andonov_99 написа:Успех на "МилиСаМи" червена България е с вас!!!Нека да започне началото на края на каузата...Амин!
Неприятно, но факт - Домуса предпочете Делиормана пред Цска, за да стане Делиормана хегемон в А група, а Цска на село и закрит.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
andonov_99 написа:Успех на "МилиСаМи" червена България е с вас!!!Нека да започне началото на края на каузата...Амин!
damyanov1963 написа:След отстраняването на Литекс и ЦСКА от Зимбру, сега сме на прага на нов молдовски гаф. Ще излезе, че от 3 двубоя на български отбори с молдовски, винаги молдовците излизат победители. Нещо немислимо до преди 20 години.
Дано да не съм прав, ама...
vg_vasilev написа:От 3 страници темата стана на една. А иначе няма цензура въобще.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:vg_vasilev написа:От 3 страници темата стана на една. А иначе няма цензура въобще.
Ами аз се чудя как вьобще още съществува тая тема, ти за 2 страници си се загрижил. То няма почти нищо списано по темата, само странични глупости и тук-таме злобица, да не споменаваме, че вече има тема за мача.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост