korteneca написа:Madonna написа:Интернета спря след отпадането на Лудогорец
А бе не знам, ама и Спортал бяха за малко в профилактика след отпадането.
Имаше проблеми и с Гонг, и с форума, а Спортал правеха профилактика! Интересна работа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
korteneca написа:Madonna написа:Интернета спря след отпадането на Лудогорец
IvailoRz написа:Не виждам неколцината хейтъри за какво се радват . Освен че няма да има коеф за България , ще обезсмислим А група доста кръгове преди края на първенството ... не виждам в Бг освен Берое и то не с особено голям шанс , кой може да стане шампион .
Tzar_Kiro написа:Натрупаното самочувствие ни изигра лоша шега!!!Подценихме ги!!!Няма нищо,селските отборчета от А групаще усетят истинската ни мощ!!!
Borsuk написа:mishkar написа:След цска, левски, литекс и Славия ето ги поредните евроидиоти...а щях да забравя и еин отбор от морето, дето падна от албанци преди 25-30 години, което за времето си беше евроидиотизъм.
Евроидиотите са едни, коронясани са в Антверпен и признати от цял свят.
Тея зелените които ритаха днес са си просто олигофрени, като ... you know
noi написа:korteneca написа:Madonna написа:Интернета спря след отпадането на Лудогорец
Имаше проблеми и с Гонг, и с форума, а Спортал правеха профилактика! Интересна работа
slash1912 написа:IvailoRz написа:Не виждам неколцината хейтъри за какво се радват . Освен че няма да има коеф за България , ще обезсмислим А група доста кръгове преди края на първенството ... не виждам в Бг освен Берое и то не с особено голям шанс , кой може да стане шампион .
Видя се,че като няма съдия да ви подпира,може да паднете от всеки.Ясно е,как точно обезмисляте А групаГоспод гледа и връща на всеки!Това ви е за всички съдийски подаръци и надменни изявления от гелосания
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта