Докога Ники Лекето ще свири мачове на Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

валкареджио
Контакти:

Re: Докога Ники Лекето ще свири мачове на Левски?!

Мнениеот валкареджио » 20 юли 2015 23:26

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Точно вие ли се жалвате от съдиите.Направете списък които трябва да ви свирят и го изпратете до БФС.Ударът с ръка беше неволен и това се видя от всички.Ревльовци,който не свири за вас ,свири против вас.

дузпата и червения картон бяха 100% каквото и да пишете.
вие жълтурите с цска сте възпитани от една майка БКП и винаги виждате сламката в другия отбор ,но гредата във вашия не виждате.
но помнете тази година сте единия изпадащ,БОГ забавя ,но не забравя.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 юли 2015 23:29

1912 година имало ли е БКП,баламурник?Миналата година се разпадахме и изпадахме и накрая -след нас в класирането :lol:Бог понеже не забравя,вече шеста година купи през крив макарон!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 20 юли 2015 23:31

Nikita1313 написа:Абе що не ревахте против Ахмед.....А сега леете крокодилски сълзи!!!

друго си е да ревне Тройчо Тулузов Зимбров Симитлийски ред директиви,ред сополи,тоя съдия не го искаме,другия го нещем.
ЛЕКЕТО Ники Йорданов помните ли от колко години не ви е свирил мач?
аз ще ви напомня ,от мача в Сливен 3:1 .колко години минаха ,май доста а?

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 20 юли 2015 23:34

slash1912 написа:1912 година имало ли е БКП,баламурник?Миналата година се разпадахме и изпадахме и накрая -след нас в класирането :lol:Бог понеже не забравя,вече шеста година купи през крив макарон!

до 1989 година бяхте към втора армия кво се правиш на разсеян.командваха ви генералите от бна,а те до един са мръсни комунисти.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 юли 2015 23:45

Аз лично почти винаги оставам неприятно изненадан от мачовете, които той ни ръководи, но да не забравяме онзи двубой в Ловеч, когато победихме с 2:1. Тогава много допринесе за победата ни, няма какво да се лъжем. А между другото той е фен на... Левски :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 20 юли 2015 23:53

bobo_13 написа:
drvasko98 написа:Ако е само "пазене" на топката с разперени ръце няма да има кръв. За да има кръв трябва да има "удар" назад, а това вече не е пазене на топката и за такова нещо добрите съдии вадят червен картон и дават пряк свободен удар, който в наказателното поле му викат дузпа.

Ми то няма удар назад, Цонев гони топката, защитника леко спира и малкия с глава отива напред и се удря в лакътя. Всеки играл футбол знае, че носа е доста болезнено място и при най малкия удар се разкървавява.

Искаш ли да отиграем ситуацията и да пробваме аз да ти разкървява носа :)

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 20 юли 2015 23:59

slash1912 написа:1912 година имало ли е БКП,баламурник?Миналата година се разпадахме и изпадахме и накрая -след нас в класирането :lol:Бог понеже не забравя,вече шеста година купи през крив макарон!

абе смешко ,кога ще вземете вие купа въйййййййййй,ари ауаааааа....дееба селяните смотани

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 юли 2015 00:54

Аз още в петата минута вече го псувах... За пореден път се справи безобразно и според мен показа в няколко случая много различен аршин при отсъждане на фаул и при показване на картон. Иначе дузпата за Ботев е безпорна. Не може професионален футболист да се върти така на стената и да си вее ръцете.... Чиста дузпа. А при онова положение с лакътя, лично аз не бих дал дузпа там. Поздрави от Пловдив :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 юли 2015 00:59

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Точно вие ли се жалвате от съдиите.Направете списък които трябва да ви свирят и го изпратете до БФС.Ударът с ръка беше неволен и това се видя от всички.Ревльовци,който не свири за вас ,свири против вас.

Няма волно или неволно. Има нарушение или позволена игра. И нашия близнак игра неволно с ръка, тъй като се завъртя и не гледаше към топката, но това не го оправдава. Дузпа си е. А ситуацията във вашето поле аз не бих я свирил, ако свирех мача
CHELSEA

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юли 2015 08:43

Достатъчно рев.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Кошче за отпадъци”