Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 19:12

Thsmith написа:
fcb_bg написа:
Thsmith написа:оууу самолет прелетял на 200 метра!?! Ужас! Бедствие! Хората трябва да съдят САЩ за психични травми от уплаха. Къде са виждали те самолет!?!
Сигурно е било много страшно и действително както автора предполага, САЩ са се опитвали да сплашват хората с тези летящи зверове, как им викаха, а да... самолети.

Да внимавате и като преминавате през трамвайната линия. Да не забравите, че трябва да я прескачате иначе ще ви хване ток и край.

Дори и на авиошоу е забранено да се лети над публиката. Като се знае, че има събор, да си променят летателния план. Бах ги, с по 2 патки ли са, че за тях правилата не важат?

Абе на Герена поне 10 тина пъти са минавали самолети по време на мачове към летище София и така минават, че заглушават даже звуковата уредба с шума си. Колко ли високо минават?

Аз не разбирам какво страшно и паническо има в това да видиш самолет да минават на 100-200 метра от теб? Очакваш да падне като камък на главата ти или да ти пусне бомби ли, какво? Е ако са много е неприятно. Вдигат шум и създават неудобство, но да говорим за сплашване (от първият пост) и някакви подобни глупости е абсурдно. Освен ако не си с фобиите на Монк де :lol:

Ами дай предложение до Летище София, самолетите кацащи от северозапад да захождат през Вакарел и Елин Пелин, за да не минават над Герена.
Другото-при такова прекрасно време и толкова големи Родопи, точно над Рожен по време на събора ли трябваше да летят и то ниско?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2015 19:21

diplomat написа:Не ми е любим алиансът. Факт е, че американците го управляват главно, защото са най-силната страна членка. Факт е, че заради това се ползват с повече привилегии. Не знам какво очаквате, след като си нямаме никаква войска и никаква техника. Това е положението.

ААА взе да издишаш май :lol:
Фактите са, че Амерка има воиски из целия свят, без дори да ги е канил някой :!: Всички други набедени врагове имат войски единствено в техните си страни :!: :!:
Това ако не е окупиране на територия здраве му кажи! Та кой и от какво пазят янките в целия свят с армията си :?: Мисля че е очевадно но все пак ще почакам да ми го кажеш !!!

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 21 юли 2015 19:25

diplomat написа:А, такали, а да ли, товае обикновенна грешка, за раз лика от, писането натоя малоумник? :lol: :lol:

Кой бил неграмотника :?: Кой пише слято :?: Върви се прегледай ве охлюв ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 19:26

drakon написа:
diplomat написа:А, такали, а да ли, товае обикновенна грешка, за раз лика от, писането натоя малоумник? :lol: :lol:

Кой бил неграмотника :?: Кой пише слято :?: Върви се прегледай ве охлюв ;)

Това е написано нарочно така, ти не се ли усети поне малко?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 21 юли 2015 19:28

Леле колко кандидати са готови да целуват на бубарак обама самолета, че даже и за без пари, а политиците ни поне и пари взеха.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 19:33

za nas e toj religiq написа:
diplomat написа:Не ми е любим алиансът. Факт е, че американците го управляват главно, защото са най-силната страна членка. Факт е, че заради това се ползват с повече привилегии. Не знам какво очаквате, след като си нямаме никаква войска и никаква техника. Това е положението.

Фактите са, че Амерка има воиски из целия свят, без дори да ги е канил някой :!: Всички други набедени врагове имат войски единствено в техните си страни :!: :!:
Това ако не е окупиране на територия здраве му кажи! Та кой и от какво пазят янките в целия свят с армията си :?: Мисля че е очевадно но все пак ще почакам да ми го кажеш !!!

Щом се чувстваш окупиран, това е твой проблем и си напълно свободен да направиш нещо по въпроса - Масква е на два хвърлея. ;) Мен лично нито са ме спирали чужди войници, за да ме проверяват и да ми правят нещо лошо, нито се чувствам окупиран или под някаква опасност като видя разни самолети из небето. Свободно можеш да им теглиш майната на янките, за разлика от времената преди 89-та, когато ДС ще ти резне топките за най-малкото провинение и неуважение към "братския" СССР...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 юли 2015 19:38

Може би са искали да ги поздравят по този начин, знай ли човек.Аз като знам, някой какавани какви странни методи имат да те поздравяват когато си пеш, а те с някакво превозно средство..
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 21 юли 2015 19:39

diplomat написа:
za nas e toj religiq написа:

Щом се чувстваш окупиран, това е твой проблем и си напълно свободен да направиш нещо по въпроса - Масква е на два хвърлея. ;) Мен лично нито са ме спирали чужди войници, за да ме проверяват и да ми правят нещо лошо, нито се чувствам окупиран или под някаква опасност като видя разни самолети из небето. Свободно можеш да им теглиш майната на янките, за разлика от времената преди 89-та, когато ДС ще ти резне топките за най-малкото провинение и неуважение към "братския" СССР...

Масква какво е това бе неграмотник :?:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 19:46

drakon написа:Масква какво е това бе неграмотник :?:

Ти си титан на мисълта, брато! :lol: Продължавай в този дух да се хвърляш като Матросов на амбразурата. 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2015 20:05

Aз да споделя... Каза ми го лично присъствал на събитието - Тоя източник е соросоид, лично е звъннал на щатският главнокомандащ ВВС, да изпрати тея самолети, за да изплашат, тероризират и психясат русофилите, които са били на Рожен.

Не може да се отрече, че мисията е успешна.
US самолетите са изплашили не-само русофилите на Рожен, но и всички фенове на Путин, най-вече из различните БГ форуми.

След тази успешна акция, можем да напишем единствено - ХВАЛА на "Янките" !
С един куршум, два заека... Пардон, русофила. :mrgreen: :twisted: 8-) :geek:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”