Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Player » 21 юли 2015 13:35

Tzar_Kiro написа:
Player написа:Не съм много съгласен заради мен някоя партия да получи 11 лв, но пък и не съм съгласен да оставя ДПС с повече гласове, като се правя на луд. Айде сега кажи явно от кои съм, цар олигофрен.

Работата е повече от ясна!!!Ти си сред спонсорите и донорите на ГЕРБ,за които гласуваш с "погнуса"!!!Дал ли си гласът си-дал си го,спонсорирал ли си ги-спонсорирал си ги!!!Сега нямашправо на глас,нямаш право и да се оплакваш!!!Заради теб страдаме всички ние, които сме с акъла си и които сме се осъзнали о време!!!Ти си първопричината за нашите страдания!!!

Я пак помисли малко. Не ща да давам парички на партиите. Виж ако печелят по 50ст. може да помисля. Ама като казвам, че не искам да прибират пари заради мен, как пък реши че им давам? Иначе много интересна логика имаш. Който гласува е причината за проблемите ни. Интересно. Може есента да ходиш пред урните и да гониш сам причината за бедите ни - избирателите. И ще се бориш за анархия.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 13:38

Nuke написа: Да се измъкна? Бе ти невменяем ли си, или просто си ГЕРБ-ераст?

Що е то ГЕРБ-ераст?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 13:40

Player написа:

Що е то ГЕРБ-ераст?

Такъв, който е гласувал за ГЕРБ и оправдава всяка тяхна постъпка, независимо дали е вредна или полезна.
Последна промяна от Nuke на 21 юли 2015 13:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 13:43

Наистина не е нормално да прелитат толкова ниско при толкова много цивилни, но се съмнявам, че са имали злонамерени цели в случая. По-скоро някой пак не си е свършил работата в Министерството, щото 'мириканците много знаят какъв събор има, след като за първи път се провежда от 9 години. :roll:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 13:43

fen-fen написа: Така, че върви мисли каква е била целта!?

Не им знам целта. Едва ли някой тук може да каже със сигурност. Но да подкрепяте твърдението на аматьора пуснал темата е нелепо. Като прелетяха и какво стана? Някакъв проблем ли е станал след това? По твоята логика, да забраним всичко което се движи, защото може да направи беля. Влакове, камиони, автобуси и направо всичко което се движи.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 юли 2015 13:49

Player написа:
fen-fen написа: Така, че върви мисли каква е била целта!?

Не им знам целта. Едва ли някой тук може да каже със сигурност. Но да подкрепяте твърдението на аматьора пуснал темата е нелепо. Като прелетяха и какво стана? Някакъв проблем ли е станал след това? По твоята логика, да забраним всичко което се движи, защото може да направи беля. Влакове, камиони, автобуси и направо всичко което се движи.

Това казвам, че не им знам целта! И как реши какво подкрепям аз? Пресъздадох разговор в компанията с която бях, след като видяхме самолетите......а ти говориш каква била моята логика :)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 13:50

THE G.A.M.E написа:Ти влизал ли си скоро из руските форуми да видиш, колко им е "положително" мнението за нас ?

Пишеш наизуст, колкото да си контра.
Принципно нямам нищо против населението на Р.Ф. макар да смятам славяните за загуба на генетичен материал ( то самите руснаци са едни "славяни", мани-мани, но щом се имат за такива, т'ва си е техен проблем ) но това е друга бира.

Русия винаги ще е по-опасна за Нас, от колкото САЩ.
Има исторически факти, порови се, ако имаш желание.

Що се отнася до обидите... Не смятам да падам на нивото ти, което очаквано, е под това на колорадският бръмбър.

Ти вече заяви, че искаш да избиеш цял народ, заради неприязънта ти към държавната им политика. Това ако не е падение...

Не знам какви са тея форуми, ама безпристрастно погледнато, България е жалка държава, изпълняваща каквото й каже САЩ и включваща се в саткциите срещу Русия, дори когато те са против Нашите икономически интереси. Как да гледат с добро око към държавата ни?

И точно в момента САЩ е стократно по-опасна за България, логиката ти е просто необяснима.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 13:50

Nuke написа:
Player написа:

Що е то ГЕРБ-ераст?

Такъв, който е гласувал са ГЕРБ и оправдава всяка тяхна постъпка, неависимо дали е вредна или полезна.

Има едни хора които оправдават постъпките независимо дали са вредни или полезни- русофилите. Щом нещо прави Атака или Русия е добро - без значение дали е вредно или не. За разлика от тях хората които гласуват в България за която и да е партия, винаги ще осъдят някое решение или действие което не е добро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 13:53

Player написа:
Nuke написа:
Player написа:

Що е то ГЕРБ-ераст?

Такъв, който е гласувал са ГЕРБ и оправдава всяка тяхна постъпка, неависимо дали е вредна или полезна.

Има едни хора които оправдават постъпките независимо дали са вредни или полезни- русофилите. Щом нещо прави Атака или Русия е добро - без значение дали е вредно или не. За разлика от тях хората които гласуват в България за която и да е партия, винаги ще осъдят някое решение или действие което не е добро.

Поздрав за теб, Играта, Анихилатора, Зигфрид и сие:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4VajZMNyT2U[/youtube]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 13:55

fen-fen написа:С компанията която бяхме на Рожен коментирахме , че така се поздравявали хората на земята, чрез ниско прелитане. И тези, които са ходили на подобни мероприятия извън страната, го знаели и не се възмущаваха тъй като смятат, че за да летят на такава височина, значи имали разрешение от авиодиспечерите. Дори коментирахме и летящите дроновете, че е възможно и беля да стане. Зароди се спор в компанията тъй като сред нас имаше професионален български летец, който също остана изненадан и сподели следното :
Хора, нямате най-малка представа от авиация и правилата там!
Първо - това е събор, а не авиошоу!
Второ - дори и на авиошоу не е позволено ниско прелитане над публиката!
Трето - за подобни действия винаги трябва да има предизвестие!
Четвърто - за подобни полети се дава изричен коридор и той е винаги далеч от населени места!
Пето - един дрон от пластмаса не може да свали подобен самолет!
Шесто - авиодиспечарите никога не дават позволение за прелитане на височина падаща под радарните обхвати! Особено в мирно време над цивилен регион!

Така, че върви мисли каква е била целта!?

Човекът явно е казал обективно как вижда действията на американските летци. Все железни аргументи, но невменяемите се концентрират върху това, че тезата била русофилска, а не върху неоспоримите факти.

Какво ще стане ако български самолети прелетят така над събор на американските кънтри-музиканти, примерно? Само не ми казвайте, че не може, понеже сме малка държава, защото така ще затвърдите явното ви мнение, че сме второ качество хора.

Върни се в “Свободна зона”