Едно голямо БРАВО!!!Все едно аз съм го писал!!!
Бе къф цар си ти, дето все друг ти пише мнението преди теб![]()
scb написа:Лъжата съпровожда цялата съветска политика от момента на създаването на Съветска Русия
....................................................................................................................................
Кашчей написа:Оттук, до края на поста ти каква е връзката с темата?
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 9 госта