Ще успее ли Лудогорец да строши молдовския карък?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще успее ли Лудогорец да строши молдовския карък?
Явно злобата тук превишава във пъти окрадените пари в КТБ.Не съм фен на разградчани, но съм фен на българският футбол и като такъв им желая успех.Успеят ли да отбележат гол до средата на първото полувреме - ще бият със разлика.Не успеят ли да вкарат до 60-65мин - тогава каруцата може и да се обърне...........По добри са и трябва да продължат..........
damyanov1963 написа: Ще излезе, че от 3 двубоя на български отбори с молдовски, винаги молдовците излизат победители. Нещо немислимо до преди 20 години.
.
Ще излезе, че бъкел не вдяваш от ЕКТ. Провери резултатите от мачовете ЦСКА-Конструктурул Молдова и Черно море- Искар-Стал от същата държавица
Това не е Левски или ЦСКА, със закъснели заплати и със собственик, който реди отбора.Не си правете илюзии.Лудогорец е един от големите отбори, щом става въпрос за източна Европа.Може много да не ви се иска, но Лудогорец ще продължи.Вашата злоба няма граници и оправдание, нито ще помогне на Милсами особенно.Който казва, че Лудогорец отпада е заслепен от злоба.
Моята прогноза е че Лудогорец ще спечели с 2 гола разлика.
Лудогорец има много по богат опит от Милсами в такива мачове и не веднъж са се доказвали със силни игри навън.
Моята прогноза е че Лудогорец ще спечели с 2 гола разлика.
Лудогорец има много по богат опит от Милсами в такива мачове и не веднъж са се доказвали със силни игри навън.
- damyanov1963
ikar написа:Явно злобата тук превишава във пъти окрадените пари в КТБ.Не съм фен на разградчани, но съм фен на българският футбол и като такъв им желая успех.Успеят ли да отбележат гол до средата на първото полувреме - ще бият със разлика.Не успеят ли да вкарат до 60-65мин - тогава каруцата може и да се обърне...........По добри са и трябва да продължат..........
А да не говориме за злоба и пъти, че като се сетя Левски, като отпадна от Иртиш...
Сега се сетихте, че сте патриоти и българи!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
drvasko98 написа:damyanov1963 написа: Ще излезе, че от 3 двубоя на български отбори с молдовски, винаги молдовците излизат победители. Нещо немислимо до преди 20 години.
.
Ще излезе, че бъкел не вдяваш от ЕКТ. Провери резултатите от мачовете ЦСКА-Конструктурул Молдова и Черно море- Искар-Стал от същата държавица
Браво Дечко! Ти ми отвори очите, ти просветли душата ми! Не знаех, а и не само аз, като гледам коментарите във форума, че някога е имало такива мачове. Явно са в графата - и др.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
1-3 за Лудите и те така!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Скоро ще слагаме кръста на Лудогорец. Гелосания се наигра...
Липса на късмет ( не знам защо турската дума "карък" бе използвана в тема на Лудогорец, може би е съвпадение
) е, когато имаш много на брой удари към вратата на противника и сериозно превъзходство. Аз си мисля, дали Милсами ще си строши отоманския "карък", щото май са изпуснали бая на ливадата в Делиормана.

"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"
- DrAvalanche
- Контакти:
Отпадане, отпадане и нищо, че е юли.
Отпадане, отпадане и нищо, че трибуна Моци е пуста.
Отпадане, отпадане понякога така,
пред погледа на олигарха изпращаме треньора.
Отива си и лятото, пристъпва есента,
отива си вече и титлата.
Отпадане, отпадане и нищо, че трибуна Моци е пуста.
Отпадане, отпадане понякога така,
пред погледа на олигарха изпращаме треньора.
Отива си и лятото, пристъпва есента,
отива си вече и титлата.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- damyanov1963
Да си призная, аз като левскар се радвам на неуспехите на другите БГ отбори и то на заради друго, а заради гаврата с Левски всеки път, когато отпадне от ЕКТ. Тогава всички, които не са от Левски забравят, че са българи и са готови да продадат душите си - пардон гъзов.., пардон задниците си и на последния талибан само и само Левски да не успее в Европа. Но сега виждам, че омразата на българина е към всеки, който е успял в нещо. Нямам никакво намерение да защитавам Лц, ето казвам си - не са ми симпатичен отбор. Но да отричам и да плювам това, което направиха в Европа и което никой друг наш отбор не е правил, е меко казано комплексарщина. Мен не ме интересува Киро ли е, Миро ли е, Домус, или Гел е с какви пари постигна това, както не ме интересува и с какви пари направиха отборите си Абрамович, Берлускони и т.н. Важното е, че Лц от един никому неизвестен отбор стана известен от Ванкувър до Владивосток
(да ме извинява Жан Виденов за цитата му).

Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч