Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Player » 21 юли 2015 13:56

fen-fen написа:
Player написа:
fen-fen написа: Така, че върви мисли каква е била целта!?

Не им знам целта. Едва ли някой тук може да каже със сигурност. Но да подкрепяте твърдението на аматьора пуснал темата е нелепо. Като прелетяха и какво стана? Някакъв проблем ли е станал след това? По твоята логика, да забраним всичко което се движи, защото може да направи беля. Влакове, камиони, автобуси и направо всичко което се движи.

Това казвам, че не им знам целта! И как реши какво подкрепям аз? Пресъздадох разговор в компанията с която бях, след като видяхме самолетите......а ти говориш каква била моята логика :)

Явно че не ти е харесало, че са минали самолети или греша? Не разбрах също какъв проблем е имало след това? Питах те и не каза. Явно не е имало тогава проблем. Което значи, че като не е имало проблем, тогава защо се прави това на проблем?

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 14:01

Как се наричат действията на военни сили, които са в тотален разрив със всякакви военни и правови норми и нарушават спокойствието и здравето на цивилно население? ТЕРОРИЗЪМ. Това са американските военни, побратимените на ИД отрепки.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 14:01

Player написа:
fen-fen написа:
Player написа:

Не им знам целта. Едва ли някой тук може да каже със сигурност. Но да подкрепяте твърдението на аматьора пуснал темата е нелепо. Като прелетяха и какво стана? Някакъв проблем ли е станал след това? По твоята логика, да забраним всичко което се движи, защото може да направи беля. Влакове, камиони, автобуси и направо всичко което се движи.

Това казвам, че не им знам целта! И как реши какво подкрепям аз? Пресъздадох разговор в компанията с която бях, след като видяхме самолетите......а ти говориш каква била моята логика :)

Явно че не ти е харесало, че са минали самолети или греша? Не разбрах също какъв проблем е имало след това? Питах те и не каза. Явно не е имало тогава проблем. Което значи, че като не е имало проблем, тогава защо се прави това на проблем?

Ти наистина ли не разбираш какъв е проблемът, или се правиш на.....
В програмата на събора има ли атракция: "Американски ВТС минават на ниска височина над участниците. Моля да аплодираме нашите нови съюзници!"?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 14:04

meteorit написа:Как се наричат действията на военни сили, които са в тотален разрив със всякакви военни и правови норми и нарушават спокойствието и здравето на цивилно население? ТЕРОРИЗЪМ. Това са американските военни, побратимените на ИД отрепки.

А дали от Министерството не са виновни? Американците откъде да знаят какво става там и какъв събор има? :?:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 юли 2015 14:09

Player написа:
fen-fen написа:
Player написа:

Ако трябва да бъда честен в началото наистина ми беше объркващо, защото никой не е очаквал да види подобно нещо. После нали по медиите все говорят и пишат какви ли не неща ( всяват паника общо взето). Не мога да кажа, че ми е харесало, но не ми е и попречило. Проблем е нямало поне, аз не видях да има такъв. Наистина имаше хора, които изпаднаха в някаква паника, дори стана малко комично. Едно дете се разплака и бащата почна да го успокоява докато майката си пиеше пиенето :) Не е станало кой знае какво, но редно беше хората да бъдат информирани предварително ако това е част от програмата и нямаше да има ти си такъв ти си онакъв.......
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 14:12

Кашчей написа: Ти наистина ли не разбираш какъв е проблемът, или се правиш на.....
В програмата на събора има ли атракция: "Американски ВТС минават на ниска височина над участниците. Моля да аплодираме нашите нови съюзници!"?!

Ами не разбирам какъв е проблема? Айде ти кажи. Като съм на Герена, винаги минават наблизо самолети, но никакъв проблем не е станало. Поякога минават и по 5 самолета за един мач и то пак на няколкостотин метра височина. Тук виждам, че за 30 секунди минават 3 самолета и вече голям проблем. Летят си по планините и вече става проблем. А къде да летят? Винаги има хора по планините, кой на разходка, кой с палатки да нощува. Дай да не лети там нищо за да не им нарушим спокойствието.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 юли 2015 14:13

Тези самолети нали не щъкат в небето волно,като птици.Имат определени от земята маршрути.Та какво са виновни тези
пилоти,че наземните са им задали такива маршрути.Мислите ли,че американците въобще са знаели за събора?И въобще
не свикнахте ли с простотиите,та вече 8ч някои от вас се хванаха за гушите.Даже забравиха каква беше темата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 14:16

petko.h.markov написа:Тези самолети нали не щъкат в небето волно,като птици.Имат определени от земята маршрути.Та какво са виновни тези
пилоти,че наземните са им задали такива маршрути.Мислите ли,че американците въобще са знаели за събора?И въобще
не свикнахте ли с простотиите,та вече 8ч някои от вас се хванаха за гушите.Даже забравиха каква беше темата.

Петко, ти да прочете някой да обвинява пилотите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 юли 2015 14:18

petko.h.markov написа:Тези самолети нали не щъкат в небето волно,като птици.Имат определени от земята маршрути.Та какво са виновни тези

#Засрамисебе !!!
Всички православни брадя знаят, че това е гнусна провокация и целенасочено действие от страна на американските ционисти империалисти и техните пионки в България. Само Бялата Златка Болин Субсидеров ще оправи нещата. Но първо да се върне от воаяж в Париж, Венеция, Куба, Москва или където харчи субсидията и парите на спонсорите от северна азия.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 21 юли 2015 14:18

Тези боклуци са навсякъде. С техните самолети, бази, войни, създаване на терористи в близкия изток, сваляне на правителства и заробване на посредствени държави, като нашата.

Върни се в “Свободна зона”