Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 11:58

meteorit написа:Каква е разликата между привърженик на ГЕРБ и невменяем дебил?

Че за дебила има шанс да се излекува?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 12:02

Nuke написа:
Player написа:
Nuke написа:
Nuke написа:Според вас коя част от българите подкрепя "американските братя" ? Според мен са избрателите на ГЕРБ.

А според теб, кой рекламира безплатно американската марка Nike ?

Срамно ли е да си кажеш?

Ти разбираш ли какво твърдиш. Че повечето българи са американофили. Което много противоречи на глупостите ви, че повечето българи са русофили. Айде разберете се кое първо мислите за вярно, а после се опитвайте да лъжете.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 12:05

Player написа:Трябва да са доволни хората там , че са им направи и малко авиационно шоу. На всички големи паради и празници е нормално да прелети някой военен самолет който да покаже националния флаг или да направи някоя маневра. Като на 3 март не можахме да си го позволим, ето го сега на Рожен. Това са самолети на съюзниците ни и демонстрират че сме защитени най-малкото. Абе русофилите сте големи мрънкалници, мрънкате, че нямаме армия, а сега като летят самолети, защо летят. Когато руски самолети правят провокации с кораби и чуждо въздушно пространство са много готини, а когато самолети на НАТО летят над територия на НАТО е проблем. Пълни идиоти сте и дори кучетата вече не ви се връзват на глупостите. Айде гръмнете се и ни освободете от присъствието си.

Как пропуснаха на 2-юни да прелетят над Враца, на 6-и май над София и на 1-и май над Копривщица?!
Да допълня-Напомни им да прелетят на 6-и септември над площад "Съединение" в Пловдив, ама пак на височина около 500-1000 метра, за да направят шоу и тогава!
Последна промяна от Кашчей на 21 юли 2015 12:08, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 12:06

Player написа:
Nuke написа:
Player написа:
Nuke написа:
Nuke написа:Според вас коя част от българите подкрепя "американските братя" ? Според мен са избрателите на ГЕРБ.

Срамно ли е да си кажеш?

Ти разбираш ли какво твърдиш. Че повечето българи са американофили. Което много противоречи на глупостите ви, че повечето българи са русофили. Айде разберете се кое първо мислите за вярно, а после се опитвайте да лъжете.

Нищо подобно! На изборите гласуваха едва 44% от имащите право на глас. От тях 33% гласуваха за ГЕРБ. Това са 650 000 човека. Само София има двойно повече жители.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 12:08

Nuke написа:

Абе дебили, обиждате по-голяма част от българския народ ли? Какви сте вие, че ще давате оценки и обиждате народа на България? Единия облякъл nike и плюе по САЩ, а другия чака метеорит да го удари. Отидете дружно да се гръмнете, ако не сте един и същ. Защото за русофилите това е задължително, да имате по няколко профила.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2015 12:09

Ей го и тоя. Съборът на Рожен не е нито военен парад, нито авиационно шоу, нито веонна зона, че да прелитат такива огромни самолети. А дори и да беше парад или авиационно шоу, да се прелита на толкова ниска височина над събрали се хора си е чиста проба наглост и откровена провокация.

П.П. Не съм живял по време на комунизма и следователно не съм мисловно обременен от него, но от това, което съм чувал и зная за онова време е, че един от най-големите му недостатъци е бил свободата на словото или по-скоро нейната липса. Е, явно и в днешно време все още се наблюдават социалистически наченки в мисленето на някои хора. Да се гръмне този, който е дръзнал да изкаже някакво различно мнение. Браво на вас, пишман демократи! :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 12:10

Player написа:
Nuke написа:

Абе дебили, обиждате по-голяма част от българския народ ли? Какви сте вие, че ще давате оценки и обиждате народа на България? Единия облякъл nike и плюе по САЩ, а другия чака метеорит да го удари. Отидете дружно да се гръмнете, ако не сте един и същ. Защото за русофилите това е задължително, да имате по няколко профила.

Прочети горното мнение още веднъж. Изобщо не сте близо дори до "по-голяма част". Много сте малко даже.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2015 12:12

Nuke написа:Нищо подобно! На изборите гласуваха едва 44% от имащите право на глас. От тях 33% гласуваха за ГЕРБ. Това са 650 000 човека. Само София има двойно повече жители.

Пич, не се хаби. Тези 56% от българите, за които говориш, са захлупени с дебел похлупак. Тяхното мнение не е важно!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 12:13

RedeviL написа:
Nuke написа:Нищо подобно! На изборите гласуваха едва 44% от имащите право на глас. От тях 33% гласуваха за ГЕРБ. Това са 650 000 човека. Само София има двойно повече жители.

Пич, не се хаби. Тези 56% от българите, за които говориш, са захлупени с дебел похлупак. Тяхното мнение не е важно!

Е, аз съм от тях. Не си ти тоя, който ще ми каже, че мнението ми не е важно.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 12:14

Nuke написа:
Player написа:
Nuke написа:
Player написа:
Nuke написа:

Срамно ли е да си кажеш?

Нищо подобно! На изборите гласуваха едва 44% от имащите право на глас. От тях 33% гласуваха за ГЕРБ. Това са 650 000 човека. Само София има двойно повече жители.

Какво нищо подобно. ГЕРБ си печели всички избори откакто го има, а ти ще ми мрънкаш с оправдания. Колкото гласували, толкова. Все ГЕРБ печели най-много гласове. И всички да гласуват пак ще е така. А ти май-малкото може да се извиниш че наричаш голяма част от българския народ дебили. Всички който плюете срещу България и народа и ще ви смачкам като хлебарки. Извини се!

Върни се в “Свободна зона”