Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
+1докато не си купя билет и не вляза не вярвам
ex Popeye
Ron Jeremy написа:+1докато не си купя билет и не вляза не вярвам
Не знам, кога ще си купиш билет, но както вървят този път нещата е много вероятно това просто да се случи. Нещицата около построяването на стадиона се движат доста добре, влага се сериозност, превеждат се пари

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Ron Jeremy
- Контакти:
Дано си прав , ама филма "утре почваме стадиона" съм го гледал няколко пъти 

ex Popeye
Iceberg написа:... работи се усилено проекта ...
с това съм съгласен

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Работят,но са затворили вратите да не се влиза.В момента изливат някакви стъпки в основите.Не знам точно за какво.Горе по терена не съм гледал дали нещо се прави,само видях,че са пробили път и са го застлали с чакъл,по който явно да качват и горе техника.
Видяхте ли на какъв стадион играха Делиормана в Молдова!Това беше подобие на стадион, а ние във Варна да нямаме нормален стадион, на който да играем подобни мачове. Срам!
ВАРНА написа:Работят,но са затворили вратите да не се влиза.В момента изливат някакви стъпки в основите.Не знам точно за какво.Горе по терена не съм гледал дали нещо се прави,само видях,че са пробили път и са го застлали с чакъл,по който явно да качват и горе техника.
Абе, не знам докога и доколко, но нещата за пръв път са различни и наистина има надежда. Пак казвам, щом са платени ПАРИ за проекта и му се дава зор... нещата тръгнаха. Не искам да звуча прекалено оптимистично, че утре да не стана за смях

Офанзивата по изготвянето на проекта за стадиона дава резултати - до няколко дни ще бъде готов! Очертава се, около 15 септември да се започне с бетона
, което е добра новина! Започва се с основите на подземния паркинг и сектор "Б", който се намира в южната част на обекта. До тогава ще се продължава работата по дренажа, други изкопни и подготвителни работи... Няма лабаво вече, нещата изглеждат сериозни! А дано 

Дано, вчера като минавах отдолу видях на нивото на бившия терен някакви големи резервоара, нямам представа за какво са, но като видя нещо различно винаги се радвам.
Явно в тези резервоари пълнят подпочвени води поливат стария теренB-)