Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 18:49

diplomat написа:
za nas e toj religiq написа:Нещо ти куца математиката :lol: Мисълта още повече :lol:
Те и китайците имат огромна армия ама не е пръсната из целия свят :?
Пак да те питам, какво търсят Американците в Европа и не само ? Кой и от какво пазят, още повече пък у нас!
Коя друга страна членка на НАТО има стационирани войски и бази в други държави (освен ако не е някакъв контингент за опазване на мира) ???????????????

Китайците членове ли са на НАТО? Членове ли са изобщо на някакъв военен алианс? И какво може да правят американците в Европа - пазят своите интереси и тези на съюзниците си. В НАТО, САЩ имат най-голяма войска и е нормално тя да преобладава, но не лъжете, че само американски войници има - в Украйна се включиха хора от всякакви народности във военните учения, включително и български войници.

Викаш Китай не са в НАТО!А Украйна в НАТО ли са???Всъщност, би ли ни обяснил какво означава думичката "атлантически" в абривиатурата и откъде идва!!!
Последна промяна от Tzar_Kiro на 21 юли 2015 18:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 21 юли 2015 18:50

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:Ти си неграмотен, бе, пич - какви мъдрости могат да излязат от теб, освен рядко-кафяЕви? :lol:

А, такали, а да ли, товае обикновенна грешка, за раз лика от, писането натоя малоумник? :lol: :lol:

Нцъ! Това е грешка, която показва непознаване на формите на променливото Я в българския език :twisted:

А неговото какво показва, Кашчей? Аз ще си направя бележка, а тоя кретен, дето не знае кое се пише слято и къде се слагат пунктуационни знаци - дали изобщо има мисловна дейност в кухата му комунистическа кратуна? :?: :roll:

Офтопик:
Да го духаш тъпанар

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 юли 2015 18:52

diplomat написа:
za nas e toj religiq написа:Нещо ти куца математиката :lol: Мисълта още повече :lol:
Те и китайците имат огромна армия ама не е пръсната из целия свят :?
Пак да те питам, какво търсят Американците в Европа и не само ? Кой и от какво пазят, още повече пък у нас!
Коя друга страна членка на НАТО има стационирани войски и бази в други държави (освен ако не е някакъв контингент за опазване на мира) ???????????????

Китайците членове ли са на НАТО? Членове ли са изобщо на някакъв военен алианс? И какво може да правят американците в Европа - пазят своите интереси и тези на съюзниците си. В НАТО, САЩ имат най-голяма войска и е нормално тя да преобладава, но не лъжете, че само американски войници има - в Украйна се включиха хора от всякакви народности във военните учения, включително и български войници.

Така е. Да е в унисон с назначените чужденци в управлението на страната.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 18:53

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:Ти си неграмотен, бе, пич - какви мъдрости могат да излязат от теб, освен рядко-кафяЕви? :lol:

А, такали, а да ли, товае обикновенна грешка, за раз лика от, писането натоя малоумник? :lol: :lol:

Нцъ! Това е грешка, която показва непознаване на формите на променливото Я в българския език :twisted:

А неговото какво показва, Кашчей? Аз ще си направя бележка, а тоя кретен, дето не знае кое се пише слято и къде се слагат пунктуационни знаци - дали изобщо има мисловна дейност в кухата му комунистическа кратуна? :?: :roll:

Честно да ти кажа, дори не разбрах за кого говориш, но ми беше удобен и реших да те отстрелям. Друг път ти мен ще отстреляш, защото и аз не съм идеален, но и не работя като коректор в ПР агенция 8-) :mrgreen:

Нашето не е чак толкова за оплакване, но когато в медиите прочетеш нещо написано по този начин става страшно, защото това би трябвало да са образовани хора.
Темата обаче е за друго. Аз съм потресен от мненията на много колеги, които не виждат нищо лошо във факта, че военно-транспортни самолети са прелетели над главите на десетки хиляди хора, събрани на празник, и то на обезпокоително ниска височина. Няма значение дали виновни са пилотите или наземната служба, командирите, начертали маршрута им.... Дълбоко се съмнявам, че никой не е знаел за този събор и станалото е съвсем случайно. Маршрут на полет не се прави два месеца предварително, без да знаеш какви ще са метеорологичните условия в зоната на полета, а този събор се рекламира от 2 месеца по БНР (поне аз там съм слушал до безкрай рекламата). За мен е без значение чии са самолетите-дори и наши да са пак е неприемливо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 18:53

drakon написа:
Офтопик:
Да го духаш тъпанар

Офтопик:
Не се поддавайте на провокациите им,те това целят!!!После ходят да доносничат в темата "Нужда от доноси"!!!Такава им е стратегията

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 18:54

Player написа:Ти сега чак мъченик се изкара. Но ако се докаже, че нямаш клонинг, сигурно ще си получиш извиненията. Въпреки че много си съмнителен. Е започваш ли инициативата? Ако не можеш, кажи на кой да пиша, за да разбера има ли шанс.

Абе, то и с Ай Пи-тата могат да се правят врътки, не е гаранция и подобно нещо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юли 2015 18:54

fcb_bg написа:
Thsmith написа:оууу самолет прелетял на 200 метра!?! Ужас! Бедствие! Хората трябва да съдят САЩ за психични травми от уплаха. Къде са виждали те самолет!?!
Сигурно е било много страшно и действително както автора предполага, САЩ са се опитвали да сплашват хората с тези летящи зверове, как им викаха, а да... самолети.

Да внимавате и като преминавате през трамвайната линия. Да не забравите, че трябва да я прескачате иначе ще ви хване ток и край.

Дори и на авиошоу е забранено да се лети над публиката. Като се знае, че има събор, да си променят летателния план. Бах ги, с по 2 патки ли са, че за тях правилата не важат?

Абе на Герена поне 10 тина пъти са минавали самолети по време на мачове към летище София и така минават, че заглушават даже звуковата уредба с шума си. Колко ли високо минават?

Аз не разбирам какво страшно и паническо има в това да видиш самолет да минават на 100-200 метра от теб? Очакваш да падне като камък на главата ти или да ти пусне бомби ли, какво? Е ако са много е неприятно. Вдигат шум и създават неудобство, но да говорим за сплашване (от първият пост) и някакви подобни глупости е абсурдно. Освен ако не си с фобиите на Монк де :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 18:59

Кашчей написа:Честно да ти кажа, дори не разбрах за кого говориш, но ми беше удобен и реших да те отстрелям. Друг път ти мен ще отстреляш, защото и аз не съм идеален, но и не работя като коректор в ПР агенция 8-) :mrgreen:

Нашето не е чак толкова за оплакване, но когато в медиите прочетеш нещо написано по този начин става страшно, защото това би трябвало да са образовани хора.
Темата обаче е за друго. Аз съм потресен от мненията на много колеги, които не виждат нищо лошо във факта, че военно-транспортни самолети са прелетели над главите на десетки хиляди хора, събрани на празник, и то на обезпокоително ниска височина. Няма значение дали виновни са пилотите или наземната служба, командирите, начертали маршрута им.... Дълбоко се съмнявам, че никой не е знаел за този събор и станалото е съвсем случайно. Маршрут на полет не се прави два месеца предварително, без да знаеш какви ще са метеорологичните условия в зоната на полета, а този събор се рекламира от 2 месеца по БНР (поне аз там съм слушал до безкрай рекламата). За мен е без значение чии са самолетите-дори и наши да са пак е неприемливо!

Първият ми коментар по темата:
diplomat написа:Наистина не е нормално да прелитат толкова ниско при толкова много цивилни, но се съмнявам, че са имали злонамерени цели в случая. По-скоро някой пак не си е свършил работата в Министерството, щото 'мириканците много знаят какъв събор има, след като за първи път се провежда от 9 години. :roll:

Това мисля по въпроса. А темата се разводни от различните видове тролове. :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 18:59

fcb_bg написа:
Thsmith написа:оууу самолет прелетял на 200 метра!?! Ужас! Бедствие! Хората трябва да съдят САЩ за психични травми от уплаха. Къде са виждали те самолет!?!
Сигурно е било много страшно и действително както автора предполага, САЩ са се опитвали да сплашват хората с тези летящи зверове, как им викаха, а да... самолети.

Да внимавате и като преминавате през трамвайната линия. Да не забравите, че трябва да я прескачате иначе ще ви хване ток и край.

Дори и на авиошоу е забранено да се лети над публиката. Като се знае, че има събор, да си променят летателния план. Бах ги, с по 2 патки ли са, че за тях правилата не важат?

Обаче, ако бяха руски самолети, друга плоча щеше да въртиш, нали ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 21 юли 2015 19:00

Tzar_Kiro написа:
drakon написа:
Офтопик:
Да го духаш тъпанар

Офтопик:
Не се поддавайте на провокациите им,те това целят!!!После ходят да доносничат в темата "Нужда от доноси"!!!Такава им е стратегията

Офтопик:
Боли ма меча дали тая лайнар ще ме докладва на някой

Върни се в “Свободна зона”