Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 14:49

anihilator написа:
Кашчей написа:
Nuke написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Тези самолети нали не щъкат в небето волно,като птици.Имат определени от земята маршрути.Та какво са виновни тези
пилоти,че наземните са им задали такива маршрути.Мислите ли,че американците въобще са знаели за събора?И въобще
не свикнахте ли с простотиите,та вече 8ч някои от вас се хванаха за гушите.Даже забравиха каква беше темата.

Петко, ти да прочете някой да обвинява пилотите?

Ами за какво ручате жабетата?

Как изобщо ти минава през акъла, че някой може да обвини пилотите, които не решават къде и кога да летят? :roll:

Всъщност пилотите имат радиовръзка и няма как да не са видели поне десетина километра преди това множеството хора на поляните. Дали са съобщили и получили друга заповед , за промяна на височина или маршрут....можем само да гадаем.
Иначе бих попитал поддръжниците на тази маневра:
-Ако някой самолет бе аварирал и помел стотици хора на Рожен..какви щяхте да ги дървите днес?!

Чакай маалко ве пич стотици самолети кръжат ежедневно над България някой ако аварира над град ко прайм ? Да спрем всички самолети ?

Подобно на горното сравнение. Предлагам да разрешим всеки да си вее коня из България както намери за добре, щото нали..и без тва всеки ден минават самолети над територията ѝ.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 14:52

Nuke написа:
Player написа:
Кашчей написа: Всъщност пилотите имат радиовръзка и няма как да не са видели поне десетина километра преди това множеството хора на поляните. Дали са съобщили и получили друга заповед , за промяна на височина или маршрут....можем само да гадаем.
-Ако някой самолет бе аварирал и помел стотици хора на Рожен..какви щяхте да ги дървите днес?!

Ако някой влак дерайлира, какви трябва да ги дървим? А за стотиците загинали по пътищата в България? А самолетите които минават над София всеки ден? Направо да забраним всичко което се движи за да е спокойно по тази логика.

Стига с тия безумни сравнения. Влаковете си имат строго определени маршрути. Американските самолети ежедневно ли минават по тоя маршрут? Не става за сравнение това с влаковете.

А самолетите нямат маршрути така ли? Опитвате се да правите проблем с това че можело да има жертви при евентуална авария. Евентуални аварии може да станат навсякъде по всяко време. Не мисля че щом някой е отишъл в Родопите трябва да е по защитен от всички други. Ако беше станал някакъв пожар, кой щеше да е виновен или някое камикадзе да се взриви? Жертви може да станат навсякъде и по всяко време. И няма как да обезопасиш всичко и всички. Нищо не е станало в Рожен. Но само питате ако това, ако онова. Ако гръмне някой бойлер, какво да правим? Да ги държим далече от сгради хора за да няма проблеми ли. От мухата слон, правят русофилите тук и само мрънкат. Ревете си и си вземете кърпички, женички такива.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 14:54

Player написа:
Nuke написа:
Player написа:
Кашчей написа: Всъщност пилотите имат радиовръзка и няма как да не са видели поне десетина километра преди това множеството хора на поляните. Дали са съобщили и получили друга заповед , за промяна на височина или маршрут....можем само да гадаем.

Ако някой влак дерайлира, какви трябва да ги дървим? А за стотиците загинали по пътищата в България? А самолетите които минават над София всеки ден? Направо да забраним всичко което се движи за да е спокойно по тази логика.

Стига с тия безумни сравнения. Влаковете си имат строго определени маршрути. Американските самолети ежедневно ли минават по тоя маршрут? Не става за сравнение това с влаковете.

А самолетите нямат маршрути така ли? Опитвате се да правите проблем с това че можело да има жертви при евентуална авария. Евентуални аварии може да станат навсякъде по всяко време. Не мисля че щом някой е отишъл в Родопите трябва да е по защитен от всички други. Ако беше станал някакъв пожар, кой щеше да е виновен или някое камикадзе да се взриви? Жертви може да станат навсякъде и по всяко време. И няма как да обезопасиш всичко и всички. Нищо не е станало в Рожен. Но само питате ако това, ако онова. Ако гръмне някой бойлер, какво да правим? Да ги държим далече от сгради хора за да няма проблеми ли. От мухата слон, правят русофилите тук и само мрънкат. Ревете си и си вземете кърпички, женички такива.

Що говориш в множествено число, мъжленце? Аз съм си аз, не съм говорил за никакви аварии! Казах, че сравнението ти е безумно. Не е ли? Сравняваш ми влак на БДЖ с американски военен самолет...

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 21 юли 2015 15:06

Nuke написа:
Player написа:
Nuke написа:
Player написа:

Що говориш в множествено число, мъжленце? Аз съм си аз, не съм говорил за никакви аварии! Казах, че сравнението ти е безумно. Не е ли? Сравняваш ми влак на БДЖ с американски военен самолет...

Тоз влак ако са изсули на крайна гара /като Варна или Бургас например /без спирачки ще има повече жертви отколкото ако падне самолет вервай ми ;)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 15:07

Nuke написа: Що говориш в множествено число, мъжленце? Аз съм си аз, не съм говорил за никакви аварии! Казах, че сравнението ти е безумно. Не е ли? Сравняваш ми влак на БДЖ с американски военен самолет...

Ако си мислиш, че в този форум си само ти и пиша лично само и единствено за теб си се объркал. За това е в множествено число. Какъв е проблемът с тези 3 самолета тогава? Ако е заради авария, каква е вероятността точно някой от тези самолети, точно в този момент и място да се разбие и дали не е по-малко вероятно от всеки движещ се влак в момента или автобус, камион, цистерна, завод, мина...? Явно вие които говорите за проблем в случая, в това число и ти, говорите за сигурност. Никой, никъде, в нито един момент не е в абсолютна сигурност. Преминали самолети и можело да паднат върху хората. Ами всяка кола на улицата може да помете пешеходци по тротоара и тн. какво да направим за да не стане? Да ги спрем от движение може би. Проблем в случая обаче няма. Минали и заминали самолетите. Важно е да има руска пропаганда за някои хора.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 15:13

От друга страна, на мен ми харесва постъпката на западните ни съюзници от НАТО!!!Все повече хора ще започнат да проглеждат и да осъзнават,че България въщност не е в никакъв съюз със САЩ,а е окупирана от тях!!!Така че на наша територия,в момента имаме окупационни войски!!!Факт!!!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 21 юли 2015 15:17

Tzar_Kiro написа:От друга страна, на мен ми харесва постъпката на западните ни съюзници от НАТО!!!Все повече хора ще започнат да проглеждат и да осъзнават,че България въщност не е в никакъв съюз със САЩ,а е окупирана от тях!!!Така че на наша територия,в момента имаме окупационни войски!!!Факт!!!

Проглеждат , просветени , пробудени - наричате така всеки който вярва на руските медии , сензациите от вестниците на Пеевски , платените проруски сайтове у нас и какво била рекла тетка Ванга :!: Не мерси ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 15:18

Tzar_Kiro написа:От друга страна, на мен ми харесва постъпката на западните ни съюзници от НАТО!!!Все повече хора ще започнат да проглеждат и да осъзнават,че България въщност не е в никакъв съюз със САЩ,а е окупирана от тях!!!Така че на наша територия,в момента имаме окупационни войски!!!Факт!!!

:lol: :lol: :lol: Троло-ло-ло-ло-лооооооооооооооооо

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 15:18

Player написа:
Nuke написа: Що говориш в множествено число, мъжленце? Аз съм си аз, не съм говорил за никакви аварии! Казах, че сравнението ти е безумно. Не е ли? Сравняваш ми влак на БДЖ с американски военен самолет...

Ако си мислиш, че в този форум си само ти и пиша лично само и единствено за теб си се объркал.

Ами тогава се научи на елементарна комуникация. Говориш на мен, ама всъщност задочно отговаряш на "Пешо". Поне ми стана ясно, че е безсмислено да говоря с теб. Баста.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 21 юли 2015 15:25

Не знам защо обръщате внимание на няколко про-западни индивида в форума готови да продадат държавата си за няколко долара ;) ! Ясно е , че тези самолети нямат работа там и е ясно , че правителството ни е виновно за това !

Върни се в “Свободна зона”