Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

meteorit
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 12:59

Player написа:Значи с факти твърдиш, че говориш. Добре напиши партиите спечелили последните 10-тина пъти в които е имало избори в България. И после продължи с фактите. И пак ти казвам да се извиниш! Не можеш да си позволяваш да обиждаш повечето хора и то предимно от големите градове, образовани и етнически българи с думата дебили.

Дебили сте и заради вас продължаваме да затъваме. Просто народ - слаба, адски слаба държава. Заради простотии като тези на Цветанов и Борисов, в нормалните държави щяха да са изхвърлени от политиката до живот. Визирам СРС-тата, уличаващи го в закрила на Мишо Бирата, после СРС-то, в което ББ говори като циганин-хамал, а всъщност е премиер.

Какво стана със свидетелите по делото на Цветанов? За една година трима се споминаха. Вие крепите УБИЙЦИ, така че дебили е твърде мека дума за избирателите на тумора герб-бсп-дпс/те са неразривно свързани/

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 13:00

Player написа:
Nuke написа:
Player написа:
Nuke написа:@Player
Ти пак си повтаряш тая мантра. Ами не сте по-голямата част, ако ще и един месец да го повтаряш. Има и доста нормални хора, които биха гласували веднага, но просто няма за кого. Все някога ще има, и тогава ще видиш колко си се объркал.

Говоря с факти, а ти с предположения. Не се ли чувстваш малко несериозно? Дали ще гласуват 30-40% или 50% от гласоподавателите все ГЕРБ печели. На базата на какво си мислиш че ако са 60-70% или дори над 90% например ще е различно? Ако можеш да докажеш думите си давай. Дотогава гледаш статистиката и фактите и не им противоречи. И не виждам да си се извинил на народа на България все още. А за ГЕРБ по статистиките гласуват предимно етнически българи, млади и с добро образование. Има ли нужда да ти обяснявам нещо, което в чугунената ти глава няма да влезе, поради обясними причини.

Не, аз говоря с факти, а ти с предположения.

Значи с факти твърдиш, че говориш. Добре напиши партиите спечелили последните 10-тина пъти в които е имало избори в България. И после продължи с фактите. И пак ти казвам да се извиниш! Не можеш да си позволяваш да обиждаш повечето хора и то предимно от големите градове, образовани и етнически българи с думата дебили.

Волене, ти ли си? Не ти дължа никакво извинение. Аз факти ти дадох, но ти не ми даде нито един. Напиши ги ти последните 10 пъти, да видим какво ще излезе от тезата ти. Аз залагам на едно голямо НИЩО. :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 13:04

Тази снимка казва всичко за състоянието на държавата ни.

Изображение

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 21 юли 2015 13:05

Американците комплексари са царе да уплашат или избият беззащитни хора ...Ама някой даде ли им отпор пълнят гащите, екипажа и командосите на Доналд Кук имат опит :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2015 13:08

meteorit написа:
THE G.A.M.E написа:Мразя и САЩ, но ще съм с две ръце за тях, ако решат да изтрият североизточната славянска гнилоч от лицето на Планетата.

Има още много народ с моето виждане. ;)

Ти си изключително сбъркан елемент, мога да те сравня със закоравял комунист, който мисли, че целокупното население на САЩ подкрепя масоните-сатанисти, които ги управляват. Повечето руснаци имат положително отношение към България, нещо, което не може да се каже за западняците. А ти искаш да ги избиеш. Абсолютен психопат и олигофрен. :mrgreen:

Ти влизал ли си скоро из руските форуми да видиш, колко им е "положително" мнението за нас ?

Пишеш наизуст, колкото да си контра.
Принципно нямам нищо против населението на Р.Ф. макар да смятам славяните за загуба на генетичен материал ( то самите руснаци са едни "славяни", мани-мани, но щом се имат за такива, т'ва си е техен проблем ) но това е друга бира.

Русия винаги ще е по-опасна за Нас, от колкото САЩ.
Има исторически факти, порови се, ако имаш желание.

Що се отнася до обидите... Не смятам да падам на нивото ти, което очаквано, е под това на колорадският бръмбър.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 21 юли 2015 13:10, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 13:08

Очакваме изявление на обединителката на българската нация - г-жа Росица!!!Нека всички видим какво са и заповядали да каже нейните господари!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 13:11

Nuke написа: Волене, ти ли си? Не ти дължа никакво извинение. Аз факти ти дадох, но ти не ми даде нито един. Напиши ги ти последните 10 пъти, да видим какво ще излезе от тезата ти. Аз залагам на едно голямо НИЩО. :lol:

Аз ти казах какво излиза. За последно да го схванеш, че явно имаш голям проблем с това. Българите гласуват най-много за ГЕРБ в последните години. Излиза че България избира ГЕРБ. За добро или не няма значение, а че това е избора на народа. Глас народен, глас божи. Ще уважаваш мнението на хората, без значение дали ти харесва. Ти наричаш всички тях дебили. Кой си ти, че да наричаш хората в България дебили?

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 13:12

THE G.A.M.E написа:
meteorit написа:
THE G.A.M.E написа:Мразя и САЩ, но ще съм с две ръце за тях, ако решат да изтрият североизточната славянска гнилоч от лицето на Планетата.

Има още много народ с моето виждане. ;)

Ти си изключително сбъркан елемент, мога да те сравня със закоравял комунист, който мисли, че целокупното население на САЩ подкрепя масоните-сатанисти, които ги управляват. Повечето руснаци имат положително отношение към България, нещо, което не може да се каже за западняците. А ти искаш да ги избиеш. Абсолютен психопат и олигофрен. :mrgreen:

Ти влизал ли си на скоро из руските форуми да видиш, колко им е "положително" мнението за нас ?

Пишеш наизуст, колкото да си контра.
Принципно нямам нищо против населението на Р.Ф. макар да смятам славяните за загуба на генетичен материал ( то самите руснаци са едни "славяни", мани-мани, но щом се имат за такива, т'ва си е техен проблем ) но това е друга бира.

Русия винаги ще е по-опасна за Нас, от колкото САЩ.
Има исторически факти, порови се, ако имаш желание.

Що се отнася до обидите... Не смятам да падам на нивото ти, което очаквано, е под това на колорадският бръмбър.

Ще помоля сливенските рептили да не се правят на неутрални!!!Всички виждаме с какъв плам и с каква ярост защитават американските нашественици!!!Умишлено ли поругаваш паметта на 100-те воеводи от твоя град???

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 13:14

Player написа:
Nuke написа: Волене, ти ли си? Не ти дължа никакво извинение. Аз факти ти дадох, но ти не ми даде нито един. Напиши ги ти последните 10 пъти, да видим какво ще излезе от тезата ти. Аз залагам на едно голямо НИЩО. :lol:

Аз ти казах какво излиза. За последно да го схванеш, че явно имаш голям проблем с това. Българите гласуват най-много за ГЕРБ в последните години. Излиза че България избира ГЕРБ. За добро или не няма значение, а че това е избора на народа. Глас народен, глас божи. Ще уважаваш мнението на хората, без значение дали ти харесва. Ти наричаш всички тях дебили. Кой си ти, че да наричаш хората в България дебили?

Гласуват само най-неориентираните и неосъзнатите в тази държава!!!От тях,още по-неориентирани и неосъзнати са гласуващите за ГЕРБ!!!Явно ти си от тях!!!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 13:16

Player написа:

Не съм ги нарекъл дебили, а ти имаш проблем с разбирането на написан текст. Ако ми докажеш, че съм нарекъл някого дебил, ще се извиня. Ако не успееш, просто спри да ме занимаваш с глупости. Сделка или не?

Върни се в “Свободна зона”