СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Ама,...поне го научете на география момчето...Да може да различава Молдова от Буркина Фасо поне...
)))))

Iceberg написа:Кролик написа:Сега е момента за Погба !!! Следя го от пеленаче
Ама ще признаеш ли, че аз ти го подшушнах... м?!
Как да призная, като АЗ съм капацитет и мен всички ме уважават ?

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:Iceberg написа:Кролик написа:Сега е момента за Погба !!! Следя го от пеленаче
Ама ще признаеш ли, че аз ти го подшушнах... м?!
Как да призная, като АЗ съм капацитет и мен всички ме уважават ?
Вижте поредния шедьовър на човека,който се кълне,че никой не е обиждал и че критикува градивно...специалист-
Добре че е Курьор и късмета, за да направят Спасов - треньор. Да пускаш този абсолютен некадърник Вареа - боклука като нападател, дето ти опропасти и мача с Минск. Също и другата кръгла НУЛА в отбора - Кулибали. Този Райков и той за втори пореден мач го търпиш да проваля всички атаки, пусни Васев по-добре. Как може да си толкова удобоен, казваш, че ти трябва десен бек и викаш - миии не ми трябва, имам си. Виждаш, че ни трябва и нападател и пак - мии нямам нужда от нови. Срам!
http://www.novini.bg/news/295120-%D0%B7 ... D0%B0.html
Мишо,това ти ли беше?
Мишо,това ти ли беше?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
'хахахахахахаха...не бееееее...обикалял стадиона,набелязвал футболисти за новата си селекция и...чертал схеми с черталото си...
))))))

Някой може ли да намери,сканира и пусне интервюто с Матиас Курьор в Меридиан мач?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
- Ron Jeremy
- Контакти:
NLO написа:Станислав ДРЯНОВ от Ботев Пд е ОСВОБОДЕН. Нищо не предлагам само казвам!Страхотно футболистче беше, големите треньори дето ги има там, до къде го докараха.
Ще го вземем в пакет с Теодор Стефанов и Томас Мюлер като чу за теб и отказа на Манчестър искал да се развива и разчита на твоето ниво като извънземен

ex Popeye
-
- Контакти:
Ron Jeremy написа:NLO написа:Станислав ДРЯНОВ от Ботев Пд е ОСВОБОДЕН. Нищо не предлагам само казвам!Страхотно футболистче беше, големите треньори дето ги има там, до къде го докараха.
Ще го вземем в пакет с Теодор Стефанов и Томас Мюлер като чу за теб и отказа на Манчестър искал да се развива и разчита на твоето ниво като извънземен
Аз доколкото разбрах, нямало кой да му пише домашните, но явно твоето инфо е по-достоверно

Готвача написа:Някой може ли да намери,сканира и пусне интервюто с Матиас Курьор в Меридиан мач?
Не съм го спещал, иначе от днес има негово интервю за един френски сайт: http://www.footballski.fr/on-a-discute- ... ore-varna/