Велизар Попов в интервю пред Спортал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
3e/\eHo_MoMu4e
Контакти:

Re: Велизр Попов в интервю пред Спортал

Мнениеот 3e/\eHo_MoMu4e » 26 дек 2009 21:19

blue magic написа:Велизарчо още го е яд, че съдийските аванти свършиха. Забележете в детайли какво казва този селяндур:
"Цялата тази работа с бойкота на съдиите беше създадена напълно умишлено. Левски стана шампион през миналия сезон с абсолютно същите футболисти. Когато обаче сините започнат да редят загуба след загуба, тогава винаги има виновници"
Първо ако не знае какво значи "бойкот", то не е зле да се разрови малко в тълковния речник. За пръв път чувам ЛЕВСКИ да е бойкотирал някой съдия. Виж ако е имал предвид "протест" то той е напълно прав - протестът е умишлен - не съм чувал някой да протестира неволно... :)
Второ - явно акълът на тоя пряко кореспондира с прическата му - досега ЛЕВСКИ загуби много мачове, но САМО В ДВА СЛУЧАЯ - с Литекс и Ч.море сме се оплаквали от съдията. Но нашия Велизарчо продължава да си дрънка глупости и се притеснява кой щял да ни свири напролет. Щото друго си е селския му - Димо Момата - да уреди нарядчето...

Извинявай драги ми син смехурко,но под "селяндур" може би имаш предвид този човекоподобен /или по точно маймуноподобен/ индивид от аватара си???Когато въпросния /от аватара ти/достигне и на половината от интелектуалното ниво на Велизар,тогава пак можеш да пишеш във форума на Черно море!!!В един друг форум относно мнението на нашия треньор,изразих учудването си какво ли могат да отговорят неориентирани фенове на левски /умишлено с малка буква,пиша за отбора левски не за Апостола/!Но явно наглостта и простотията наистина са безгранични!!!Не е лесно да си тъп,но трябва и да се подържаш и да си фен на левски!!!
Най-хубавото нещо в София са,табелите за ВАРНА!!!
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 дек 2009 21:43

Колкото и да се опитвам да определя "интелектуалното ниво" на Велизар Попов все излиза на преден план прякорът му "Трите хикса", който очевидно е лепнат заради размера на бицепсите, а не предвид литературния му изказ. Хората не случайно определят обратнопропорционална зависимост между размера на мускулите и сивите мозъчни клетки - а и това е съвсем естествено. Вместо да попиваш знания ти губиш време на лежанката. Макар че не претендирам да познавам Велизар, за разлика от Гонзо, поне от това интервю блесна неразбирането на термина "бойкот", наред с другите небивалици, които е избълвал. А колкото до Гонзо - той никога не е нападал нито вашия отбор, нито вашия треньор, нито вашата публика. Той нападна съдията на мача и варненския шеф на съдиите, което обаче странно защо вие приехте като лична обида. И косвено признание, че тези хора са "едни от вас".
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 дек 2009 22:10

blue magic написа:Колкото и да се опитвам да определя "интелектуалното ниво" на Велизар Попов все излиза на преден план прякорът му "Трите хикса", който очевидно е лепнат заради размера на бицепсите, а не предвид литературния му изказ. Хората не случайно определят обратнопропорционална зависимост между размера на мускулите и сивите мозъчни клетки - а и това е съвсем естествено. Вместо да попиваш знания ти губиш време на лежанката. Макар че не претендирам да познавам Велизар, за разлика от Гонзо, поне от това интервю блесна неразбирането на термина "бойкот", наред с другите небивалици, които е избълвал. А колкото до Гонзо - той никога не е нападал нито вашия отбор, нито вашия треньор, нито вашата публика. Той нападна съдията на мача и варненския шеф на съдиите, което обаче странно защо вие приехте като лична обида. И косвено признание, че тези хора са "едни от вас".

Колега,много от твоите съмишленици-левскари,плюят Гонзо много повече,отколкото фен на Черно море Велизар Попов.Близо половината левскари които познавам,или съм контактувал с тях,не приемат Гонзо за велик играч и сега като ръководител.За какво да си говорим с теб,повече?Весела Коледа.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 дек 2009 22:16

Чакай бе Гарфилд,какъв ръководител може да бъде един смешник,един нехранимайко едва избутал 8-ми клас?Тоя не може да ми ръководи дето се вика и оназ ми работа.То да не е като да размахваш средни пръсти,да псуваш,да се събуваш по гащи и да подскачаш като недоносен.Гонзо е ръководител в Левски само защото е удобен на Борат,че тикайки напред митологизираната му мутра да има индулгенция на бездарното си управление превръщайки го в Гонзово такова,респективно-безукорно.Тоя даже 2 и 2 трудно смята...ръководил бил...И къде стигна?Отпадна позорно в ЛЕ,отпадна позорно за Купата на България,в А група го пребиха всякакви отбори пращайки го на сума ти точки от първия...това му е ръководенето на Гонзьо,великяи ръководител.Такива като Гонзо ги знаем.Отрепки.Надъхва играчите да играят грубо,да чупят крака.Левски стана най-грубия и грозно играещ отбор в А група.Това го може всеки,футболно нищо не ги е научил.А защо е лидер там ли?Ами защото играчите на Левски са едни мишкари,затова,те просто клякат пред истеричната му злоба.Гонзо проби ли във Франция?В Националния?Не,защото там мишкарите не са на линия....
Последна промяна от Sagittarius на 26 дек 2009 22:20, променено общо 2 пъти.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 26 дек 2009 22:19

Ето европейското държане на Гонзо.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oUNk97TvxJE[/youtube]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 дек 2009 22:21

:lol: Стрелец,пак ме изкефи. :lol: Аз знам че от Гонзо не става даже и щипка за пране,ама нали него накиснаха официално,за директор,треньор...чистач,параджия и шофьор на автобуса. :lol: Нали Гонзо го водят като началник. :)
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 дек 2009 22:23

Да, няма спор- доста е интелигентен...Къде изчезна тоя пич с аватара на "интелигентния" завършил Сорбоната Гозно, да коментира това видео...И поведението му порпинцип...Гонзо и ерудиция- да, да :mrgreen:
Да спориш с фен на Левски- да, да :mrgreen:
Моряци, левскарите живеят в паралелен син свят, другите не струват, само те са велики и дума не може да се каже за тях...Барса само като чуят фк Левски и умират от страх :mrgreen: Какво изобщо си правим труда да спорим с левскар- загубена кауза ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Велизар Попов в интервю пред Спортал

Мнениеот Sagittarius » 26 дек 2009 22:34

Барса(от Европа поддържам само този клуб) даже не са чували за Левски,повярвай ми,даже не им знаеха нито името,нито изобщо са ги приемали насериозно,ей така ги отнесаха с 5:0 вместо следобедна тренировчица.Но си спомням,че и там Гонзо блесна на Ноу Камп...разбира се-със селения пробвайки да счупи краката на Карлес Пуйол.Спомням си,че след бруталното нарушение Гонзо почна сам да си пляска с ръце и правейки жестове на съотборниците си да се вдигат....по тоя начин,защото само този му е известен.Колкото до видеоклипа-все едно слушам типичен селяндур,типична отрепка.Циганите като вдигат казаните за боклук така викат по шофьора на камиона "...шшшш еййййй,по леко бе да ти го набия в устата....еййййй нали ти казах бе,лекоооо бе да ти е*а майката"...нали сте ги чували :mrgreen: .Какво сте си мислели?Нещо от сорта - оф,толкоз много отрепки,толкоз селяни и диваци....хубавото е,че боклукчиите нямат трибуна на селянията си,но лошото е,че турбо-селянина Гонзо има.Той е идол на много хора,слагат му снимката на аватарите си....можеш ли да си представиш това?Селяндур едва избутал 8-ми клас,простак псуващ наляво и надясно където види хора....модел за подръжание.Затова май в България има толкова прости хора,идоли станаха Азис,Гонзьо...а един нормален човек има ли?Защо само на откровени цървули се дава трибуна?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 26 дек 2009 22:39

garfild8 написа:Сини фенове,вие никога не сте виновни за нищо :lol: На вас,са криви съдиите,публиката,оградите,китайската мафия и Европейския съюз. :lol: Този прословут мач с Чермо море,ще го помните докато сте живи.Спрете се малко и си гледайте празниците и не се ядосвайте.Не е полезно за здравето.

"Наставникът на Левски Георги Иванов остана разочарован от играта на избраниците си при гостуването на Сливен, загубено с 0:1.

"Пропуснахме положения, които трябваше да вкараме. Нормално е, след като отборът е уморен да се вкарат тези положения, за да се успокои мачът. Малко бавно и мудно започнахме, това продължи през цялата среща", сподели Гонзо.

"Левски изигра 12 мача в Европа. Те бяха между мачовете в България. Нормално е днес играчите, които бяха на терена срещу Виляреал да са малко по-мудни. Но да не се оправдаваме с това. Жалко е, защото такива мачове се печелят с голове. Ако ние бяхме вкарали първи, изходът щеше да е друг", каза още Георги Иванов.

"Казах и на футболистите, че сами си провалихме мача", добави Гонзо."Я ми обясни пак това,дето на нас винаги другите са ни виновни,че не го схванах?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Велизар Попов в интервю пред Спортал

Мнениеот garfild8 » 26 дек 2009 22:39

И аз се чудя,за отговор на последното ти изречение,Стрелец.Не е нормално това,ама какво може да направиш?Да не би,да им даваме трибуна,аз,ти или Морския?
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”