Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот drakon » 21 юли 2015 20:09

diplomat написа:
drakon написа:Масква какво е това бе неграмотник :?:

Ти си титан на мисълта, брато! :lol: Продължавай в този дух да се хвърляш като Матросов на амбразурата. 8-)

Не съм ти искал оценката наркоманче :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 юли 2015 20:25

Ето затова не се посещават масови мероприятия, щото винаги може да прелетят американски терористи и да подплашат агнетата. :cry:

Поне да бяха слезнали да хапнат кебапче от 3 лв. и да изиграят едно хоро. Бе аз чух, че нещо ми бръмна, ама мислех, че е стършелът дето се отклони за малко от маршрута, а то кво било. Само не мога да разбера как успяват хората винаги да си включат камерата на телефона, докато у въздушното ни пространство се рее некой тъп американец, поне единият трябваше да го е изпуснал от кадър, а то не, чека ги да ги щракне. Те да не би да са си правили лупинги, че да имаш време да ги щракнеш? Как има все няква странна птица дето седи на сянка с насочен телефон към небето готов за снимка се чудя, а други хора работят та се късат, че чак им прегоряло месото? :cry:

Е, защо всички се учудвате, България няма никаква защита. Само се слагаме на тоя или оня. То пак малкия дявол, че само минават, иначе сега щяхме да се прераждаме наново. :( Не трябваше да ги псуват, ами да им помахат, можеше да завъртят още едно кръгче.

А да видим сега имаме ли държава или лукови глави само, обикновено заселвали отвъд Океана и дошли да приперат кинтите при шумкарите! :mrgreen:

Навярно колегата шумкар44 е човекът с телефона, а американците са прелетели по-нисичко, за да могат да си направят и те снимка за спомен с една от най-известните личности в България. 8-) Да не мислите, че това се е случило, за да послушат "Излел е Дельо хайдутин" на Валя Балканска? Не, не, отишли заради шумкаря бре! Шегувам се.

[offtopic]Сестрата вика, че днеска са минали самолетчета бре, то няма събор днеска бе, деца. Днеска си вдигат гълъбите само. Кой знае кви терористи са били, ама като са видели, че са объркали деня и са си заминали. :shock: Това задължително да се разследва, ще ти таковам в държавата аз, особено ако са минали втори път! :cry: Сестрата и тя беше там, ще ми станат само на самолетчета и американчета ако ми паднат! :oops: :mrgreen:[/offtopic]

Стига сте писали бе, не може човек да ви даде истинска информация от първа работна ръка! :)
Последна промяна от dreben23 на 21 юли 2015 21:52, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2015 20:36

diplomat написа:
za nas e toj religiq написа:
diplomat написа:Не ми е любим алиансът. Факт е, че американците го управляват главно, защото са най-силната страна членка. Факт е, че заради това се ползват с повече привилегии. Не знам какво очаквате, след като си нямаме никаква войска и никаква техника. Това е положението.

ААА взе да издишаш май :lol:
Фактите са, че Амерка има воиски из целия свят, без дори да ги е канил някой :!: Всички други набедени врагове имат войски единствено в техните си страни :!: :!:
Това ако не е окупиране на територия здраве му кажи! Та кой и от какво пазят янките в целия свят с армията си :?: Мисля че е очевадно но все пак ще почакам да ми го кажеш !!!

Щом се чувстваш окупиран, това е твой проблем и си напълно свободен да направиш нещо по въпроса - Масква е на два хвърлея. ;) Мен лично нито са ме спирали чужди войници, за да ме проверяват и да ми правят нещо лошо, нито се чувствам окупиран или под някаква опасност като видя разни самолети из небето. Свободно можеш да им теглиш майната на янките, за разлика от времената преди 89-та, когато ДС ще ти резне топките за най-малкото провинение и неуважение към "братския" СССР...

Както и очаквах, съвсем естествено пропусна да ми отговориш :)
Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира :x
И за разлика от теб, аз не искам нито в Ню Йорк, нито в Москва !!! Устроил съм си добре живота тук, в България и си ми харесва !!!
Това обаче не ми пречи да имам мнение и да мисля, нещо което ваще закърнели мозъци отдавна са спрели да правят! Достатъчно ви е да повтаряте като зомбита, пропагандните и изкривени до неузнаваемост "демократични" ценности на великите янки :twisted:

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 20:44

za nas e toj religiq написа: Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира :x
И за разлика от теб, аз не искам нито в Ню Йорк, нито в Москва !!! Устроил съм си добре живота тук, в България и си ми харесва !!!
Това обаче не ми пречи да имам мнение и да мисля, нещо което ваще закърнели мозъци отдавна са спрели да правят! Достатъчно ви е да повтаряте като зомбита, пропагандните и изкривени до неузнаваемост "демократични" ценности на великите янки :twisted:

Едно голямо БРАВО!!!Все едно аз съм го писал!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 20:49

Tzar_Kiro написа:
za nas e toj religiq написа: Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира :x

Бе къф цар си ти, дето все друг ти пише мнението преди теб :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 21:10

za nas e toj religiq написа:Както и очаквах, съвсем естествено пропусна да ми отговориш :)
Янките пазят единствено своя си интерес и то със сила, използвайки прикритието НАТО! Не се свенят да създават конфликти там където имат изгода и да настанят трайно войските си УЖ да пазят после мира :x

Не съм пропуснал, просто ти отговорих вече и не обичам да се повтарям. Ти ми слагаш думи в устата, което изобщо не е коректно. Сега, ако обичаш, покажи мой коментар, в който аз възхвалям, безрезервно подкрепям, симпатизирам и т.н. на САЩ. Аз също имам мнение, което обаче не се харесва на русофилите и веднага ме заклеймяват като "хамериканофил", "соросоид" и други подобни глупости. Аз също не искам да живея в Ню Йорк, защото вече съм живял в чужбина и съм видял, че по-хубаво място от Родината няма!! :!: И няма да се извинявам за вижданията си и идеологията си, която отхвърля анти-човешкия комунизъм и неговите производни, които създадоха кагебейците, с помощта на евреите.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 21:11

Кашчей написа:
Tzar_Kiro написа:

Бе къф цар си ти, дето все друг ти пише мнението преди теб :mrgreen: :mrgreen:

За това си имам поданици!!!За да не се хабя лично,да не хабя изнежените си пръстчета и да не си губя и без това малкото безценно време,а да се занимавам с царските дела!!!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 21 юли 2015 21:13

Лъжата съпровожда цялата съветска политика от момента на създаването на Съветска Русия, след това СССР, а днес – путинска Русия. Лъжата стана държавен инструмент, както във вътрешната, така и във външната политика. За да построиш тоталитаризма трябва да излъжеш за царизма, за да построиш съветския империализъм трябва да излъжеш за американския империализъм. „Ние сме по-силни“ и „От нас се боят“ са два от лъжливите лозунги, съпровождащи съветските хора с десетилетия.

Цяла година светът следи поредната руска лъжа. В разни вариации тази лъжа трябваше да убеди хората, че нито руската армия, нито проруските терористи имат каквото и да е общо с гибелта на пътниците в малайзийския Боинг. Чухме вече най-безумните версии - от „стари трупове“ до „израелска ракета“, неизвестно как попаднала във воюващия Донбас. Руските пропагандисти изписваха и измисляха, задавяйки се в собствените лъжи, все нови и нови нелепи версии.

А всъщност става дума за еднозначно и съвършено точно установено събитие – самолетът бе свален с „Бук“, а не от украински самолет и не от израелска ракета, изстреляна от подводница в Средиземно море.

Най-интересното в това шикалкавене е, че няма никакъв шанс то да убеди световната общественост. Руснаците ще си вярват до край на официалната кремълска версия. На тях така им е удобно.

Да не вярваш означава да станеш революционер,

а думата „революция“ е мръсна дума в Русия, освен в съчетание с „велика октомврийска“. Руснаците са свикнали да са прави винаги и във всичко – така от десетилетия ги учипропагандата.

Да се признае, че Русия има съучастие в гибелта на пътниците от Боинга е равносилно на идеологическо самоубийство, сякаш в историята на СССР и на съвременна Русия нямаше и други големи трагедии. По време на спектакъла „Норд-Ост“ загинаха 174 души, в подводницата „Курск“ - 115, в Беслан – повече отколкото в Боинга - 333 човека, мнозинството деца. В Донбас за година и нещо – над 6500. А да не забравяме и Чечения, Грузия, Дагестан, жертвите на многочислени „антитерористични операции“, катастрофи.

Империята на лъжата винаги е живяла в състояние на активна дейност – да лъже на нея й се налагаше по много и често.

Лъгаха за „царския режим“, а по-късно, след време, скърбяха за „икономическите достижения“ през 1913 година.

Лъгаха за фашистка Германия,

докато същевременно съветските и хитлеровите чиновници се прегръщаха и взаимно си обменяха опит.

Лъгаха за американския империализъм, а непрестанно получаваха американска помощ – през 1891-92, през 1920-те, през 40-те, в началото на 90-те.

Лъгаха за „исламския фундаментализъм“, а няколко десетки години помагаха на екстремистите.

Също както някога, в зората на съветската власт, лъгаха за кулаците – разориха ги и ги накараха да умират от глад. По измислени обвинения в шпионаж, често в полза едновременно на няколко разузнавания, разстреляха стотици хиляди човека, милиони лежаха в затворите и лагерите по нагласени обвинения в „антисъветска дейност“.

Разбира се, в основата на „империята на лъжата“ бе странната идеология, наречена „марксизъм“, с добавките на нейния интерпретатор Ленин. От такава бомбастична смес самият Карл Маркс би се побъркал. И той, и неговият съратник Фридрих Энгелс не веднъж са се изказвали без голяма симпатия за историята и перспективите на Русия, но вездесъщата лъжа и тук свърши работа на съветската власт, тя бе призвана да стане заместител на очакваните, но така и не сбъдващи се успехи. Комунистите повтаряха, че „животът стана по хубав и по-весел“, но след като очакването все се отлагаше с десетилетия трябваше да се търси виновник за проточилия се процес на приближаване към „светлото бъдеще“.

Най-често по традиция виновните бяха американците и Европа, е, разбира се и вътрешните врагове – троцкистите, кулаците, белогвардейците, докторите, чуждестранните шпиони и антисъветските елементи. Когато такива врагове биваха изобличени, то за съветската власт най-удобно бе

да ги разстреля или да ги запрати за дълго време в Сибир,

където сами да си умрат – от глад и от студ.

Всъщност в Съветския съюз процесът на лъгането бе двустранен. Съветските хора повтаряха, че „ний друга тъй прекрасна страна не знаем“, но с удоволствие употребяваха вносни „маркови“ вещи и гледаха филмите за Джеймс Бонд. А когато след разпадането на СССР границите се отвориха, те без да се замислят побягнаха вън от същата тази „прекрасна“ страна, „гдето тъй волно диша съветският човек“. На някои им провървя, на мнозина - не. Ето защо, когато се появи Путин, не възникнаха кой знае какви проблеми с възстановяването на традицията на лъжата – хората с удоволствие пак се включиха да участват в този тъй увлекателен процес.

В Съветския съюз лъгането бе част от идеологическото въоръжение, част от комунистическия морал, за който говореше президентът Рейгън. Съветската власт постоянно се сблъскваше с реални врагове, със съпротива, която не прекъсваше през цялото съветско време. В Централна Азия – до средата на 30-те години, в Кавказ – до края на 40-те, в Украйна и балтийските страни – до края на 50-те. Най-мощната част на държавния апарат – ЧК, НКВД, МГБ, КГБ се бореше не с правонарушенията и не с нарушителите на обществения ред, а с борците против съветската власт, с т.н. „антисъветчици“. Борбата бе мощна, ако си спомним цифрите на арестуваните и убитите. И за да не знаят хората за това, тях ги лъжеха непрестанно – разказваше им се за някакви достижения и успехи, за петилетки и верни ленинци, издъхващи на своя пост.

Нека сега след тази съвсем кратка екскурзия в историята на съветската лъжа си представим майора от КГБ Владимир Путин, който започна своята дейност в Кремъл все със същото лъгане. Той излъга за „чеченския тероризъм“ и започна втората война. Той излъга за „Норд-Ост“, Беслан, атомната подводница „Курск“, наводнението в Кримское, за земетресението на Сахалин, за войната в Грузия. Нима смятате, че не е способен да излъже за малайзийския Боинг? И работата дори не опира да способностите, в тях едва ли някой още се съмнява, а в агресивната лъжа, която се сипе вече цяла година.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 21:26

scb написа:Лъжата съпровожда цялата съветска политика от момента на създаването на Съветска Русия
....................................................................................................................................

Оттук, до края на поста ти каква е връзката с темата?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 юли 2015 21:30

Кашчей написа:Оттук, до края на поста ти каква е връзката с темата?

Що пък трябва да има някаква връзка?
Момчето се изплю по рашка и му олекна на душата, к'во повече искаш...

Извинявам се, постнал е плювни по рашка. :lol:

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-car ... ta.html%7D
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”