Ще успее ли Лудогорец да строши молдовския карък?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

годе

Re: Ще успее ли Лудогорец да строши молдовския карък?

Мнениеот годе » 21 юли 2015 16:10

damyanov1963 написа:Да си призная, аз като левскар се радвам на неуспехите на другите БГ отбори и то на заради друго, а заради гаврата с Левски всеки път, когато отпадне от ЕКТ. Тогава всички, които не са от Левски забравят, че са българи и са готови да продадат душите си - пардон гъзов.., пардон задниците си и на последния талибан само и само Левски да не успее в Европа. Но сега виждам, че омразата на българина е към всеки, който е успял в нещо. Нямам никакво намерение да защитавам Лц, ето казвам си - не са ми симпатичен отбор. Но да отричам и да плювам това, което направиха в Европа и което никой друг наш отбор не е правил, е меко казано комплексарщина. Мен не ме интересува Киро ли е, Миро ли е, Домус, или Гел е с какви пари постигна това, както не ме интересува и с какви пари направиха отборите си Абрамович, Берлускони и т.н. Важното е, че Лц от един никому неизвестен отбор стана известен от Ванкувър до Владивосток :lol: (да ме извинява Жан Виденов за цитата му).

Много си зле ,дедко!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юли 2015 16:14

годе написа:
damyanov1963 написа:Да си призная, аз като левскар се радвам на неуспехите на другите БГ отбори и то на заради друго, а заради гаврата с Левски всеки път, когато отпадне от ЕКТ. Тогава всички, които не са от Левски забравят, че са българи и са готови да продадат душите си - пардон гъзов.., пардон задниците си и на последния талибан само и само Левски да не успее в Европа. Но сега виждам, че омразата на българина е към всеки, който е успял в нещо. Нямам никакво намерение да защитавам Лц, ето казвам си - не са ми симпатичен отбор. Но да отричам и да плювам това, което направиха в Европа и което никой друг наш отбор не е правил, е меко казано комплексарщина. Мен не ме интересува Киро ли е, Миро ли е, Домус, или Гел е с какви пари постигна това, както не ме интересува и с какви пари направиха отборите си Абрамович, Берлускони и т.н. Важното е, че Лц от един никому неизвестен отбор стана известен от Ванкувър до Владивосток :lol: (да ме извинява Жан Виденов за цитата му).

Много си зле ,дедко!

Това си е твое мнение ГОДЕ ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

F.Nalbantov
Контакти:

Мнениеот F.Nalbantov » 21 юли 2015 16:24

damyanov1963 написа:След отстраняването на Литекс и ЦСКА от Зимбру, сега сме на прага на нов молдовски гаф. Ще излезе, че от 3 двубоя на български отбори с молдовски, винаги молдовците излизат победители. Нещо немислимо до преди 20 години.
Дано да не съм прав, ама...

predi 20 ne,no predi malko poveche,takiva otborcheta gi vodehme s 2-0 predi da sa sleznali ot samoleta.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юли 2015 16:27

F.Nalbantov написа:
damyanov1963 написа:След отстраняването на Литекс и ЦСКА от Зимбру, сега сме на прага на нов молдовски гаф. Ще излезе, че от 3 двубоя на български отбори с молдовски, винаги молдовците излизат победители. Нещо немислимо до преди 20 години.
Дано да не съм прав, ама...

predi 20 ne,no predi malko poveche,takiva otborcheta gi vodehme s 2-0 predi da sa sleznali ot samoleta.

Изразих се образно. Тогава още, като се паднеше такъв отбор се мислеше за следващия.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 21 юли 2015 16:33

Лудогорец ще победи и отстрани молдовците.

F.Nalbantov
Контакти:

Мнениеот F.Nalbantov » 21 юли 2015 16:38

bayern_munchen написа:Мисля че Мръсната Мастия си изпроси това отпадане, за да му е за урок. Помисли се за велик, че с уволнявания на треньори през 3 месеца се гради отбор и че всичко може да стане само с пари, да ама не.

Mnogo si prav!Zashto trenior kato Dermenjiev triabvashe da se chudi kakvo da kaje pred kamerite!?Mnogo goliama greshka.

Потребителски аватар
GOLEADOR

bayern_munchen - мишката подлец !

Мнениеот GOLEADOR » 21 юли 2015 16:42

bayern_munchen написа:
andonov_99 написа:Успех на "МилиСаМи" червена България е с вас!!!Нека да започне началото на края на каузата...Амин!

Неприятно, но факт - Домуса предпочете Делиормана пред Цска, за да стане Делиормана хегемон в А група, а Цска на село и закрит.

Мишко,казах ли ти да изписваш правилно името на ЦСКА?Даейби и подлеца ти неден,от коя дупка изпълзя,а мерзавецо?!И пак църкаш срещу ЦСКА.Цър-цър,цър-цър,миша му работа!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

F.Nalbantov
Контакти:

Мнениеот F.Nalbantov » 21 юли 2015 16:51

andonov_99 написа:Успех на "МилиСаМи" червена България е с вас!!!Нека да започне началото на края на каузата...Амин!

Chervena Bulgaria nikoga ne e znaela s kogo e.Da da nikoga.Chervena Bulgaria beshe i s Milko Balev i s Dobri Djurov i s viarnata si sapruga AFD Trakia,posle stana ot Stiaua,sega e ot........oooooo koi beshe?Ia nai-dobre si badete ot V GRUPA.

F.Nalbantov
Контакти:

Мнениеот F.Nalbantov » 21 юли 2015 17:00

Ботевъ Пловдивски написа:Дано да успее, би било добре за българския клубен футбол :) . Успех и на останалите ни 2 евроучастника :!: 8-)

Mnogo tochno,uvajavai vseki.Az sam ot LOKO,no po tozi nachin nie dokazvame,che sme nai-fufbolnia grad v BULGARIA.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 юли 2015 17:23

Ще успеят напук на злобарите ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Кошче за отпадъци”