В Цска се размечтаха да вземат Купата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: В Цска се размечтаха да вземат Купата
На кой му пука за някакъв аматьорски отбор, че чак и тема се отваря?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:На кой му пука за някакъв аматьорски отбор, че чак и тема се отваря?
Като не ти пука, защо пишеш бе?
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
С риск авторът бързо да ме разконспирира че не съм на неговото ниво (и слава Богу за което), аз пък да попитам-и защо пък ЦСКА да не мечтаят за купата(като всеки друг участник в турнира)?
rusofil написа:ЦСКА тази година ще вземе купата и ще се завърне в Б група! Ще станем по-силни от всякога! САМО ЦСКА!
За КБ може да мечтаете колкото си искате. Но, само мечтайте, защото има кой да я вземе.
За Б група въобще не приказвайте, защото е за професионални отбори, без задължения. Вашите 30 000 000 няма кой да ви ги поеме.
Там ще гниете, във В група.
- Kamenitza1912
- Контакти:
Трудно ще им е на ЦСКА да се преборят за купата, но им пожелавам успех, не само за купата ,а и скорошно завръщане в "А" група. Това е пътя, достоен за уважение... през "чистилището". И във "В" група има стойностни, че и много по истински и запомнящи се футболни мачове. изпълнени с тръпка и емоции, но с непредизвестен край. Пожелавам на феновете на ЦСКА да подкрепят винаги и до край отбора си.
Lyubaka01 написа:...аз пък да попитам-и защо пък ЦСКА да не мечтаят за купата(като всеки друг участник в турнира)?
Защото са слаби.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- trokadero_
- Контакти:
TristaNNN написа:Lyubaka01 написа:...аз пък да попитам-и защо пък ЦСКА да не мечтаят за купата(като всеки друг участник в турнира)?
Защото са слаби.
Вие сте много силни защото нали ? Май ще треперите тази година да не изпаднете

-
- Контакти:
Leeroy написа:Сините фенове се успокоиха че ще играем във В група за да не търпят унижението от още загуби! Толкова мачове си тръгваха от стадион Васил Левски с наведена глава..Относно темата, ЦСКА тази година може и да не спечели купата, но искам да се паднем с Левски и пак да ги смачкаме както ние си знаем!Автора на темата е обикновен лабаданко, бил имал постижения в науката!?
9 пъти поред сте колиничили пред великия Левски, като достигнете нашето ниво....пиши пак.

Вие пък щото сте толкова силни, че Тончо още обикаля магазините за перилни препарати да намери някой по-евтиничък да изпере калъфката...TristaNNN написа:Lyubaka01 написа:...аз пък да попитам-и защо пък ЦСКА да не мечтаят за купата(като всеки друг участник в турнира)?
Защото са слаби.
ЦСКА и Локо София ще играят и за тази красота.

Ще им трябва дълга скамейка, ако ще се борят на три фронта

Ще им трябва дълга скамейка, ако ще се борят на три фронта
Върни се в “Кошче за отпадъци”